Indien deze mail onleesbaar is, ga naar http://succesboeken.nl/mailings/wk1317-26apr/wk1317.htm voor de online versie. wk1317-26apr
Home Home Home Gratis e-boeken Partner worden?

 

 
26 april 2013 Nieuwsbrief wk1317

Beste Lezer,

Ontgiften en opvoeden, hebben deze twee wat met elkaar te maken? Jazeker, want we stoppen te­gen­woor­dig (ongemerkt) heel wat giftige stoffen in onze eigen mond en die van onze kinderen. Wetenschappelijke studies hebben reeds aangetoond dat vele labels die wij te snel en te gemakkelijk op onze kinderen plakken te maken hebben met het voedsel en de drankjes die onze kinderen verorberen.
Volgens Angela Crott, van het boek Jongens zijn ‘t, bestaat ADHD niet eens, maar is het een verzonnen aandoening (sommigen noemen het zelfs een ziekte) om medicijnen te verkopen, zoals overigens met zo veel andere aandoeningen ook het geval is. Je eet- en drinkpatroon aanpassen + ontgiften is de remedie, voor zowel volwassenen als kinderen. Geef een kind eens 14 dagen geen (fel gekleurd) snoep en geen koolzuurhoudende dranken (er zijn genoeg alternatieven) en je hebt na 2 weken een ander kind!
De aanraders deze week: Ontgiften van een Zwitserse natuurarts en Jongens zijn ‘t van een Nederlandse moeder en onderwijzeres.
Verder zijn er afgelopen week een aantal mooie, andere boeken uitgekomen.
Wij wensen al onze lezers een zonnig weekend, een goede gezondheid, veel wijsheid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Ontgiften De pretparkgeneratie Angst 7000 manieren om te luisteren naar het leven
Naar optimale gezondheid en welzijn door volledig te ontgiften. Een doel­tref­fen­de detox-therapie. De meeste ziekten hebben dezelfde fundamentele oorzaak. Kinderen en jongeren van nu zijn vrijer en assertiever dan in vorige generaties. Maar de keerzijde van die ‘opvoeding’ is ook steeds duidelijker merkbaar. Praktische gids om angst te overwinnen. (H)er­ken­nen en loslaten. Angst beheerst het leven van velen: angst voor eenzaamheid, verlies, ziekte of dood. In zijn nieuwste boek onderzoekt Mark Nepo de vele manieren waarop we naar het leven kunnen luisteren, en zo dicht bij alles wat er echt toe doet blijven.
Jongens zijn 't Alchemie van het Hart Mindful bevallen Super me!
Jongens hebben steeds meer ADHD, en ritalin wordt snel voorgeschreven. Volgens Angela Crott is er met jongens niets aan de hand, en bestaat ADHD niet. Leer hoe je meer vanuit je hart kunt leven, je hart kunt zuiveren en je hartsvlam vergroten; hoe je blokkades kunt overwinnen en je hart kunt openen. In dit boek combineert de Amerikaanse ver­los­kun­di­ge Nancy Bardacke inzichten en informatie omtrent mind­ful­ness, me­di­ta­tie­tech­nie­ken en pijn­ma­na­ge­ment. Heb je te weinig energie? Verbruik je te veel? Of komt er onvoldoende binnen? Wat het ook is, je wilt meer energie, maar je weet niet hoe.
Lezingen
Help, ik ben een helikoptermama Peace Food Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen. Er is een button Ontmoet de auteur op onze site. In dit boek gaat de auteur op zoek naar de bron van perfectionisme. Met de conclusie steekt ze zichzelf, en andere helikopter- mama’s, een hart onder de riem. Wie de aanbevelingen uit dit boek ter harte neemt - en de dertig verrukkelijke veganistische recepten uitprobeert - zal een vitaliserende balans vinden. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën: info@succesboeken.nl
100% puur jij, altijd en bij iedereen De 4 disciplines van uitvoering Groots werk Personal branding in turbulente tijden
Wat is er nodig om openheid, vertrouwen en verbinding tussen jou en de ander te realiseren? Lijkt het je niet heerlijk om je volledig vrij te voelen in contact met anderen? Iedere manager en leider weet het: je kunt plannen tot je een ons weegt, de uitvoering van die plannen bepaalt het succes. Dit boek helpt je jouw grootse doelen te behalen. Je bent de hele dag aan het haasten om dingen gedaan te krijgen. Met vijftien ‘kaarten’ laat Groots Werk zien hoe je eindelijk meer werk kan doen dat jou verbindt en groter maakt. Personal branding is een diepgaande en creatieve aanpak om jezelf en je bedrijf op een authentieke manier te presenteren. Hoe je een ‘brand’ wordt tonen de auteurs overtuigend aan.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 

De hoogste beloning voor je werk is niet wat je er voor krijgt,
maar wie je er door wordt.

- John C. Maxwell
Amerikaans auteur over leiderschap

 
http://www.succesboeken.nl/?pg=unsubscribe&unsubEmail={{email}}