De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


ProgesterAll
Natural Balancing Cream

Auteur:


 32,95Levertijd: 1-3 werkdagen
attendeer een relatie

ISBN: 9789079872006
Uitvoering: Tube
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: gezondheid
Trefwoorden: progesteron  progesterall  hormonen  menopauze  cream  balans  
natuurlijkprogesteron
  
Samenvatting & achtergrondinformatie

De volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.

Dr. John R. Lee was de meest vooraanstaande onderzoeker op het gebied van vrouwelijke gezondheidsklachten die optreden vóór, tijdens en na de menopauze. Dr. Lee onderzocht en ontdekte hoe hij deze gezondheidsproblemen met gebruikmaking van natuurlijke ingrediënten kon aanpakken. Wij laten hier een natuurlijke, uitgebalanceerde crème zien, samengesteld uit de door dr. Lee aanbevolen ingrediënten, in de verhouding zoals hij deze specificeerde.

ProgesterAll™ is een parfumvrije crème die 20 milligram (mg) plantaardige, natuurlijke progesteron per ¼ theelepel crème bevat. Een uniek systeem, gebaseerd op liposomen, waarbij de ingrediënten verpakt zitten in een membraan, maakt snelle opname via de huid mogelijk. De ingrediënten worden zo in het onderliggende vetweefsel opgeslagen en vervolgens afgegeven aan de bloedstroom.

Wat is (natuurlijk) progesteron?
Wie kan dat beter verwoorden dan dr. John Lee.
Klik hier voor een hoofdstuk uit zijn wereldberoemde boek Menopauze en lees en leer over de cruciale hormonen die ons lichaam rijk is.

Bij de tube wordt een folder meegeleverd waar uitgebreide aanbevelingen van dr. Lee staan voor het gebruik van de crème.
Klik hier om deze te downloaden.

Aanbieding
Wanneer je start met de ProgesterALL, zal je een persoonlijke dosering moeten vinden; dat is uiteraard voor ieder vrouw anders.
Bij de ene vrouw is de juiste dosering binnen een paar weken uitgevonden, bij de andere vrouw kan dat wel een half jaar duren. Als je niet in de menopauze bent, smeer je 14-16 dagen p.mnd. Ben je wel in de menopauze dan gebruik je ProgesterALL 25-26 dagen per maand.
Het is dus nogal verschillend per gebruiker hoeveel crème je nodig hebt. Om dat goed uit te vinden heb je voor een aantal maanden ProgesterALL nodig.
Om die reden willen we graag 3 tubes tegelijk aanbevelen en een tientje cadeau doen.
Het kantoor van dr. Lee meldt: ben je niet in de menopauze dan is het gemiddeld verbruik voor 1 tube ± 2-3 maanden. Ben je wel in de menopauze dan is het gemiddeld gebruik ± 1-2 maanden.
Klik hier voor de aanbieding.

Te veel gebruiken
Als je voor je lichaam te veel gebruikt merk je dat vrij snel omdat je slaperig wordt zonder dat je echt moe bent. Verminder je hoeveelheden en je zal snel uitvinden wat de juiste dosering voor je is.

Houdbaarheid
De houdbaarheid van de crème is vanaf productiedatum in de USA 2 jaar. Dat betekent dat de tube een gemiddelde houdbaarheid heeft van ± 1 - 1,5 jaar zodra de tube wordt aangekocht door de gebruiker.

Heb je vragen t.a.v hormoonproblematiek, consulteer een gezondheidsdeskundige. Je kan ook het uitgebreide boek van dr. Lee, de Menopauze, lezen voor de beantwoording van heel veel vragen.

Bel of stuur geen email naar Succesboeken.nl omtrent bovenstaand onderwerp, daar wij uitsluitend de boodschapper zijn van dr. Lee en niet op zijn stoel willen en kunnen zitten.

De ingrediënten van ProgesterAll™
Gedeïoniseerd water, caprylline/caprine triglyceriden, sepigel, progesteron (20 mg per ¼ theelepel en 960 mg per tube van 56 gram), lecithine, alcohol, glycerine, simugel (een plantaardig verdikkingsmiddel), grapefruitzaadextract, natriumhydroxymethylglycinaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, tocoferylacetaat.

Nettogewicht: circa 56 gram.
Bevat geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.
Waarschuwing: Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet blootstellen aan overmatige hitte.

Menopauze

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.