De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


YES™ Mineralen vega capsules
Organisch gebonden, voor een betere opname

Auteur:


 26,00Levertijd: 1-3 werkdagen
attendeer een relatie

ISBN: 852225002075
Uitvoering: Pot
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: gezondheid
Trefwoorden: yes  mineralen  supplementen  
Samenvatting & achtergrondinformatie

De volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.

Potje met 60 capsules, goed voor 1 maand.

YES™ elementaire Minerals zijn een effectieve manier om een aantal essentiële mineralen aan te vullen, waarvan de natuur heeft bedoeld dat wij deze dagelijks innemen, voordat deze door commerciële boeren en door voedselbewerking zijn kapotgemaakt. Technisch gezien zijn mineralen co-enzymen en zorgen ze voor een effectievere werking van vitamines.

Overzicht van YES™ Minerals …
Mineralen en vitamines zijn cofactoren. Samen zorgen ze ervoor dat de biochemische reacties van het lichaam tot wel 1.000.000 maal effectiever verlopen! Iedereen geeft geld uit aan vitamines, maar slechts weinig mensen geven mineralen de aandacht die ze verdienen. Je lichaam kan geen mineralen aanmaken; net als vitamines moeten deze afkomstig zijn uit de voeding. Wij van YES™ zijn van mening dat mineraalsupplementen belangrijker zijn dan de inname van vitamines, omdat vitamines nog steeds in de voeding zitten, terwijl dat niet gezegd kan worden voor mineralen, als gevolg van overmatige bebouwing van landbouwgrond. Gezonde voeding, in combinatie met YES™ Minerals, biedt je alle vitamines en mineralen die je nodig hebt!

Het probleem
Mineralen bevinden zich niet langer meer in voldoende hoeveelheden in ons voedsel, omdat ze niet meer in de bodem te vinden zijn. Behalve dat de meeste boeren dezelfde landbouwgrond jaar na jaar overmatig bebouwen, gebruiken ze ook kunstmest, in plaats van biologische meststoffen, waardoor de bodem beroofd wordt van essentiële voedingsstoffen.Kijk ook uit voor zogenaamde ‘verrijkte’ voeding met toegevoegde mineralen. Het bewuste mineraal mag er dan inzitten, maar er zijn geen richtlijnen voor voedselfabrikanten om een lichaamseigen vorm van mineralen (die herkenbaar en opneembaar is voor het lichaam) te gebruiken. Per saldo bieden deze mineralen dan weinig gezondheidswaarde, ook al zitten ze in het product.

De oplossing
Onderzoek toont aan dat veel mensen enorm baat kunnen hebben bij een combinatie van acht specifieke mineralen die in moderne voeding te weinig voorkomen: ijzer, magnesium, zink, selenium, koper, mangaan, chroom en borium. In het Textbook of Medical Physiology (Amerikaans medisch standaardwerk dat alle belangrijke lichaamsfuncties beschrijft) staat duidelijk te lezen: suppletie van calcium is niet nodig aangezien er voldoende calcium in de voeding aanwezig is voor een goede botvorming.

YES™ Minerals biedt deze acht essentiële mineralen in de juiste vorm en hoeveelheid (geen potentieel schadelijke overdosis), zodat het lichaam hier maximaal gebruik van kan maken. De juiste vorm van mineralen die maximaal opneembaar is voor het lichaam is de organisch gebonden (gecheleerde) vorm. Dit houdt in dat een eiwit (aminozuur) zich bindt aan het mineraal, zodat ze samen één geheel worden. Dit is dezelfde manier waarop mineralen van nature voorkomen in eiwitrijke voeding, zoals rundvlees, varkensvlees, kip en vis. Hierdoor ‘verwelkomt’ de cel het eiwit en daarmee ook het mineraal. Om voor het menselijk lichaam opneembaar te zijn, moeten mineralen binnenin de cel zien te komen.
Een andere misvatting is de waarde die gehecht wordt aan colloïdale mineralen. In werkelijkheid zijn de populaire colloïdale mineralen te groot om door de celwand heen te kunnen.
Dat een mineraal drijft in een vloeistof (de definitie van colloïdaal) betekent nog niet dat het op celniveau opneembaar is. Laat je niet misleiden door een hype, als deze in tegenspraak is met eenvoudige biochemische principes.
Vanwege het speciale productieproces van YES™ Minerals is er ook geen sprake van ‘mineraalconcurrentie’ (strijd om opneembaarheid) die veel andere producten wel in de hand werken. YES™ heeft op effectieve wijze nagebootst hoe de natuur wil dat we aan onze mineralen komen. Onze speciale formule is extreem effectief, dus je bereikt meer met minder!

Aanbevolen gebruik:
2 x daags 1 capsule; goed voor 30 dagen; uitsluitend verkrijgbaar als capsules. Dit supplement bevat organisch gebonden, goed opneembare mineralen en geen kunstmatige toevoegingen.

Aanwijzingen voor gebruik:
2 capsules per dag bij de maaltijd. Kan het best worden ingenomen in combinatie met vezelarme voeding, omdat vezel de opname van mineralen blokkeert.

Dit product kan uitsluitend geretourneerd of geruild worden indien de sealing NIET is verbroken.

Deze producten zijn niet ontworpen om welke ziekte dan ook te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Label informatie


 

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.