De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


YES™ Kruidenmix vloeibaar
Gemaakt van BIOLOGISCHE ingrediënten

Auteur:


 36,00Levertijd: 1-3 werkdagen
attendeer een relatie

ISBN: 852225002105
Uitvoering: Fles
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: gezondheid >> kruiden
Trefwoorden: yes  vetzuren  supplementen  kruiden  essiac  
Samenvatting & achtergrondinformatie

De volgende informatie is voor algemeen gebruik en is niet bedoeld om aan te zetten tot zelfdiagnose of zelfhulp of om de plaats in te nemen van de hulp van uw arts of gezondheidsdeskundige.

Fles van 900 ml; goed voor 30 dagen, dagelijks 2 eetlepels; ook beschikbaar in vega capsules, 30 capsules goed voor 1 maand.

Yes™ Herbal (Cleanse) is ideaal voor de optimalisering en reiniging van je systeem, om negatieve effecten van schadelijke toevoegingen aan voedsel en andere gifstoffen in het milieu te helpen minimaliseren.

Overzicht van YES™ Herbal (Cleanse) …
Yes™ Herbal is gebaseerd op een beproefde samenstelling die ruim 100 jaar oud is.

Het probleem
Onze lichamelijke afweer raakt overmand door gifstoffen (conserveermiddelen, bestrijdingsmiddelen en hormonen), die uiteindelijk onze dood betekenen. Bestrijdingsmiddelen in de bodem, luchtvervuiling en bewerkte oliën (transvetten) en voedseladditieven die gebruikt worden tijdens de bewerking van voedsel zijn aan de orde van de dag, waardoor ze bijna niet te vermijden zijn, zelfs als je biologische producten gebruikt. Deze gifstoffen zijn schadelijk en kunnen de oorzaak zijn van weinig energie en allergieën en leiden tot andere gezondheidsklachten.

De oplossing
We hebben het geluk dat de natuur ons een manier heeft gegeven om deze moderne gifstoffen tegen te gaan. De formule voor Yes™ Herbal is afgeleid van de Essiac™-formule, een beproefd mengsel dat al zo’n 100 jaar wordt gebruikt door de Iqoquoi- en Ojibwa-indianen. Het zachte en effectieve karakter van deze formule is ongeëvenaard.

Je kunt deze elke dag gebruiken om de negatieve effecten van ons vervuilde milieu tegen te gaan. De formule werkt op het niveau van de cel en ondersteunt de optimalisering van je lichaamsfuncties, waardoor de schadelijke effecten van gifstoffen worden geminimaliseerd. Wij bieden de oorspronkelijke vloeibare vorm aan als thee, maar hebben deze kruidencombinatie ook in een gemakkelijke capsule. In de formule zitten: kliswortel, schapenzuring, de bast van cat’s claw, rode iep-bast en Russisch rabarber.

De kruiden
Kliswortel – Dit kruid is rijk aan vitamine B-complex en aan vitamine E. Tevens bevat het de spoorelementen kalium, fosfor, chroom, kobalt, ijzer, magnesium, silicium, zink en natrium. Kliswortel verbetert de doorbloeding naar de huid en helpt het weefsel van de opperhuid te reinigen. Er wordt ook antibacteriële en anti-schimmelwerking aan toegeschreven. Kliswortel staat bekend als een ‘bloedzuiveraar’. De wortel helpt om gifstoffen af te voeren uit het bloed en uit het lymfstelsel. De lever, galblaas, nieren en het spijsverteringsstelsel hebben allemaal baat bij deze zuiverende eigenschappen. Kliswortel biedt tevens ondersteuning bij de afvoer van overmatige vloeistoffen en bij het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel.

Schapenzuring – Dit kruid is rijk aan vitamine A, D, E, K, B-complex, en C. Er zitten onder andere grote hoeveelheden van de mineralen calcium, ijzer, magnesium, silicium, zwavel, zink, mangaan, jodium en koper in. Van dit kruid is bekend dat het ondersteuning biedt bij allerlei soorten huidaandoeningen, maar ook bij spijsverteringsklachten.
Vitamine A versterkt het immuunsysteem door de productie van witte bloedlichaampjes te ondersteunen. Witte bloedcellen vallen schadelijke binnendringers van het lichaam aan.
Schapenzuring is eveneens rijk aan chlorofyl. Chlorofyl verhoogt het zuurstofgehalte in het bloed. Een hoog zuurstofgehalte in het bloed kan de afweer van het lichaam tegen binnendringende ziekteverwekkers verhogen. Dit kruid is ook rijk aan kaliumoxalaat, dat de spijsvertering ondersteunt en het immuunsysteem versterkt.

Cat’s claw-bast – Dit kruid is effectief voor de behandeling van een reeks aandoeningen van de spijsvertering en van de luchtwegen. Het is fantastisch voor de doorbloeding en biedt eveneens ondersteuning bij de behandeling van reuma, maagontsteking, maagzweren en sommige vormen van allergie.

Rode iep-bast – Dit kruid is een natuurlijk antibioticum met uitzonderlijke, reinigende eigenschappen. Het helpt de aderwanden af te dekken en te smeren, waardoor het bloed beter stroomt. Het staat er tevens om bekend dat het het slijmvlies dat de gewrichten omkleedt helpt beschermen en verlichting kan bieden bij ontstekingen.

Russisch rabarber – Dit kruid wordt al ruim 2.000 jaar in China gebruikt. Het heeft zeer indrukwekkende ontgiftende eigenschappen, vooral voor de lever. Dit kruid heeft tevens antibiotische en anti-microbiële eigenschappen.

Deze specifieke combinatie van kruiden vormt een ‘klasse op zich’. In tegenstelling tot de meeste commerciële supplementen, wordt Yes™ Herbal in kleine, beperkte aantallen geproduceerd. De kruiden zijn vrij van bestrijdingsmiddelen en van gecontroleerde, biologische teelt. Deze ongelooflijke kruiden worden geteeld in ongerepte delen van de wereld, waar de omstandigheden ideaal zijn voor ieder afzonderlijk kruid. De uitzonderlijke kwaliteit van deze kruiden kom je maar zelden tegen. Als het om kruiden gaat, maakt de locatie waar deze worden geteeld verrassend genoeg het verschil.

Nadat ze geoogst worden, worden de kruiden gedroogd en in de capsules gestopt of zorgvuldig gebrouwen en met elkaar vermengd voor onze speciale formule. Deze speciale kruidenformule is extreem effectief, dus je bereikt meer met minder!

Dit product kan uitsluitend geretourneerd of geruild worden indien de sealing NIET is verbroken.

Deze producten zijn niet ontworpen om welke ziekte dan ook te behandelen, te genezen of te voorkomen.

Label informatie


Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.