De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


Flight Plan, het ware geheim van succes
Hoe je meer kunt bereiken, sneller dan je ooit hebt gedroomd.

Auteur: Brian Tracy
Ook in het Engels: Flight Plan


 22,50Levertijd: 1-3 werkdagenTotale Cover/ Vergroot afb.
Kijk in het boek
recensies

attendeer een relatie

Ook leverbaar als

187 pagina's
ISBN: 9789080396074
Uitvoering: Hardcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: persoonlijke ontwikkeling en eigen uitgaven
Trefwoorden: planning  doelen  actieplan  
Samenvatting & achtergrondinformatie

Je hebt op dit moment het talent om meer te bereiken dan ooit tevoren.
Brian Tracy laat je in dit krachtige en praktische boek Flight Plan zien hoe je je koers uit kunt zetten naar meer succes en grotere prestaties.

Het leven is een reis, schrijft Tracy.
En net als met elke andere reis moet je er meer voor doen dan alleen maar blije gedachten hebben over je bestemming.
Je hebt heldere doelen, plannen en schema’s nodig om in de toekomst je gekozen bestemming te bereiken.

Er zijn universele principes en tijdloze waarheden die door de eeuwen heen ontdekt en herontdekt zijn en die alle succesvolle mensen aanleren en in praktijk brengen.
In twaalf makkelijk leesbare hoofdstukken zul je leren:
 

 • Hoe je precies kunt vaststellen wie je bent en wat je op elk gebied van je leven wilt bereiken.
   
 • Hoe je een helder, meetbaar doel of een bestemming kunt kiezen om je op te richten.
   
 • Hoe je een gedetailleerd actieplan kunt opstellen dat je succes garandeert.
   
 • Hoe je het onwrikbare zelfvertrouwen kunt ontwikkelen dat je nodig hebt om op te stijgen.
   
 • Hoe je precies kunt vaststellen wat je moet doen om je doelen te bereiken.
   
 • Hoe je op koers kunt blijven, vol kunt houden tijdens de onvermijdelijke tegenslagen, omwegen en turbulentie, tot je je bestemming hebt bereikt.

  Over de auteur:

  Brian Tracy is één van Amerika’s beste zakelijke sprekers, een schrijver van bestsellers en een van de beste adviseurs en trainers ter wereld op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  Hij bereikt elk jaar 250.000 mensen met onderwerpen die variëren van persoonlijk succes en leiderschap tot effectief management, creativiteit en verkoop.
  Hij heeft meer dan vijfenveertig boeken geschreven en meer dan driehonderdvijftig educatieve audio- en videoprogramma’s ontwikkeld.
  Veel van Brians werk is vertaald en wordt in tweeënvijftig landen gebruikt.
  Hij is samen met Campbell Fraser co-auteur van het “Advanced coaching and mentoring”-programma en het “Coaching excellence”- programma.
  Brian heeft meer dan 1000 bedrijven geadviseerd, waaronder IBM, McDonnell Douglas en de Million Dollar Round Table.
  Hij heeft persoonlijk meer dan twee miljoen mensen getraind.
  Zijn ideeën zijn bewezen, praktisch en werken snel.
  Zijn lezers, seminardeelnemers en coachingcliënten leren een reeks van technieken en strategieën die ze onmiddellijk in praktijk kunnen brengen om betere resultaten te behalen in hun leven en in hun carrière.

  Bekijk hier de website van Brian Tracy.


   

Ook leverbaar als


Flight Plan

In: Boeken (Engels)
Uitvoering: Hardcover

Recensie(s)
Recensente: Daniëlle de Jonge

Daniëlle de Jonge, eigenaresse van Divario Communicatie (www.divarioadvies.nl), is werkzaam als zelfstandig trainer/coach en commercieel tekstschrijfster. Zij helpt de CommunicatieKracht van medewerkers, teams en organisaties te vergroten. Op haar website www.commercielecommunicatie.nl geeft zij wekelijks nieuwe tips om nog succesvoller te worden.
Flight Plan — Brian Tracey


Voor mijn werk heb ik al meerdere boeken gelezen over succesvol worden. Allerlei methoden en tips zijn daarin de revue gepasseerd en blijken wel of niet te werken bij mensen. Brian Tracey zegt met het boek ‘Flight Plan’ daadwerkelijk iets te veranderen. Wie zijn methode toepast kan blijvend succes bereiken. Kan, want net als met alles betekent het wel dat je je er behoorlijk voor in moet zetten. Niks gaat vanzelf, dat is welbekend.

De schrijver kiest er voor de insteek van een plan dat bij vliegreizen wordt gebruikt. Geen vliegreis zonder gedegen voorbereidingen en de bestemming wordt behaald. En die bestemming, ofwel uw zelfgekozen succes, komt in een heel hoofdstuk uitgebreid aan bod. Het stellen van doelen, zo concreet mogelijk met alles wat er bij komt kijken. En dat blijkt nog best wel eens lastig. De tips in het boek helpen wel om de doelen zo goed mogelijk te formuleren. Of het nu gaat om privéaangelegenheden of zakelijke successen die u wilt behalen. Daarnaast zijn er vier technieken die kunnen helpen om de vooruitgang te versnellen.

Wie een doel heeft kan beginnen met het Flight Plan. Dat komt er op neer dat u in zeven stappen het plan opstelt. Waar veel andere ‘boeken voor succes’ ook met plannen werken, gaat dit boek net een stap verder. Het stelt u kritische vragen en u wordt flink aan het denken gezet. Bedenk bijvoorbeeld maar eens 20 goede manieren waarop u een door u gesteld doel kunt bereiken. Twintig blijkt een fors aantal. Van de voorbereidingen voor het behalen van uw doelen, via de mogelijke turbulentie die u tegen gaat komen, komt u er achter dat het opstellen van het Flight Plan niet voldoende is. Bijsturen en een andere koers bepalen kan zomaar nodig zijn.

Prettig is dat er in de meeste hoofdstukken overzichtslijsten en checklists staan opgenomen. Die helpen om het plan beter vorm te geven. Voor mensen die er tegen op zien om veel en hard te werken en bang zijn voor tegenslagen heeft de schrijver ook tal van tips en technieken. Tot slot leert hij u hoe u gebruik kunt maken van uw zogenaamde superbewustzijn. Alles met als doel meer succes te behalen, uiteraard.

Voor wie al meer boeken over dit onderwerp heeft gelezen komen er verschillende open deuren voorbij. Maar ja, soms moet een open deur weer eens ingetrapt worden om er iets mee te doen. Nietwaar?!

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.