De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur           
Uitgebreid zoeken
|  


Jij2
een hogesnelheidsformule die je persoonlijke effectiviteit vermenigvuldigt met kwantumsprongen

Auteur: Price Pritchett


€ 14,50


(Tijdelijk) niet leverbaar
attendeer een relatie

64 pagina's
ISBN: 9789081582407
Uitvoering: Hardcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  MySpace  Linkedin

Categorie: persoonlijke effectiviteit en anders denken
Trefwoorden: kwantumsprong  effectiviteit  
Samenvatting & achtergrondinformatie

De kwantumsprongstrategie voor een doorbraak in je prestaties. Een kwantumsprong maken – gaan van Jij naar Jij². Het betekent veel meer bereiken, in minder tijd, met slechts een fractie van de moeite die het je normaal kost. In Jij² schetst Price Pritchett unieke, dynamische manieren om voorbij je gewone prestaties te springen en extreme doorbraken te realiseren.

Harder proberen? Stop ermee! Denk verder dan je gezond verstand. Kom in actie als je nog niet klaar bent. Zoek in jezelf naar de gelegenheid. Volg de ongebruikelijke Jij² strategie. Stoot door je denkbeeldige grenzen en benut je werkelijke potentieel.

Stel je voor dat iedereen zijn potentieel ten volle benut. Iedereen doet wat hij graag wil doen. Iedereen wordt daardoor ook gewoon de beste in wat hij doet. Hoe zou de wereld er dan uitzien? En wat zouden we allemaal voor elkaar kunnen betekenen?

Voorwoord door Bob Proctor
Een tijdschrift vroeg mij onlangs: wat zijn de drie beste boeken die u ooit gelezen hebt? De afgelopen 50 jaar heb ik mijn bibliotheek gevuld met meer dan 2.500 boeken over het menselijk potentieel. Dus zou je denken dat dit een moeilijke vraag is. En toch was het eenvoudig. Ik antwoordde onmiddellijk: Denk Groot en Word Rijk (Think & Grow Rich Nederlandse editie) van Napoleon Hill, Jij² van Price Pritchett en Zoals een mens denkt van James Allen. Welk boek ik het krachtigst vind? Dat kan ik niet meteen zeggen. Maar meestal heb ik een kopie van Jij² bij me als ik reis.

Als je een beetje bent zoals ik, dan komen er twee gedachten in je op zodra je dit boek leest. Eén – dit is echt gek. En twee – dit is gewoon fantastisch ! Price Pritchett heeft fantastisch werk geleverd. Hij spoort je aan om in nieuwe dimensies te denken, om je mentaal te begeven naar een plaats waar maar weinig mensen komen. En dat doet hij niet op een of twee pagina ’s. Hij doet dit op elke pagina. Het is moeilijk om een ander boek te vinden dat je denken in dezelfde mate stretcht. Ik heb al honderden exemplaren van dit boek cadeau gegeven en duizenden mensen aangespoord om het te kopen. En zelfs al heb ik dan zoveel boeken : Jij² zal altijd een speciale plaats in mijn hart hebben. En in mijn boekenkast.

Mijn bedrijf biedt een coachingprogramma aan, waarin we een jaar lang mensen leren hoe ze het leven kunnen leiden waar ze waarschijnlijk alleen maar van dromen. Voordat iemand met dit programma start, sturen we hem Price Pritchetts boek op. We willen dat mensen zich openstellen om te denken in mogelijkheden. En we willen hen voorbereiden op de fantastische dingen die ze zullen beleven.

Jij² is een boek dat je niet een of twee keer leest. Het is een boek dat je blijft lezen.
Je zult het merken: er gebeuren voortdurend vreemde en geweldige dingen, zodra je dit boek deel laat uitmaken van jouw manier van denken, van jouw manier van leven.

Over de auteur:
Price Pritchett is voorzitter en algemeen directeur van Pritchett, een consultings- en trainingsbedrijf uit Dallas, gespecialiseerd in bedrijfscultuur, strategie, procesverbetering, integratie van fusies en veranderingsmanagement. Hij geeft al 30 jaar advies aan organisaties over de architectuur en de uitvoering van veranderingsinitiatieven. Haast alle bedrijven uit de Fortune 1000 maakten al gebruik van zijn diensten en materiaal.

Price Pritchett schreef twee boeken en dertig handboeken, waaronder veel bestsellers. Van zijn werk zijn al meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Het is in acht talen vertaald. Pritchett behaalde een BA en een MA diploma in Engels, plus een doctoraat in de psychologie. Dr. Pritchett werd geciteerd in verschillende boeken en zakelijke tijdschriften, waaronder Fortune, Business Week, The Wall Street Journal en USA Today. Internationaal wordt hij erkend als een van de duidelijkste, meest gezaghebbende stemmen als het gaat over bedrijfscultuur, fusies, processen en veranderingen.


Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.