De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


De houdbare man
praktische gids voor een eeuwige jeugd

Auteur: Pim Christiaans


 22,50


(Tijdelijk) niet leverbaar
recensies

attendeer een relatie

228 pagina's
ISBN: 9789079142033
Uitvoering: Softcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: gezondheid >> vitaliteit
Trefwoorden: bewegen  gedrag  life style  vitamines  voedingssupplementen  
Samenvatting & achtergrondinformatie

Wil je het strakke lijf en de tomeloze energie van een jonge hond? Dat kan! Deze geactualiseerde en uitgebreide vijfde druk van De houdbare man bevat de nieuwste wetenschappelijke feiten die iedere man moet kennen om fit en fris te blijven en zelfs fysiek jónger te worden.
In dit populaire mannenboek vind je geen strenge diëten, Spartaanse trainingsprogramma's en ingewikkelde schema's. Wel eenvoudige tips die direct van top tot teen effect hebben.

De houdbare man is met veel flair geschreven door journalist Pim Christiaans. Hij was hoofdredacteur van de bladen Men's Health en Best Life) en is nu hoofdredacteur van het tijdschrift Fit met Voeding en de website www.dehoudbareman.nl. Voor dit boek interviewde hij tientallen vooraanstaande wetenschappers en artsen in binnen- en buitenland over anti-aging voor mannen. Volgens deze wetenschappers en medici is het mogelijk om met kleine life style-aanpassingen het verouderingsproces te remmen en op sommige punten zelfs terug te draaien. Hoe dat precies moet, laat Christiaans zien in overzichtelijke hoofdstukken met praktische adviezen.


Recensie(s)
Recensente: Marja Zahavi, maart 2010

De houdbare man
Pim Christiaans

Pim Christiaans is journalist en schrijft voor diverse bladen over gezondheid en anti-aging. Voor dit boek interviewde hij tientallen wetenschappers en artsen.

In zijn boek vergelijkt Pim de gezondheid van een man met de houdbaarheid van een product. Enigszins lachwekkend is die vergelijking wel, maar het is een zeer begrijpelijk concept als je er even over nadenkt. Het boek bevat zeer veel informatie en hetgeen de lezer steeds weer prettig verrast is het feit dat Pim veel zaken aanhaalt die niet in de eerste de beste website te vinden zijn.

Hoe verleng je, je houdbaarheid, daar gaat dit boek over. Ben je als man sneller moe, begint je buik over je buikriem te hangen, wordt je haar dunner, begin je trager te worden? Dan heeft Pim de oplossing en die wordt uitvoerig besproken zodat het geen kunst meer hoeft te zijn om al deze dingen, aan de hand van zijn praktische adviezen, terug te draaien.

Als je, je aan de twaalf leefregels houdt die Pim voorstelt dan kan het niet anders of je wordt de verjongde versie van wie je was. Die twaalf leefregels zullen echt niet je leven gaan beheersen en ze zijn wetenschappelijk verantwoord.
De twaalf leefregels worden als volgt weergegeven:
1. Verbrand je buikvet, 2. Sport kort maar krachtig, 3. Versterk je spieren, 4. Eet als een Griek, 5. Slik (voedingssupplementen) als een Amerikaan, 6. Houd je hormonen op peil, 7. Tem stress, 8. Slaap als een os, 9. Bescherm je libido, 10. Red je haar, 11. Strijk je rimpels glad, en last but not least, 12. Geniet van het leven.

Wanneer je, je aan deze twaalf leefregels houdt dan heb je binnen een jaar:
meer energie, een platte buik, meer kracht, een beter libido, een gladdere huid, een jonger uiterlijk en een drastisch verlaagd risico op ouderdomskwalen, hartklachten en kanker.

Elk van deze twaalf leefregels wordt in een apart hoofdstuk uitvoerig uitgelegd. In ieder hoofdstuk vind je tips om die regel uit te voeren plus de nodige wetenschappelijke back up.

Behalve de vele tips die Pim voor je heeft beschrijft hij duidelijk en in begrijpelijke taal welke supplementen je kunt nemen en waarom. Omdat onze voeding, ook al eten we nog zo gezond, niet meer voldoende nutriënten levert hebben we allemaal foliumzuur, vitamine D en A, ijzer, selenium en zink nodig. Van de vijftien supplementen die je kunt nemen om de veroudering tegen te gaan beschrijft hij, een voor een, het nut en de werking op begrijpelijke wijze. Bij ieder van de twaalf leefregels horen bepaalde ondersteunende supplementen en allen worden ze beschreven op dezelfde pakkende manier die Pim zo eigen is. Je zou er zo mee beginnen!

Achterin het boek, dat in 2006 verscheen en dat in 2008 in de vijfde druk geheel geactualiseerd en uitgebreid werd, kun je antwoorden lezen op vragen die lezers en websitebezoekers aan De houdbare man gesteld hebben.

Kortom, dit boek is de moeite van het lezen dubbel en dwars waard voor degenen die hun houdbaarheid willen verlengen.Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.