De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


Het rookboek
vlees, vis, groente, fruit & meer conserveren & bereiden

Auteur: Jeremy Schmid


 25,00



Levertijd: 1-3 werkdagen




attendeer een relatie

160 pagina's
ISBN: 9789048311637
Uitvoering: Hardcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: gezondheid >> gezond eten
Trefwoorden: roken  conserveren  recepten  tips  technieken  
Samenvatting & achtergrondinformatie

Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren. De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te bereiken.

Jeremy beschrijft het verschil tussen warm en koud roken en laat zien hoe je met behulp van specerijen de perfecte smaakbalans in gerookt voedsel bereikt. De prachtige stap-voor-stap-foto's helpen bij het rookproces.

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken




















Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.