De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur           
Uitgebreid zoeken
|  


Eet goed, dat doet je goed
Hoe gezond & lekker eten met de juiste ingrediënten je leven kan veranderen

Auteur: Chantal Voets


€ 39,95


(Tijdelijk) niet leverbaar
attendeer een relatie

ISBN: 9789082470703
Uitvoering: Softcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  MySpace  Linkedin

Categorie: gezondheid >> gezond eten koken >> vegetarisch
Trefwoorden: recepten  koken  vegetarisch  natuurlijk  inspiratie  
Samenvatting & achtergrondinformatie

Amanprana oprichtster Chantal Voets heeft een zwak voor gezond en zeker ook lekker eten. Deze interesse is ze gaan verdiepen. Door vele ontdekkingstochten, inspirerende mensen om haar heen en haar eigen visie op gezondheid en de invloed hiervan op lichaam en geest, besloot ze haar eigen boek te schrijven.

Het boek staat boordevol informatie en recepten, snelle recepten voor elke dag. Om jou als liefhebber van lekker eten en vooral ook goéd eten het perfecte handboek te bieden. Een wereld van Amanprana. Wat kun je verwachten in het boek Eet goed, dat doet je goed?

* 130 heerlijke en snelle recepten voor iedere dag
* Aandacht voor bio, milieu en natuur
* Inspiratie
* Toepassing en uitleg Amanprana producten
* 8 gouden tips voor het verleggen van je voedingspatroon
* Gerechten in een handomdraai
* De voedingsdriehoek van Chantal
* 10 Amanprana waarden
* Eerlijke en eenvoudige keuken
* Feest van natuurlijke kleuren, smaken en geuren
* Verrassend veggie

Wie is Chantal Voets van Amanprana?

Chantal Voets, oprichter Amanprana, schrijfster Chantal Voets is schrijfster (oa Gezond en gelukkig met Eiwitten), foodie en mede-oprichter van Amanprana. Amanprana producten ondersteunen en versterken de levenskracht op een serene wijze, zonder lichaam en geest geweld aan te doen. Amanprana is 100% biologisch en natuurlijk. Niet voor niets. Alles wat Chantal Voets en haar man Bart Maes doen bij Amanprana heeft als leidraad: Laat voeding je medicijn zijn. Een advies welke Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunde en filosoof, aan al zijn patiënten meegaf. In alles wat Chantal doet komt dit terug.

Chantal verdiepte zich in de ayurvedische keuken, de macrobiotiek, raw food en veganistisch koken. Daarnaast heeft ze zich ondergedompeld in de wereld van natuurlijk eten en merkte ze proefondervindelijk wat gezonde (en biologische) voeding met haar, en haar gezin, kon doen. Deze wijsheid wilde ze niet voor haarzelf houden. Ze had genoeg recepten op de plank om hier een mooi boek van te maken. Haar kunde delen met jou als lezer en je inspireren is precies dát wat zij voor ogen heeft gehad bij de ontwikkeling van "Eet goed, dat doet je goed."

Wat voor recepten kan ik vinden in Eet goed, dat doet je goed

Het prachtige boek "Eet goed, dat doet je goed" is een verzameling geworden vol mooie recepten, informatie en inspiratie. Je kunt er eenvoudige, verrassende en bovenal ook zeer smakelijke recepten in vinden. Ideaal om toe te passen in een gezonde doordeweekse keuken.
De recepten zijn allemaal handig te maken, voor iedere huis-tuin-en keukenkok. Geen ingewikkelde apparaten, geen bijzondere technieken en zeker geen poespas. In een handomdraai zet je een heerlijk én bovenal gezond gerecht op tafel. De gerechten zijn geïnspireerd op de ayurvedische keuken, de macrobiotiek, raw food, koken met de juiste voedselcombinaties (naar Dr. De Hay), het fruitdieet van Patrick Geryll en superfoods. Hartverwarmende voeding, gezonde comfort food en heerlijk etnisch.

Vegetarische recepten in Eet goed, dat doet je goed

Alle recepten in het boek "Eet goed, dat doet je goed" zijn vegetarisch, een bewuste keuze omdat Chantal Voets en Bart Maes (de oprichters van Amanprana) zelf ook veggie zijn. Beter voor het milieu, de dieren én de gezondheid. Chantal haar spijsvertering sputtert niet meer tegen sinds ze is overgestapt op biologisch én vegetarisch eten.

Boek Eet goed, dat doet je goed van Chantal Voets geeft inspiratie voor een gezond en gelukkig leven

Het boek bevat inspiratie om gezond en gelukkig te leven. Voeding kan hierbij helpen. Het kan bepalen wat je voelt, zowel lichamelijk as geestelijk. Diëten is niet de bedoeling, het switchen van je lifestyle misschien wel. Het boek laat zien dat dit echt niet zo een opgave is. Met de juiste instelling en "Eet goed, dat doet je goed" onder je arm kom je al een heel eind!

Amanprana producten in het boek Eet goed, dat doet je goed

Chantal is uiteraard onlosmakelijk verbonden met Amanprana. Zij werkt dan ook in het boek met producten van Amanprana, producten waar zij voor de volle 100% achter staat. In het boek wordt besproken wat de vele voordelen van de Amanprana producten zijn én bovenal geeft ze een uitleg hoe je deze het beste kunt gebruiken. De toepassing van de Amanprana producten in de recepten laat zien hoe veelzijdig deze zijn. Tal van bekende mensen zijn er al aan verknocht: Kim Clijsters, Ellemieke Vermolen, Marijke Helwegen, Amber Albarda, Lisette Kreischer, … Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de preview van Eet goed, dat doet je goed.


Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.