Uitgeverij & de grootste website voor zelfontwikkeling
Onze missie:
(Gezonde) mensen
helpen beter te worden!

Help mee: stuur deze e-mail door

Waarheidsvinding naar gezondheid

Uitgeverij Succesboeken.nl zoekt continu naar de waarheid wat betreft ons aller gezondheid. Inmiddels zijn daar tientallen boeken over verschenen. De auteurs van onze boeken hebben al duizenden mensen kunnen helpen met het herwinnen van hun gezondheid, daar waar de reguliere gezondheidszorg het liet afweten.
Anderzijds zijn er ook nog heel veel mensen die de informatie niet aankunnen, omdat ze niet kunnen geloven dat hun dokter of specialist ze al dan niet bewust verkeerd informeert. Hoe vaak krijgen we niet de opmerking: "Waarom weet mijn dokter dit niet?"
Of: "Als het waar is wat in dat boek staat, dan zouden ze dat toch wel weten in het ziekenhuis?"
We kunnen niemand iets kwalijk nemen, want het is ook bijzonder lastig, zelfs confronterend, als je je hele leven via de media en/of via je (huis)arts hebt gehoord dat het bijvoorbeeld gevaarlijk is om een te hoog cholesterolgehalte te hebben en dat je daarom statines moet slikken - het nummer 1 voorgeschreven medicijn van de wereld - en je dan een boek leest waarin het tegenovergestelde beweerd wordt. We kunnen het zelfs de meeste artsen en specialisten niet kwalijk nemen dat ze ongezonde informatie geven aan hun patiënten, omdat ze zijn opgeleid met de gedachte dat medicijnen hun patiënten kunnen genezen.
De meeste artsen spreken dan ook over geneesmiddelen in plaats van over medicijnen. Ook in bijsluiters wordt gesproken over geneesmiddelen in plaats van over medicijnen, terwijl die medicijnen bol staan van de chemicaliën en niets genezen. Ze verdoven je pijn - wat in veel gevallen aangenaam kan zijn - en doden je cellen, maar genezen ... dat doet het lichaam zelf.
Een andere reden waarom je huisarts of arts in het ziekenhuis niets of weinig afweet van de inhoud van onze boeken is omdat ze deze bij voorbaat al niet lezen; ze stroken niet met hun opleiding. De informatie conflicteert en niet te vergeten: medicijnen zijn een lucratief verdienmodel.
We kunnen het niet simpeler zeggen: medicijnen zijn big business en niet bedoeld om je beter te maken. Het is niet voor niets dat overheden maar al te vaak onderhandelen met de farmaceutische industrie om de prijzen 'schappelijk' te houden. Big business lonkt ook naar fraude. Helaas moeten we soms ook mensen aan het schrikken maken door te vermelden dat de farmaceutische industrie de industrie is waar wereldwijd de meeste rechtszaken tegen gevoerd worden en waar miljarden boetes worden opgelegd. Je leest het goed: miljarden en dat is niet omdat een bedrijf zich één keer per ongeluk vergist.
Al je deze lijst ziet, zie je dat GSK de lijst aanvoert, gevolgd door de inmiddels overbekende Pfizer met een boete uitspraak van 2,3 miljard dollar, gevolgd door een andere bekende. Hugo de Jonge zei dat we Onze lieve Heer op onze blote knietjes moesten danken voor hun producten.
En als je denkt: dat was in 2009, niet meer over zeuren. Zowel een persoon als een bedrijf kan zijn leven beteren en Pfizer is nu heus wel te vertrouwen met zijn prikken, inclusief de 'onverwachte' herhalingsprikken. (In Israël zijn ze al aan de 4de prik bezig).
Kijk eens naar deze site, om te lezen dat Pfizer de afgelopen 20 jaar meer dan 4,7 miljard dollar aan boetes heeft betaald voor 80 verschillende misdrijven en overtredingen, waaronder off-label of niet-goedgekeurde promotie van medische producten, corrupte praktijken in het buitenland, omkoperij, overtredingen in verband met overheidscontracten en overtredingen van de veiligheid van geneesmiddelen en medische apparatuur.
Maar blijf Onze lieve Heer danken dat Hugo met dit bedrijf in zee is gegaan ... of toch niet?
De Deense arts en onderzoeker Peter Gøtzsche, die zelf jarenlang werkzaam was in de farmaceutische industrie, laat zien dat deze industrie niet alleen patiënten, maar ook artsen voor de gek houdt met frauduleuze praktijken. Hij noemt de farmaceutische industrie zelfs georganiseerde misdaad.

Het is te triest voor woorden, maar de welvaartsziekte kanker staat al jaren in de top 3 van levensbedreigende ziekten. Wat de meeste mensen niet weten en zelfs ook de meeste artsen niet, is dat in 1931 de Nobelprijs werd uitgereikt aan de Duitse arts en onderzoeker dr. Otto Warburg voor zijn ontdekking van de oorzaak van kanker.
Samengevat in een zin: dr. Otto Warburg ontdekte dat de primaire oorzaak van kanker is dat je cellen ± 35% zuurstoftekort hebben. De reden daarvan (secundair) zijn voornamelijk chemische lichaamsvreemde stoffen die de cellen beletten om voldoende zuurstof op te nemen.
Een Amerikaanse professor met de naam Peskin zocht naar iets heel anders in een bibliotheek. Hij stuitte op de in het Engels vertaalde werken van dr. Warburg.
Hij kon zijn ogen niet geloven. Hij had maanden nodig om de wetenschappelijke werken in consumententaal om te zetten en dacht - helaas zeer naïef - dat hij met deze informatie heel Amerika en de wereld kon redden en behoeden voor deze verschrikkelijke ziekte.
Van bejubelde professor werd hij van de ene dag op de andere dag verguisd en belachelijk gemaakt.
Geen uitgever wilde iets met zijn manuscript van doen hebben.
klik voor meer info
Uiteindelijk heeft hij het boek The hidden story of cancer zelf uitgegeven. Inmiddels weten wereldwijd honderdduizenden mensen van dit verhaal en mede door onze vertaling ook in Nederland en België.
Zijn doel was en is nog steeds om de lezer het inzicht te geven dat er meer is dan chemo, bestraling en opereren.
Sterker nog - en schrik weer niet - alle drie dragen bij aan kanker.
Waar Peskin dit niet heeft gedaan - waarschijnlijk omdat dr. Warburg dit niet had gedaan - heeft een registeraccountant, die bijna zijn gehele familie verloor aan kanker, dit wel gedaan. Hij heeft onderzocht waarom deze behandelwijze zowat heilig is verklaard.
Ty Bollinger onderzocht waar de bijna religieuze overtuiging vandaan komt dat chemotherapie, bestraling en opereren de enige drie opties zijn om de ziekte aan te pakken.
klik voor meer info
Hij moest tot begin 1900 teruggaan en constateerde dat het toen al niet de bedoeling was om de toen opkomende ziekte te genezen.
Bollinger heeft op zeer interessante wijze beschreven hoe de tienduizenden natuurartsen en homeopaten binnen afzienbare tijd werden gereduceerd tot enkele honderden en hoe universiteiten en medische opleidingen werden omgekocht om de chemisch behandelwijzen te onderwijzen. Dat is - na ruim 100 jaar - waarom we nu niet beter weten, zowel de arts als de patiënt niet. Mensen worden boos als we het hebben over een nietsontziende kankerindustrie die wordt uitgevoerd door een nietsontziende farmaceutische industrie die bol staat van de fraude en torenhoge boetes.

Dit is dezelfde industrie die ons nu doet geloven dat we gered zijn met hun gentherapie-injecties tegen een virus dat geen bedreiging is voor de wereldbevolking, aldus de 'betrouwbare' directeur Tedros van de WHO (vast wel ergens terug te vinden op YouTube). Het blijkt dat als je op bijgaande grafiek van een overheidssite kijkt, er geen verschil is in ziekenhuisopnamen van vorig jaar zomer - zonder vaccin - en afgelopen zomer met vaccin, alhoewel ietsje meer opnamen de afgelopen maanden vanwege een natte zomer: de natuur doet haar werk.
klik voor vergroting
Het lijkt wel een gewoon verloop van het griepseizoen ...
Nogmaals, we realiseren ons dat het vreselijk lastig is om iets te geloven dat haaks staat op wat je je hele leven hebt gehoord ... voor sommige mensen is het al lastig door de laatste 18 maanden.

Nog enkele andere nieuwsbronnen: neus eens rond op deze websites. Wellicht word je er wijzer van ... en gezonder. Sta open voor andere informatie. Je hoeft het niet eens te zijn met wat je ziet of leest, maar dan heb je tenminste van twee kanten de informatie, waardoor je betere keuzen en/of beslissingen kunt maken.
Eenzijdige informatie kan je weleens fataal worden.
* Een Belgische waarheidsvinder vanuit Amerika met acht Nederlands ondertitelde documentaires en vele artikelen.
* Bijzondere uitzendingen op Blckbx.tv
* Een website die continu zoekt naar de waarheid.
* Professor Bhakdi over o.a. ons immuunsysteem

Dit e-boek is gratis te downloaden: Zielsoorzaken van ziekte van Björn Eybl.

Klik hier voor eerdere nieuwsbrieven.
Wij wensen onze lezers veel wijsheid, veel zonneschijn voor de benodigde vitamine D en mooie lees-, kijk- en leermomenten toe.
22,50
Waarom zou je cholesterolverlagers - statines - slikken als het niet nodig is en zelfs ongezond? Cholesterol is een cruciaal vet dat je lichaam nodig heeft.
Eigen uitgave
24,99
Groene magie beschrijft de folklore en magische eigenschappen van meer dan vierhonderd planten. Een waardevolle, praktische gids.
32,50
In Ontsuiker je brein gaat dr. Mike Dow diep in op hoe suiker de hersenchemie beïnvloedt. Hersenscans hebben vele problemen geopenbaard.
Eigen uitgave
29,99
Een evenwichtige en gevarieerde maaltijd die makkelijk te bereiden en ook lekker is? Karolien Olaerts bewijst dat het kan.
21,99
Wat betekent een 'gezonde grens' eigenlijk, en hoe kunnen we met succes onze behoeften uiten, 'nee' zeggen en assertief zijn zonder anderen te beledigen?
20,00
Dit boek bevat de kennis om te leven vanuit je hart en volledig in je kracht te staan. Wordt meester over jouw gedachten en creëer levensvreugde.
21,95
Naast theorie staat dit boek vol inspirerende interventies. Op open wijze deelt de auteur haar visie, kennis, creativiteit en levenservaring met de lezer.
17,95
Dit boek gaat over de vele mogelijkheden die de ziel ons – in de stilte, de ruimte en de leegte – aanreikt om onze bestemming te bereiken.
22,99
Het verleden kun je niet veranderen. Wél kun je vanaf vandaag invulling geven aan het leven dat nog voor je ligt: een toekomst waar je het beste in jezelf naar boven haalt en geniet van elke dag.
20,00
Met een helder stappenplan helpt gedragspsycholoog Daan Remarque je om nieuwe en effectieve gewoonten te ontwikkelen en grip te krijgen op je eet-, drinken beweeggedrag.
22,99
Intelligentie wordt doorgaans gezien als het vermogen om te denken en te leren, maar in een snel veranderende wereld zijn er nog andere cognitieve vaardigheden die er wellicht meer toe doen.
Met vriendelijke groet,

Het team van www.succesboeken.nl
Voor vragen: info@succesboeken.nl
"Onnadenkend respect voor autoriteit is de grootste vijand van de waarheid." Albert Einstein - Duits-Amerikaans natuurkundige (1879-1955)