Uitgeverij & de grootste website voor zelfontwikkeling
Onze missie:
(Gezonde) mensen
helpen beter te worden!

Help mee: stuur deze e-mail door

Onbegrensd

Voor alles wat je bezit, geldt dat het best frustrerend is als je niet weet hoe het werkt, of hoe je het optimaal kunt gebruiken. In het bijzonder als het jezelf betreft.
Goed nieuws: Jim Kwik, de auteur van het boek Onbegrensd, reikt je een gebruiksaanwijzing aan die niemand bij de geboorte heeft gekregen. Reeds 25 jaar onderwijst hij mensen van over de hele wereld hoe ze hun hersenen beter kunnen leren gebruiken. De kennis over onze hersenen gaat dankzij de technologie, met name scans etc., met sprongen vooruit, terwijl diezelfde techniek onze hersenen veelal luier, zelfs dommer en afhankelijker maakt.
"Terwijl de technologische vooruitgang van onze tijd het potentieel heeft om zowel te helpen als te schaden, kan de manier waarop we dit gebruiken in onze samenleving leiden tot een epidemie van overbelasting, geheugenverlies, afleiding en afhankelijkheid. En het wordt alleen maar erger.
De boodschap van dit boek kan niet actueler zijn. Jij bent geboren met de ultieme technologie, en er is niets belangrijker dan de gezondheid en fitheid van ons brein - het beheerst alles in het leven", zegt de inleider van dit briljante boek, Mark Hyman, arts en zelf een bekroond schrijver. (Er verschijnt een vertaald boek van hem over een paar maanden).

Worden we dommer of slimmer?
Met alle technologie, mobiele telefoons en computers blijken we alleen maar dommer te worden, terwijl de meeste mensen dat niet ambiëren. Veel jonge mensen vinden het eigenlijk niet zo belangrijk om kaart te leren lezen ... daar heb je toch een gps voor? Er zijn onderzoeken gedaan waarbij duizenden mensen een aantal vragen voorgelegd kregen; het merendeel dacht niet na, maar ging onmiddellijk het internet op. Met andere woorden, onze hersenen worden lui omdat we ze niet meer trainen.
Jawel, toch wel, alleen de verkeerde kant op. Hoe vaak heb je iemand horen zeggen: "Waarom zou ik een telefoonnummer onthouden als mijn mobiel dat al opslaat of ik hem er zelf kan inzetten?"
Hoe vaak heb je iemand horen zeggen: "Ik ben zo slecht in namen onthouden." Misschien herken je hem meteen.
Het principe is: je hersenen leren door herhaling. We weten dit. Zo hebben we leren lopen in onze vroege jaren. Je brein zei als je viel: "Opstaan, en nog een keer," ... net zo lang tot je liep. Niemand is blijven zitten na de eerste keer vallen. Zo hebben we een taal of dialect geleerd. Zo hebben we alles geleerd! Je hersens zijn als een slaaf voor je: wat ze vanuit de natuur krijgen opgedragen, zoals leren lopen, een taal leren, of wat je ze een paar jaar later bewust opdraagt, ze voeren het keurig voor je uit.
Met andere woorden: hoe vaker je tegen jezelf zegt dat je slecht bent in namen onthouden, des te meer je hersenen dat geloven en uitvoeren - andersom werkt het trouwens ook. Dit principe gebeurt ook als je hersenen de informatie van buitenaf krijgen: hoe vaker je dezelfde boodschap krijgt, des te sneller wordt dat een overtuiging in je hersenen, die je uitspreekt en waarnaar je je gaat gedragen.
"Maar al te vaak besteden we onze hersenen uit aan onze slimme apparaten, en die slimme apparaten maken ons, nou ja, laat ik het diplomatiek zeggen, een beetje dom", zegt Jim Kwik. Misschien wel veel beetjes. Dit is van alle tijden, want honderden jaren geleden werd de bevolking ook al dom en arm gehouden.
"Houd jij ze dom, dan houd ik ze arm", sprak ooit een koning tot de paus. Vroeger hield de kerk de mensen dom en hield het grootkapitaal de mensen arm. De instituten die heden ten dage deze taak hebben overgenomen zijn de Big Tech company's in combinatie met de rijkste en meest invloedrijke mensen wereldwijd; de landelijke fiscus, middels onze politici, houdt ons wel arm en voor ons in Europa doet de Europese Unie behoorlijk mee.
Het leven is niet meer voor te stellen zonder mobieltje, maar realiseer je je dat slechts 20 jaar geleden bijna niemand een mobiel had? De kunst is hoe je de techniek gebruikt en integreert in je leven.
Dat leer je in dit geweldige, positieve boek van Jim Kwik, een super aanrader. Je bent echt onbegrensd!

Bij velen van ons hebben onze hersenen van jongs af aan herhaaldelijk de opdracht gekregen om de dominee of pastor te vertrouwen. Zo moesten we ook de dokter en de overheid 100% vertrouwen.
Helaas is dat vertrouwen in de laatste decennia behoorlijk beschaamd, want we weten inmiddels dat 'er niets zo definitief is als een tijdelijke overheidsmaatregel'. Vele auteurs en beroemdheden hebben dat uitgesproken, maar we hebben het ook aan den lijve ondervonden.
Onze overheid heeft haar onbetrouwbaarheid behoorlijk getoond de laatste jaren, mede middels de techniek.
We waarschuwen onze lezers al vele jaren voor bedrijven en overheden die denken dat ze voor God mogen spelen en ons wonderbaarlijke lichaam middels techniek willen overrulen.
Sinds maart 2020 hebben we kunnen ervaren dat vele regeringsleiders het idee ondersteunen om de techniek en de mens te laten samensmelten. We geven een paar voorbeelden.

Heel bijzonder is dat de meeste mensen tot voor kort nog dachten - omdat onze hersenen dat honderden keren hebben vernomen op het nieuws - dat Bill Gates zijn miljardenvermogen (dat wij hem hebben gegeven in ruil voor een computer of iets anders technisch) als weldoener ging teruggeven aan de mensheid. Hij is inmiddels al jaren bezig de hele wereld te voorzien met een andere (medische) technologie: het inspuiten van ons lichaam met chemische middelen die ons unieke immuunsysteem moet overrulen.
Maar weinig mensen weten dat dit de beste business ooit is voor Bill Gates - beter dan zijn computers - en dat zijn ambitie om de werelddokter te zijn middels de WHO, al miljoenen mensen heeft gedood en verminkt. Geloof je dit niet? Zoek zelf op YouTube de films op, waar hij zelf vertelt dat de vaccinatie-industrie zijn beste investering ooit was (voor iedere dollar investering komt er $ 200 retour) en zie dan ook de films over India en Afrika, zijn proeftuin.
Een andere zeer invloedrijke, maar griezelige en onbetrouwbare man is econoom Klaus Schwab. Niemand had van deze man gehoord, tot een paar jaar geleden.
Hij is degene die ieder jaar een paar duizend van de rijkste mensen en regeringsleiders bijeenbrengt in Davos, waar ze niet gezellig gaan skiën, maar het wereldbeleid uitstippelen. Wees je eigen journalist en ga hem ook eens na. Hier alvast een uitspraak van hem uit 2016.

25 september 2021: een dag om nooit meer te vergeten
In Noorwegen kwam op zaterdag 25 september het normale leven weer op gang en werden de meeste maatregelen gestopt. Denemarken deed dit al eerder. Zo ook Singapore en vele Amerikaanse staten.
Nederland daarentegen voerde op diezelfde dag de medische apartheid in en versterkte de tweedeling in onze maatschappij. Hebben Noorwegen en Denemarken een ander virus of hebben ze meer gezond verstand?
Hopelijk begrijpt zo langzamerhand de meerderheid van Nederland en België dat alle dictatoriale maatregelen van onze overheden, die we moeten vertrouwen en het zo goed met ons voor hebben, niets meer met een killer-virus te maken hebben, maar met een opgegane route die ze niet meer terug willen of kunnen draaien.
Het is nu eenmaal niet makkelijk voor beleidsmakers om te bekennen: "We zaten fout, er is ten onrechte een pandemie uitgeroepen, we zullen het Corona-virus moeten behandelen als een griep."
Overigens geeft De Jonge, in een brief aan de Kamer van 14 september j.l. van 95 (!) kantjes, aan dat de pandemie voorbij is. Hij spreekt uitsluitend van een epidemie. Als je die brief goed leest, begrijp je dat de maatregelen niets meer te maken hebben met een killer-virus of een pandemie. Het is regelzucht en macht optima forma.
Als je werkelijk niets te doen hebt en wilt weten waar ambtenaren hun tijd mee vullen: lees hem hier.
Hugo de Jonge heeft vanaf maart 2020 al geroepen dat alleen een vaccin ons uit de pandemie kan halen. Waarschijnlijk waren zijn hersenen al voor die tijd geprogrammeerd met dit idee door zijn broer Marien. Deze werkt op het Radboud UMC, dat gesponsord wordt door de Bill Gates Foundation (afgelopen juni nog met 7,5 ton) aan o.a. vaccinontwikkeling en hij is tevens lid van de adviesraad van Intravacc.
Heet dit nu belangenverstrengeling of is dit een typisch gevalletje van 'ons-kent-ons'? Dit klopt toch niet?
Waarom luisteren de beleidsmakers niet naar de duizenden artsen, die de gevaren zien van deze massavaccinatie?
Waarom moeten juristen rechtszaken voeren tegen de recentelijk ingevoerde 'apartheidspas'? (zie Blckbx.tv)
Zo zijn er nog vele andere vragen. Doe je eigen onderzoek. Uiteindelijk komt het je gezondheid ten goede. Lees andere nieuwsbronnen. Speur op internet. Binnen 5 minuten hadden wij die lijst van de Bill Gates Foundation te pakken, aan wie ze in Nederland allemaal geld geven. (En Rutte gaf weer 325 miljoen Euro namens u terug - Gavi is ook van Gates). Vaak kun je Engelstalige websites middels de vertaaltechniek in het Nederlands lezen, mocht dat nodig zijn.
Sta open voor andere informatie. Je hoeft het niet eens te zijn met wat je ziet of leest, maar dan heb je tenminste van twee kanten de informatie, waardoor je betere keuzen en/ of beslissingen kunt maken.
Eenzijdige informatie kan je weleens fataal worden.
* Persconferentie van Duitse pathologen-anatomen.
* Toch je eigen moestuin? Techniek staat voor niets!
* Bijzondere uitzendingen op het Blckbx.tv kanaal.
* Volgens ex minister Kaag was Israël ons voorbeeld.
* Aan de opsporingsambtenaar van o.a. je collega’s politie.
* Een panel interview van Klaus Schwab e.a. ter ere van zijn nieuwe boek The Great Reset. Let op: sommige uitspraken zijn - wat George Orwell noemde - newspeak. Middels het beroemde 'wieltje' kun je een NL vertaling zien.
* Precies een jaar geleden hebben de onderzoekers bij Frontnieuws deze chronologische opsomming gemaakt.

Klik hier voor eerdere nieuwsbrieven.
Wij wensen onze lezers veel wijsheid, veel zonneschijn (?) voor de benodigde vitamine D en mooie lees-, kijk- en leermomenten toe.
32,50
Je brein is het krachtigste stukje technologie ter wereld. Je had er alleen de gebruiksaanwijzing nog niet van. Tot nu toe. Je hebt geen beperkingen.
Eigen uitgave
22,99
Dit smakelijk geschreven en lekker leesbare boek legt voor eens en altijd uit wat natuurwijn is. Eerlijke, levende wijn.
29,95
De auteur behandelt meer dan 200 wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen. Waar moet je op letten? Welke planten hebben juist een heilzame werking?
32,50
In Ontsuiker je brein gaat dr. Mike Dow diep in op hoe suiker de hersenchemie beïnvloedt. Hersenscans hebben vele problemen geopenbaard.
Eigen uitgave
22,50
Lunadea legt uit hoe je de beleving van en de verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen.
20,00
In dit boek ontdek je hoe we anderen kunnen inzetten om het reflectieve vermogen van onszelf en de mensen om ons heen te verbeteren.
22,50
Hoe komt het dat we ons zo gelukkig voelen in het groen, omringd door planten, dieren, mooie landschappen en ander natuurschoon? Wat doet licht voor onze biologische klok?
22,99
Gebaseerd op een langdurig onderzoek aan de Wharton School laat Milkman zien hoe juist de gebruikelijke psychologische blokkades die tussen jou en je doel in staan van belang zijn, waarom timing alles is en hoe je tegenzin in je voordeel gebruikt.
29,95
Behalve inspirerende ideeën krijg je ook wetenswaardigheden mee over de jacht en de wildsoorten en lees je waar je moet zijn om dit gezonde vlees op je bord te krijgen.
30,00
De dankbare keuken is het resultaat van een gedeelde passie, een ode aan het koken met verse, natuurlijke ingrediënten. Het is een buiging voor de rijke oogst van boeren uit de omgeving.
19,50
Heb je het gevoel dat je niet goed genoeg bent en dat de hele wereld tegen je is? Trek je niets aan van wat anderen van jou vinden en doe alles wat je kunt om je droom te verwezenlijken. Geef nooit op.
Met vriendelijke groet,

Het team van www.succesboeken.nl
Voor vragen: info@succesboeken.nl
"Om van je fouten te leren, moet je eerst weten dat je fouten maakt." Philo van Alexandrië, Grieks-Joods filosoof 20 v. Chr. - 50 na Chr.