Uitgeverij & de grootste website voor zelfontwikkeling
Onze missie:
(Gezonde) mensen
helpen beter te worden!

Help mee: stuur deze e-mail door

Aannamen vs feiten ...

Dank aan iedereen die de auteur van deze nieuwsbrief beterschap heeft gewenst omdat er vorige week door ziekte geen nieuwsbrief geschreven kon worden. Het blijkt dat we toch niet zo multifunctioneel zijn in onze uitgeverij als we dachten.
Alle informatie hieronder is te vinden in eerdere nieuwsbrieven, op YouTube en via andere internetbronnen. Heb je daar hulp bij nodig? Laat het ons weten. We houden ons verre van verhalen zonder bron en/of feiten.
Wist je dat de meeste mensen hun leven, hun gezondheid, hun baan, hun meningen en zelfs hun dagelijkse denken baseren op aannamen van anderen en niet op bewezen feiten?
Als je daar goed over nadenkt, is dat heel fragiel.
Omdat iemand ooit aannam - wellicht decennia geleden - dat een bepaalde gezondheidsbehandeling volgens hem of haar wel klopte, zitten we tot op de dag van vandaag opgescheept met lijfelijke, financiële en zelfs dodelijke schade ... en dat alleen maar door een aanname.
Laten we een paar voorbeelden geven en meteen in huis vallen met de meest recente aanname, waardoor de hele wereld op slot ging en economische chaos werd gecreëerd met een hyperinflatie als resultaat.
Realiseerde je je dat toen Tedros, de directeur van de WHO, in maart 2020 de woorden uitsprak dat deze pandemie wereldwijd miljoenen slachtoffers zou gaan maken en hij er meteen een percentage van 3,4% aan verbond, dat een AANNAME was? Later bleek dat de cijfers niet verder kwamen dan 0,15% tot 0,23% (normale griepcijfers).
Een paar dagen later sprak Rutte vanuit het torentje: "Nederland gaat op slot."
Wederom, realiseer je je dat ook die woorden gebaseerd waren op een AANNAME en niet op feiten? En zo zijn we inmiddels twee jaar verder met maatregelen die gezinnen hebben ontwricht, vriendschappen uit elkaar hebben gedreven en nog veel meer ellende teweeg hebben gebracht, inclusief 1000-den onnodige doden: alles gebaseerd op AANNAMEN.

Voordat we verder gaan met nog een aantal voorbeelden over aannamen, eerst even het volgende verhaal afmaken:
Nog steeds vragen lezers ons hoe het komt dat in maart 2020 de gehele wereld ongeveer dezelfde maatregelen nam - met een aantal variabelen tussen diverse landen - en dat vooral door alle regeringsleiders en media dezelfde informatie gegeven werd?
Het antwoord ligt opgeslagen in een document, dat de IHR (International Health Regulations) heet. Het document is te vinden op de website van de WHO (en anders hebben wij het 32 pag. tellende document in ons bestand) en is door ieder land in 2005 getekend. Daarin staat dat wanneer de WHO een pandemie uitroept, alle landen dezelfde adviezen moeten uitvoeren. Tot zover waren het adviezen. Daarom leek het bijvoorbeeld dat Zweden een andere koers voer ... maar uiteindelijk is niets minder waar. Denk niet dat Zweden het lieverdje van de klas is - een artikel van slechts een paar maanden oud.
De volgende stappen zijn geen adviezen meer, maar verplichtingen. Er komt een opvolger voor de IHR uit 2005, met de mooie naam Internationaal pandemieverdrag.
Om het niet al te dictatoriaal te laten lijken, worden er allerlei commissies opgezet om het geheel voor te bereiden, zodat uiteindelijk alle ministers van Gezondheid naar Genève kunnen afreizen en daar hun handtekening onder het document kunnen zetten. Het komt erop neer dat wanneer de WHO wederom een pandemie uitroept (gebaseerd op de volgende aanname?) er geen adviezen meer gelden, maar dat alle landen die het document hebben ondertekend - volgens de WHO-website alle 194 landen - VERPLICHT zijn te doen wat de WHO hen opdraagt.
Met andere woorden, waarschijnlijk zal minister Kuipers ons land gezondheidstechnisch met een pennenstreek overdragen aan de WHO ... en dan hebben we ook op dat gebied niets meer te vertellen.
Behalve dat we als burger onze rechten verliezen, verliezen we als land ook onze soevereiniteit - als dat niet al gebeurd is.
Als je weet van wie de WHO is, ga je nog veel meer schrikken. De WHO is van het bedrijfsleven (lees de vaccin-industrie) met als grootste sponsor de Bill & Melinda Gates Foundation en andere aanverwante organisaties zoals het GAVI, een 'club' waar Mark Rutte nog niet zolang geleden 325 miljoen van ons belastinggeld aan uitgaf, na een bezoek van Bill Gates aan Den Haag.

Als je het allemaal niet kunt geloven, iets waar wij regelmatig ook last van hebben, dan hier de link naar de WHO pagina. Je kunt het document rechtsboven in alle EU talen zetten (ook NLs), zodat het wat makkelijker leest.
Prik door de mooie woorden heen op de website van de WHO. Ze zullen echt niet schrijven: onze hoofdsponsor dhr. Gates wil iedere maand zijn vaccinatie-omzet halen.
Wat is er zo bizar aan deze situatie? Bill Gates heeft dit allemaal jaren geleden openlijk aangekondigd:
het feit dat de wereldbevolking middels vaccinaties 10-15% gereduceerd kon worden, het feit dat de beste pandemie-bestrijding is om iedere aardbewoner regelmatig te vaccineren, etc.
En de argeloze burger denkt dat de injecties 'veilig en effectief' zijn en hem of haar meer goed dan slecht doet - men staat niet voor niets in de rij met de mouw opgestroopt.
Het wordt allemaal nog veel bizarrer: nog NOOIT is de veiligheid en effectiviteit van vaccinaties, injecties, hoe je ze ook noemt, aangetoond. Wereldwijd zijn er 100-den WOB-verzoeken ingediend, in tientallen landen, maar nergens kan men tot nu toe met een goed antwoord komen. De reden: ook vaccinaties zijn gebaseerd op AANNAMEN.
Kijk deze vertaalde documentaire nog eens, waarin bijzondere uitspraken gedaan worden door WHO-functionarissen, die dachten dat de camera's uit stonden.

Wist je dat een van de beste farmaceutische kaskrakers gebaseerd is op een AANNAME? Rond 1960 werd o.a. (verzadigd) vet in de ban gedaan en moesten we allemaal statines (cholesterolverlagers) gaan slikken. De wetenschapper Ancel Keys dacht dat de opkomende hartziekten toentertijd te maken hadden met de vetinname. We zijn nu zestig jaar verder en al zijn onderzoeken worden onderuitgehaald. Ondanks dat zijn er nog steeds (huis)artsen die cholesterolverlagers voorschrijven.
Wist je dat chemotherapie gebaseerd is op een AANNAME? Een toevallige ontdekking na een bombardement tijdens WO II in Italië. En de chemische en/of medische industrie laat het grote publiek nog steeds geloven dat chemicaliën kanker kunnen bestrijden. Sinds toenmalig president Nixon in 1971 'the war on cancer' lanceerde, is deze industrie uitgegroeid tot een miljarden-industrie. Niemand wil meer van kanker af ... ja, de patiënt, maar die telt niet mee. Waarom we zo cynisch zijn? Helaas gaat het echt niet om de patiënt, het gaat om de miljardenwinsten. De patiënt is een nummer en er is nergens zo’n mooie aanvoer als in die industrie. Lees dit boek eens.

We blijven het herhalen: sta open voor andere informatie. Beloof jezelf dat je niets meer aanneemt, voordat je het zelf onderzocht hebt. Eenzijdige informatie is ongezond!

* Alle andere media bij elkaar
* Nog een site waar veel andere media op te vinden zijn
* Een echte krant van papier of een papieren tijdschrift?
* Een wordt wakker documentaire van Blckbx.tv
* Een zeer goede analyse over de komende NWO
* Stop met testen: het gaat er niet om wat ze uit je lichaam halen, het gaat erom wat ze erin stoppen tijdens de test (klik op vertaalknop)

Klik hier voor eerdere nieuwsbrieven.
Wij wensen onze lezers veel wijsheid, fijne wandelingen in een winterbos en mooie lees-, kijk- en leermomenten toe.

13,50
We hebben steeds meer aandacht voor het grensgebied tussen leven en dood. Maar over de vraag wat er voorbij de drempel van de dood gebeurt, wordt meestal gezwegen.
24,95
Wilde planten zijn dé missing link in ons voedingspatroon. Ze bieden een nieuwe smaakervaring en hebben verschillende onderdelen die eetbaar zijn.
34,50
In Wijsheid van Trauma krijg je gedegen kennis en praktische hulpmiddelen aangereikt voor een holistische en spirituele benadering van het helen van trauma en verlieservaringen.
Eigen uitgave
24,95
Dit boek legt uit dat verdriet altijd gemeenschappelijk is geweest en illustreert hoe we de helende aanraking van anderen nodig hebben om te herstellen.
Eigen uitgave
24,90
In de nieuwe wereld, die door het lezen van dit boek gecree¨erd wordt, vormen de Lemurische klanken van liefde, harmonie, vrede en verbondenheid de boventoon.
24,99
De vijf talen van de liefde voor je huwelijk inspireert ons om Gods adviezen voor een intiem en voldoening schenkend huwelijksleven ter harte te nemen.
40,00
Wim Lybaert begint zijn boek met tien praktische moestuinvaardigheden en hoe je die in de vingers krijgt. Hij beschrijft van meer dan vijftig groenten uitgebreid hoe je ze kweekt.
 
Onze website bestaat uit 3 delen:
  • Eigen uitgeverij
  • Zelfhelpboeken van collega uitgevers
  • Alle (andere) boeken, die verkrijgbaar zijn onder de button: 'Alle boeken'
35,00
Tijdens een expeditie in de Himalaya, eind 19e eeuw, ontmoeten de schrijver en zijn metgezellen de Meesters van de Himalaya. Deze onsterfelijke wezens verrichten wonderbaarlijke daden en slaan een brug tussen het christendom en het boeddhisme.
22,50
In dit boek reikt Mike Hellwig manieren aan om een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan. Mike Hellwig woont in Hamburg en werkt al meer dan twintig jaar als natuurgenezer, NLP-trainer, hypnotherapeut en gezinstherapeut.
24,95
Nooit eerder waren onze tuinen zo belangrijk voor het dierenleven als nu. Dit boek laat zien hoe je optimaal gebruik kunt maken van je tuin, zowel voor jezelf als voor de planeet.
16,50
In dit boek neemt Guy Bosmans, hoogleraar klinische kinder- en jeugdpsychologie aan de KU Leuven, de ouders mee terug naar de basis: de behoefte om te zorgen en de behoefte om verzorgd te worden.
Met vriendelijke groet,

Het team van www.succesboeken.nl
Voor vragen: info@succesboeken.nl
"De boeken die je het beste helpen zijn de boeken die je aan het denken zetten." Theodore Parker, filosoof (1810-1860)

Klik op de link als je je wilt afmelden van de nieuwsbrief: https://www.succesboeken.nl/unsubscribe