Uitgeverij & de grootste website voor zelfontwikkeling
Onze missie:
(Gezonde) mensen
helpen beter te worden!

Help mee: stuur deze e-mail door

Waarom komen we niet in opstand?

De zon schijnt overvloedig deze maanden, de terrasjes zitten bomvol en nog te veel mensen hebben geen last van alle gecreëerde crisissen. De meeste mensen merken wel dat alles in rap tempo duurder wordt, maar er wordt ze een verkeerde reden gegeven.
Als we de machthebbers moeten geloven zitten we middenin een stikstofcrisis, een klimaatcrisis, een apenpokkencrisis, een energiecrisis, een inflatiecrisis, een immigratiecrisis, een woningcrisis, een arbeidstekortcrisis, een armoedecrisis, een CO2-crisis, een boerencrisis, een financiële crisis, een gascrisis en daardoor wellicht bijna in een kabinetscrisis.
Ondanks alle genoemde crisissen - we zijn er vast een paar vergeten - heeft een groot gedeelte van de bevolking het nog goed, wat ze ook uiten: "We hebben het toch nog niet zo slecht hier? Kijk eens naar ... " Vul maar in.
Maar een groot gedeelte voelt wel degelijk dat er iets niet goed gaat: jongeren die geen huis kunnen kopen, pensioenen die door de inflatie verdampen, boeren en vissers die in hun bestaan worden bedreigd, etc.
De enige bank die nog groeit in ons land is de voedselbank; te triest voor woorden. Alleen hierom al zouden we in opstand moeten komen, maar er zijn nog veel meer redenen.
Zonder hooivorken en geweld zijn er andere manieren om in opstand te komen tegen de scenario's die de komende wintermaanden worden uitgerold. Er is meer aan de hand dan de meeste mensen denken.
Een Amerikaans filosoof, Noam Chomsky, zei ooit: "Het merendeel van de bevolking weet niet wat er gebeurt.
Het weet zelfs niet dat het dit niet weet."
We moeten een heleboel mensen wakker schudden en laten weten dat al deze crisissen die tegelijkertijd opdoemen en zoveel chaos veroorzaken, geen toeval zijn.
Want wie slaapt in een democratie, wordt wakker in een dictatuur.
Waarom zijn er zoveel crisissen? Waarom wordt alles duurder? Waarom worden we continu bang gemaakt met onzichtbare neprampen?
Het heeft te maken met een aantal mensen die vinden dat het huidige economische systeem in de wereld niet meer werkt. Dat klopt ook voor een groot deel, want we leven in de grootste (ook gecreëerde) schuldenbubbel aller tijden. Zo groot, dat die nooit meer in te lopen is.
Tevens vinden die mensen dat het economische systeem aan een reset toe is, een great reset, zoals dat wordt genoemd. Kleine bedrijven moeten verdwijnen, er blijven een aantal grote bedrijven bestaan, de techniek gaat een grote rol spelen en er moet een staatsgereguleerde economie komen: communisme in een modern jasje.
Als je een oud huis koopt en je wilt het helemaal opknappen, is een van de methoden om alles plat te gooien en opnieuw op te bouwen.
Dat is precies wat die groep mensen voor ogen heeft, gesteund door de meeste regeringen: een great reset en dan build back better.
Dat er hierbij heel veel mensen failliet gaan en in de ellende gestort worden, tot zelfdodingen aan toe, vermelden ze niet. Anders zou niemand die great reset accepteren. Daarnaast vinden ze dat er te veel mensen op deze aardkloot rondlopen. Ze vinden trouwens nog veel meer wat wij gewone mensen zeer onprettig vinden en waar we nooit mee zouden instemmen.
Ook voor de vermeende overbevolking is een oplossing gevonden. Er worden eeuwenlang nepcrisissen verspreidt. Al honderden jaren, sinds midden 1800, worden we bestookt met en angstig gemaakt voor ziekten die door virussen ontstaan. Louis Pasteur heeft daar een grote rol in gespeeld. Hij beweerde dat hele kleine onzichtbare micro-organismen ons van buitenaf aanvallen en noemde ze virion, de Latijnse naam voor vergif (tegenwoordig gebruiken we het woord virus).
De ziektekiemtheorie was geboren.
De Engelse term is the germ theory.
Een leeftijdsgenoot van Pasteur, Antoine Béchamp, een bijzondere wetenschapper, geloofde er niets van, mede omdat Pasteur het niet kon aantonen. Hij betoogde dat we van binnenuit ziek worden door onder meer slechte hygiëne (zeker in die tijd), giftige stoffen, medicijnen (er werd bijvoorbeeld van kwik, een van de gevaarlijkste chemicaliën ter wereld, zalf geproduceerd die overal voor werd gebruikt), etc.
Die zienswijze wordt de terrain theory genoemd.
Ondanks de huidige geavanceerde apparatuur is er nog geen arts of wetenschapper die een virus heeft kunnen waarnemen, laat staan dat hij een virus uit een ziek mens heeft kunnen halen en bij een gezond mens heeft kunnen inbrengen, om te kijken of die persoon dan ook ziek zou worden.
Met andere woorden: het is nog steeds een theorie. Het is ook nog nooit bewezen dat een ziektekiem, een onzichtbaar micro-organisme, de mens van buitenaf kan aanvallen en ziek kan maken.
Echter, het verhaal verkoopt waanzinnig goed ... we weten niet beter. Zodra een minister zonder medische kennis roept dat we bedreigd worden door een virus,
staan we in de rij om onze mouw op te stropen om ons te laten injecteren met een experimenteel vaccin. We lieten ons opsluiten, we mochten onze geliefden niet meer knuffelen en werden door een niet aangetoond virus 2,5 jaar in de ellende gestort en het duurt nog steeds voort.
Zelfs artsen en andere zeer betrokken mensen weten door hun opleiding niet beter. Een groot deel van de farmaceutische industrie is op deze ziektekiemtheorie gebaseerd en verworden tot een miljardenbusiness.
Iedereen, van leek tot arts, die zich zou verdiepen in deze germ versus terrain theory, zou daarna in opstand komen. Nu kwamen er op 1 juli j.l. wel duizenden huisartsen en ander zorgpersoneel in opstand tegen het beleid ... nou ja, in opstand ... ze hadden zich verzameld op het Malieveld, maar dat was helaas niet omdat ze zich hadden verdiept in de ziektekiemtheorie. Omdat minister Kuipers niet kwam opdagen, trokken ze zelfs op naar het Binnenhof.
Wat de meeste van die mensen zich niet realiseren, is dat de WHO er niet is voor onze gezondheid. De WHO wordt bestuurd door bedrijven die belangen hebben in de farmacie. In maart 2020 kondigde Tedros, directeur van de WHO, een pandemie aan waar 3,4% van de mensen aan zou kunnen overlijden. De hele wereld ging plat en alleen een vaccin kon ons van het virus verlossen. Inmiddels weten we beter.
Maar Tedros gaat door, want hij moet een tienjarenplan uitvoeren (lees het artikel bij de linken). Tegen het advies van zijn eigen WHO-veiligheidscomité in bestempelt hij de van stal gehaalde apenpokken als 'internationale noodsituatie' waardoor alle 194 landen weer noodmaatregelen kunnen nemen.
We zouden in opstand moeten komen omdat we geregeerd worden door buitenlandse organisaties zoals de WHO, WEF, VN, EU, etc., die we niet gekozen hebben.
Waarom komen de boeren op dit moment in opstand? Het antwoord staat luid en duidelijk beschreven in een artikel van OpinieZ met de titel: Laat de trekkers maar komen! (lees het artikel bij de linken). Ze worden in hun bestaan bedreigd, maar de niet-boeren ook.
Aangezien de meerderheid van de mensen niet zelf onderzoek doet en het nieuws volgt dat is ingegeven door staatspersberichten, persconferenties en de praatprogramma's met de 'experts', hebben velen geen notie dat de 'pandemie' om heel andere agenda's gaat dan de volksgezondheid.
We zitten letterlijk met miljoenen aan de beeldbuis gekluisterd en het grootste deel van de niet-geïnformeerde bevolking gelooft tot nog toe de berichtgeving.
Inmiddels gaan bij een steeds groter deel van de bevolking de ogen open. Steeds meer mensen realiseren zich dat we 2,5 jaar zijn bedonderd met maatregelen die aanwijsbaar niet hebben gewerkt: mondkapjes, 1,5 meter afstand houden, lockdowns, sluitingen van horeca en winkels, etc.
Rutte zei ooit: "We gaan door totdat jullie het niet meer willen." Zou Rutte ooit weleens denken: waarom komen ze niet in opstand?
Een van de andere manieren om in opstand te komen zonder hooivorken en geweld is: laat je niet meer testen en ga nooit meer een injectie/prik/vaccinatie halen. De test is manipulatief en de prikken zijn gevaarlijk (zelfs dodelijk) en niet alleen voor zwangere vrouwen!

We geven iedere week vele linken, zodat je zelf je onderzoek kunt doen en je conclusies kunt trekken. Delete deze nieuwsbrief niet te snel, oordeel niet te snel, zeg deze nieuwsbrief niet op en neem de gegeven informatie niet te licht. We willen je helpen meerdere kanten te zien.
Al is een plakje nog zo dun, het heeft altijd twee kanten.
Uiteindelijk gaat het om je eigen gezondheid en die van je dierbaren. Beloof jezelf dat je niets meer aanneemt, voordat je het zelf onderzocht hebt.
Denk niet links, denk niet rechts, denk na!
Eenzijdige informatie is ongezond!

* Alle andere media bij elkaar
* WHO-chef Tedros verklaart apenpokken eigenhandig tot 'internationale noodsituatie'. Een informatief artikel van Blckbx.tv
* Nog een site met veel andere media
* Een echte krant van papier of een papieren tijdschrift?
* Tienjarenplan WHO
* Laat de trekkers maar komen!
* Topman Pfizer Bourla: Covid blijft in golven terugkomen
* De nieuwe apenpokken plandemie
* Wob documenten onthullen geen onderbouwing voor maatregelen
* EU-parlementslid over wereldwijde vaccinatiecampagne
* EU-politici vernietigen welvaart in Europa

Klik hier voor eerdere nieuwsbrieven. Wij wensen onze lezers veel wijsheid, fijne wandelingen in een zomerbos en mooie lees-, kijk- en leermomenten toe.
26,99
Met 23 boeken op zijn naam en een publiek van meer dan 100 miljoen volgers, komt David Icke in zijn laatste boek met misschien wel de meest verstrekkende conclusie over de werkelijkheid ooit.
25,99
Een integrale holistische opvoeding waarbij alle aspecten van de persoonlijkheid ontwikkeld worden (lichaam, geest én ziel) is de basis voor een harmonieus bestaan.
25,00
Emotionele verwaarlozing in de kindertijd is een thema dat veel mensen raakt. Jasmin Lee Cori legt de vinger op de zere plek en biedt veel herkenning en steun.
24,50
Le Bon was de eerste wetenschapper die opmerkte dat mensen zich heel anders gedragen in een groep of massa dan wanneer ze alleen zijn.
Eigen uitgave
34,50
In Wijsheid van Trauma krijg je gedegen kennis en praktische hulpmiddelen aangereikt voor een holistische en spirituele benadering van het helen van trauma en verlieservaringen.
Eigen uitgave
20,99
We zullen zelf moeten nadenken over hoe we met elkaar en de wereld willen omgaan, en hoe we geen slaaf worden van wat wetenschappelijk en technisch mogelijk is.
32,50
Moore is als doorgewinterde wetenschapper en levenslange milieuactivist de aangewezen persoon om ons te informeren.
Eigen uitgave
 
Onze website bestaat uit 3 delen:
  • Eigen uitgeverij
  • Zelfhelpboeken van collega uitgevers
  • Alle (andere) boeken, die verkrijgbaar zijn onder de button: 'Alle boeken'
24,95
Dit boek gaat niet over tekorten, maar juist over de overvloed aan producten die wij voedsel noemen. Het zijn deze producten die ons ziek maken en ons lichaam slopen.
23,50
Ontdek waarom miljoenen mensen over de hele wereld al eeuwenlang appelazijn gebruiken als een krachtige remedie om veel van hun meest voorkomende gezondheidsproblemen te behandelen.
15,00
De Nobelprijswinnaars en oude vrienden kijken terug op hun veelbewogen levens en geven antwoord op de belangrijke vraag: hoe kunnen we vreugdevol leven ondanks het verdriet en de tegenslagen die bij het leven horen?
34,95
Veerkracht is het vermogen om te herstellen van ziekte, stress of tegenslag. Met een gezonde leefstijl is iedereen in staat om die veerkracht te verhogen.
Met vriendelijke groet,

Het team van www.succesboeken.nl
Voor vragen: info@succesboeken.nl
"Als je de waarheid vertelt, hoef je niets te onthouden." Mark Twain, Amerikaans auteur (1835-1910)

Klik op de link als je je wilt afmelden van de nieuwsbrief: https://www.succesboeken.nl/unsubscribe