Uitgeverij & de grootste website voor zelfontwikkeling
Onze missie:
(Gezonde) mensen
helpen beter te worden!

Help mee: stuur deze e-mail door

Red je hersenen

Het is onbegrijpelijk dat we anno 2023, met zoveel medische vooruitgang, geavanceerde apparatuur en behandelingen, steeds zieker worden.
We hebben op deze plaats al meerdere keren een website van het RIVM aangehaald, die ze in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid maakten. Helaas lijkt het er steeds meer op dat het beter het Ministerie van Toenemende Ziekten genoemd kan worden.
De cijfers zijn van 1 januari 2021, dus niet bijgewerkt. De cijfers van 1 januari 2023 zullen alleen maar meer zijn dan de 10,3 miljoen chronisch zieken op 1-1-21.
Laat dat eens goed tot je doordringen: ruim 60% van de Nederlandse bevolking heeft 1 of meerdere chronische ziekten. In België zal het percentage niet anders zijn. 'Chronisch' betekent dat er geen uitzicht op genezing is.
Op de RIVM-site lezen we: Aangezien mensen steeds ouder worden, neemt ook het aantal mensen met een chronische ziekte toe.
Twee onwaarheden in een zin: we worden allang niet meer ouder. We werden een hele tijd ouder omdat de kindersterfte nog een lange tijd hoog was. Logisch dat als die afneemt, de gemiddelde leeftijd omhooggaat. Volgens andere officiële sites zal de volgende generatie eerder sterven dan de generatie daarvoor. We zijn al over het hoogtepunt heen.
De andere onwaarheid is de relatie tussen het ouder worden en chronische ziekten.
Mogen we niet meer gezond sterven? Laat dat je doel zijn, in plaats van als chemisch afval in de oven of de grond te belanden.
Er zijn nog genoeg plaatsen in de wereld waar mensen wel oud worden en gezond sterven, maar die plaatsen zijn meestal niet in steden of op plaatsen waar hevig wordt gespoten met allerlei gifstoffen.
Volgens een officiële bron, de website van de Hersenstichting, etc., nemen de cijfers van hersenziekten schrikbarend toe.
Genoemde ziekten als de ziekte van Parkinson, alzheimer, de ziekte van Huntington, de ziekte van Wernicke, de ziekte van Pick, het syndroom van Gilles de la Tourette, het syndroom van Asperger, het syndroom van Korsakov, ALS en MS om de bekendste te noemen, nemen niet af, maar alleen maar toe.
Als welbekende oorzaken wordt vaak genoemd: het heeft met je genen te maken, het zit in de familie, het is erfelijk, domme pech, besmetting, eiwitten klonteren samen, hersencellen sterven nu eenmaal af naarmate je ouder wordt, de omgeving (!?), etc.
Bij één ziekte was op de website van de Hersenstichting te lezen dat het mogelijk te maken had met landbouwgif, maar alleen als je in de buurt woonde van een boerderij. De chemische industrie wordt al honderden jaren uit de wind gehouden en nog steeds. Zo ook de communicatie-industrie en alle andere industrieën die ziekte, kommer en kwel veroorzaken, maar zo groot en machtig zijn geworden dat ze niet meer aan te vallen zijn.
Zou nu niemand kunnen bedenken dat van de ± 80.000 chemische stoffen die er zijn, waarvan er ± 40.000 met ons in contact komen, veelal op dagelijkse basis een aantal de oorzaak zou kunnen zijn van de vele hersenziekten die maar toenemen?
Zou nu niemand kunnen bedenken dat wij mensen een onderdeel van de natuur zijn en zoals alles in de natuur bestaan uit trillingen, frequentie en elektriciteit? Zou nu niemand kunnen bedenken dat ons lichaam 24 uur per dag door elkaar geschud wordt door elektromagnetische velden, die gecreëerd worden door de onnoemelijk vele draadloze verbindingen die er zijn, zoals Wifi, 5G, mobiele telefoon, de duizenden satellieten die om de aarde draaien, etc.? Je zou eens iemand moeten inhuren die bij je thuis de straling, die je niet ziet, opmeet. Je schrikt je te pletter.

Degene die hier keihard tegenin gaat en de meeste chronische ziekten wijdt aan gifstoffen en straling, is Medical Medium Anthony William. Hij heeft eind vorig jaar twee nieuwe boeken gelanceerd: Brain Saver en Brain Saver Protocollen.
We hebben de afgelopen zes maanden met man en macht gewerkt om deze twee bijbels en encyclopedieën voor de Nederlandstalige lezers te produceren. Vanaf heden zijn ze leverbaar.
In het boek Brain Saver staan onder andere meer dan 100 symptomen, aandoeningen, ziekten en stoornissen die verband houden met de hersenen en het zenuwstelsel. Anthony beschrijft van al deze gezondheidsproblemen de mogelijke oorzaak. Het boek Brain Saver Protocollen staat boordevol met aanwijzingen, voedingsadviezen, supplementen en andere ideeën die je helpen voorbij de reguliere adviezen te komen.
Veelal wordt door de reguliere medische wereld gezegd dat hersenziekten niet te genezen zijn. Met medicijnen kan de ziekte hooguit vertraagd worden en een prettiger leven bewerkstelligd worden, zeggen de reguliere medici.
Anthony William spreekt dat in alle toonaarden tegen. Lees dit cynische citaat van hem:
"Vergeet niet dat onderzoek en wetenschap ooit meenden dat het veilig was om lood in verf en benzine te doen, veilig om ons afval in de Stille Oceaan te dumpen (wat nog steeds gebeurt), veilig om aderlatingen als geneeswijze te gebruiken, veilig om lobotomieën uit te voeren op mensen die aan angst lijden, veilig om asbest in onze huizen te gebruiken, en veilig - zelfs gezond - om DDT in te nemen en sigaretten te roken. Gaat er al een lampje branden?"
Deze uitspraak is aan te vullen met het feit dat tot op de dag van vandaag wordt geloofd dat genezing is te bevorderen door zieke mensen met gif te behandelen. Het zijn juist die gifstoffen die ons zo ziek maken, aldus William. Zou er ooit een tijd komen dat we, net als we nu over DDT, asbest, roken (het is nog niet zo lang geleden dat artsen in hun spreekkamer zaten te roken), de onkruidverdelger Glyfosaat (bijna verboden), etc., hetzelfde zullen zeggen over chemo, vaccinatie en vele specifieke medicijnen als bijvoorbeeld Ritalin (er wordt op grote schaal methylfenidaat aan kinderen voorgeschreven, een drug die de hersenen aantast)?
Sommige mensen zullen nu hun hoofd schudden en vinden dat we te kort door de bocht gaan. Maar waarom geloven de meeste mensen in chemo, vaccinaties en medicijnen, die in het Orwelliaans geneesmiddelen worden genoemd? Het antwoord is: omdat ze nooit iets anders gehoord en gelezen hebben. Maar lees eens de bijsluiters van de diverse vormen van chemo, diverse vaccinaties en de medicijnen die je nu mogelijk slikt ... je schrikt je wezenloos en van veel medicijnen krijg je de ziekte waarvoor je ze slikt.
Volgens Anthony William is bijvoorbeeld de werkelijke oorzaak van ADHD het kwik en aluminium dat zich nestelt in het middenkanaal van de hersenen. Hetzelfde geldt voor autisme.
Dat mag echter niet genoemd worden, dus "er moet nog meer onderzoek naar worden gedaan". We worden wederom om de tuin geleid met de belofte dat bepaalde ziekten de wereld uit worden geholpen door de medische vooruitgang. De enige medische vooruitgang is de winst die steeds groter wordt van de chemofabrikanten, de vaccinatiefabrikanten en de overige farmaceutische fabrikanten. Ziekte is big business en wij 'gewone' mensen betalen daar een dikke prijs voor.
Hoe ontwijk je zo veel mogelijk straling? Hoe krijg je al die giftige metalen en andere gifstoffen uit je lichaam? De adviezen van Anthony William zijn soms lastig en niet leuk, maar ze geven wel antwoord op deze dringende vragen.

Blijf (jezelf) vragen stellen: klopt het wat ik hoor, is het wel waar, is het logisch, hoe loopt de geldstroom en in wiens belang is het? De puzzelstukjes zullen snel op hun plaats vallen.
Blijf met contant geld betalen (geen financiële controle middels de CBDC), laat je nooit (meer) vaccineren: je immuunsysteem wordt met iedere prik zwakker en de oversterftecijfers en de cijfers van vaccinatieschade blijven oplopen.
Al is een plakje nog zo dun, het heeft altijd twee kanten. Denk niet links, denk niet rechts, denk na! Als jij niet nadenkt, doet een ander dat voor je!
Eenzijdige informatie is ongezond!

Onderstaande linken zijn bedoeld ter informatie en soms ook als waarschuwing:
* Alle andere media bij elkaar
* Nog een site met veel andere media
* Een echte krant van papier (de pandemiewet zet deur open voor permanente corruptie) of een tijdschrift
* Een uitspraak van de eerste directeur van de WHO, Brock Chisholm rond eind 1940
* Over geld verdienen gesproken: neem nog een prik!
* "Overgrote deel Nederlanders heeft totaal geen idee van wat zich op dit moment onder hun neus af aan het spelen is", zegt huisarts
* De dictatoriale overname via de pandemiewet
* De spindokters van de EU
* Achtergrond informatie: het beheersen van de wereldwijde 'gezondheid', artikel in het Ned. te vertalen
* We verzieken onze kinderen; met dank aan o.a. de WHO

Klik hier voor eerdere nieuwsbrieven. Wij wensen onze lezers veel wijsheid, fijne wandelingen in een mooi lentebos, en mooie lees- kijk- en leermomenten toe.
64,50
Ontdek waarom miljoenen mensen op Medical Medium vertrouwen voor antwoorden op gezondheidsvraagstukken, die ze nergens anders kunnen vinden.
Eigen uitgave
64,50
"Je hersenen hebben vermogens om te genezen die verder gaan dan wat het medisch-wetenschappelijk onderzoek van vandaag de dag aantoont", aldus Medical Medium Anthony William.
Eigen uitgave
34,95
Waarom maken medicijnen een patiënt niet beter en zijn ze reden voor meer medicijnen? Na het lezen van dit boek zul je heel anders tegen gezondheid, ziekte en genezing aankijken.
Eigen uitgave
36,95
In deel 2 van deze trilogie halen Lester & Parker onderzoeken aan die de medische industrie het liefst verdoezelt. Een van de belangrijkste oorzaken van ziekte is gifstoffen.
Eigen uitgave
23,99
Veel mensen botsen op hun limieten en krijgen klachten als chronische stress of hyperventilatie, of ze worden geconfronteerd met een burn-out.
18,99
Je zult versteld staan van wat je allemaal zelf kunt repareren met wat gereedschap, een stap-voor-stapuitleg en een beetje geduld. Dat bespaart veel geld.
24,99
Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor mentale en fysieke uitdagingen? In Deep Relax laat Eliane Bernhard zien hoe diepe ontspanning verlichting kan bieden bij tal van klachten.
21,99
Dr. Lakshmin laat ons zien hoe goed voor jezelf zorgen er écht hoort uit te zien. Ze leert je stap voor stap de vier basisprincipes van selfcare en biedt handige tools en bruikbare strategieën om grenzen te stellen en schuldgevoelens te overwinnen.
28,99
In dit complete handboek Alles over de kracht van edelstenen legt Tosca Tetteroo op een heldere en logische manier uit hoe je een verantwoorde en waardevolle verbinding met edelstenen en mineralen kunt aangaan.
29,99
Heb je last van onbedwingbare trek, vermoeidheid of suikerverslaving? Word je soms wakker met een lusteloos gevoel en zou je het liefst in bed blijven liggen? Met Glucose revolutie in de praktijk krijg je meer energie.
25,00
Sandra Hintringer beschrijft in De nervus vagus, onze innerlijke therapeut, op een heldere wijze de werking van je autonome zenuwstelsel en ze laat zien wat de nervus vagus voor jouw gezondheid en welbevinden kan betekenen.
Met vriendelijke groet,

Het team van www.succesboeken.nl
Voor vragen: info@succesboeken.nl
"We staan op een punt waar chronische ziekten toenemen met een snelheid
die we nooit eerder in onze geschiedenis hebben gezien." Anthony William, Medical Medium (1970 - )

Klik op de link als je je wilt afmelden van de nieuwsbrief: https://www.succesboeken.nl/unsubscribe