Uitgeverij & de grootste website voor zelfontwikkeling
Onze missie:
(Gezonde) mensen
helpen beter te worden!

Help mee: stuur deze e-mail door

Wie hebben er allemaal last van?

Een aantal jaar geleden schreef onderzoeksjournalist en inmiddels wereldberoemd auteur, Arthur Firstenberg, een boek waar hij zijn hele leven informatie voor had verzameld. Iemand die zich meer dan 40 jaar in een onderwerp verdiept, moet wat te vertellen hebben. Met zo'n intens onderzoek zal een auteur wat anders te melden hebben dan 99% van de mensen die af en toe op het internet of op het 8-uurjournaal iets lezen of zien over een bepaald onderwerp en dan een 'goedgevormde' mening hebben.
Arthur Firstenberg is het levende bewijs dat als je je ergens hevig in verdiept, je er anders over gaat denken.
In de natuur is een regenboog een prachtig fenomeen waar we allemaal graag naar kijken, omdat hij eigenlijk maar weinig voorkomt. De regenboog waar Firstenberg over schrijft is een onzichtbare regenboog waar we 24 uur per dag iedere dag gebruik van maken, maar waar we ook last van hebben. Het zijn de elektromagnetische golven, die mooie en lelijke eigenschappen hebben. De mooie eigenschappen zijn ons allemaal bekend: ze verbinden ons wereldwijd met elkaar, ze zorgen voor gemak en luxe en we hoeven niet meer over de draden te struikelen.
De lelijke eigenschappen zijn ons minder bekend, of we willen ze liever niet weten. Ze kunnen mensen doden in oorlogen. Ze kunnen mensen ziek maken, zonder dat ze weten wat ze mankeren. Ze kunnen hevige branden veroorzaken. Ze kunnen zelfs onze voedselvoorziening vernietigen.
De eerste levende wezens die last hebben van die kunstmatige elektromagnetische golven, trillingen, frequenties, elektriciteit, straling ... allemaal synoniemen, zijn insecten, met name de bijen. Bijen zijn mooie, nuttige beestjes, maar ook heel teer. Ze bestuiven ons fruit, onze gewassen, onze groenten, ons voedsel dat ons gezond houdt en ze voorzien ons ook van overheerlijke honing.
Als deze beestjes uitsterven, heeft de mensheid een probleem. Overigens zijn niet alleen de bijen de eerste slachtoffers van de door mensen ontwikkelde frequenties, maar ook duizenden andere insecten. We moeten ook vermelden dat er nog andere redenen zijn waarom we onze autoruiten niet meer hoeven te reinigen na een avondrit, en waarom je bijna geen insecten meer ziet rond verlichte straatlantaarns.
Miljoenen insecten sterven ook door de windmolens, die eerst insecten en vogels naar de andere wereld helpen en dan over een aantal jaren een milieuramp zullen worden. Een andere reden dat insecten massaal sterven zijn pesticiden, de middelen die de oogst moeten redden, insecten vermoorden en de mens ziek maken, maar dat terzijde.
De laatste jaren verschijnen er veel kranten- en internetartikelen over het fenomeen dat bijenvolken sterven. Maar is het echt iets van de laatste tijd? Is het zo modern dat de wetenschap en imkers er geen antwoord op hebben en nog steeds in het duister tasten over de oorzaak?
Je leest wel over een bepaalde mijt, waarvan ze vermoeden dat die de reden kan zijn. Er zijn ook wel berichten die het vele bespuiten van bloemen, planten en gewassen met gif melden, waar die tere beestjes uiteraard niet tegen kunnen ... wie wel?
We hebben zelfs al berichten gelezen dat de hevige temperatuurverschillen(?) de boosdoener kunnen zijn. Als je het tegenwoordig echt niet meer weet, geef je de klimaatverandering maar de schuld.
Goed nieuws! De imkers en onderzoekers hoeven niet meer in het duister te tasten. Het enige wat ze hoeven te doen is het fantastisch levenswerk van Firstenberg lezen en dan ontdekken dat er in 1904 al een gigantische bijensterfte plaatsvond op het Engelse eiland Wight. Al meer dan 120 jaar is bekend waarom er wereldwijd plotseling in groten getale bijen sterven. We hoeven niet meer aanvullend onderzoek te doen, zoals de meeste mensen in de imkerwereld roepen. We hoeven niet nog meer geld uit de een of andere pot van de Europese Unie aan te vragen.
Alles waar ze om vragen, is allang gedaan. Er is al tientallen jaren onderzoek gedaan en een van de hoofdredenen is al 120 jaar bekend. Alleen zijn de onderzoeken gedaan door journalisten, imkers en vrijwilligers, niet door wetenschappers die door de overheid betaald zijn. Het lijkt wel of de uitkomsten van zulke onderzoeken dan niet gelden, terwijl er juist dan geen belangenverstrengelingen zijn van universiteiten of industrieën.
We citeren een aantal alinea's uit hoofdstuk 8, Het mysterie op het eiland Wight, uit De onzichtbare Regenboog, over specifiek dit onderwerp.
'In 1904 begonnen de bijen op Wight, Engeland, plotseling te sterven, het zo vredige, rustige eiland, 37 kilometer lang en 20 kilometer breed, gelegen voor de zuidkust van Engeland. In 1901 waren er al twee Marconi-stations op het eiland Wight. In 1904 kwamen er nog twee bij. Het eiland had op dat moment de grootste concentratie van radiosignalen ter wereld.
Op dat moment werd de bijensituatie ernstig. 90% van de honingbijen verdween zonder duidelijke reden van het hele eiland. De bijenkorven hadden allemaal genoeg honing, maar de bijen konden zelfs niet vliegen. Er werden zwermen gezonde bijen van het vasteland geïmporteerd, maar het mocht niet baten: binnen een week stierven de nieuwe bijen, met duizenden tegelijk.
In de daaropvolgende jaren verspreidde de 'Isle of Wight disease' zich als een plaag over de rest van de wereld. Hoewel jarenlang een of andere mijt de schuld kreeg, ontkrachtte de Britse bijenpatholoog Leslie Bailey die theorie. Natuurlijk waren er bijen gestorven, zei hij, maar niet aan iets besmettelijks. Toen, in 1917, deed zich een gebeurtenis voor die de elektrische omgeving van de rest van de wereld veranderde. De toetreding van de USA tot WOI op 6 april 1917 stimuleerde een uitbreiding van de radio-omroep die even plotseling en snel verliep als de uitbreiding van de elektriciteit in 1889. Opnieuw waren het de bijen die de eerste waarschuwing gaven.' Einde citaat.

Een niet te missen lezing door klimaatcriticus én oud- Obama-adviseur professor Steven Koonin in Driebergen op 27 sept. a.s.
Nee, orkanen en tornado's worden niet aantoonbaar heviger en frequenter. Nee, het aantal klimaatslachtoffers neemt niet toe. Nee, onze kusten worden niet overspoeld door een stijgende zeespiegel.
Dit zijn maar enkele van de vaststellingen van natuurkundige professor Steven Koonin, die hierover het boek Unsettled schreef. In samenwerking met Clintel, een onafhankelijke stichting die objectief bericht over klimaatverandering en klimaatbeleid, brengt onze uitgeverij de Nederlandse vertaling uit: Onbeslist. We zullen professor Koonin op woensdag 27 september het eerste exemplaar aanbieden in Antropia te Driebergen.
Uiteraard erkent Koonin dat het klimaat verandert, dat doet het namelijk al miljoenen jaren, maar het waarom en hoe zijn lang niet zo duidelijk als men je wil doen geloven. Zijn centrale stelling is dat de informatiestroom vanuit de klimaatwetenschap naar de politiek en de media is vertroebeld door misverstanden én verkeerde voorstellingen van zaken.
Opvallend is dat deze kritiek nu eens uit 'onverdachte hoek' komt. Professor Koonin is immers een zeer vooraanstaand wetenschapper in de Verenigde Staten, lid van de National Academy of Science, maar hij was óók topambtenaar op het gebied van wetenschap bij het ministerie van Energie onder president Obama. Zijn portefeuille bevatte onder meer het klimaatonderzoeksprogramma en de strategie voor energietechnologie.
Koonin vindt dat het grote publiek geregeld misleid wordt over de staat van het klimaat en over het nut van het klimaatbeleid. Kernvragen – bijvoorbeeld over de manier waarop het klimaat reageert op onze invloed, wat de gevolgen zijn en wat een goede respons zou zijn – blijven grotendeels onbeantwoord, maar niet in zijn boek. Het boek Onbeslist wordt gelanceerd op woensdagavond 27 september. Het boek is vanaf heden wel al te reserveren.
Voor het programma en aanmelding: klik hier.

Alles wat we hier schrijven gaat uiteindelijk over je eigen gezondheid en die van je dierbaren. Beloof jezelf dat je niets meer aanneemt, voordat je het zelf onderzocht hebt.
Denk niet links, denk niet rechts, denk na! Stel (jezelf) vragen: klopt het wat ik hoor, is het wel waar, is het logisch, hoe loopt de geldstroom, in wiens belang is het, heeft de overheid wel belang bij gezondheid? Etc.

Eenzijdige informatie is ongezond!
De eerste die je moet beschermen tegen ziekte ben jezelf. En dat doe je door niet alles te geloven wat ze willen dat je gelooft. Geloof niet alles wat je denkt.
Bij de meeste onderwerpen: vaccinaties, voeding, oorlog, telecom, farmacie, overheid, klimaat, energie (warmtepompen, zonnepanelen, windmolens, elektrische auto's, etc.) worden we op z'n Hollands gezegd belazerd en is de berichtgeving in de meeste gevallen net andersom.
Onze missie is om onze lezers te informeren hoe ze hun gezondheid kunnen optimaliseren, zonder lichaamsvreemde, ziekmakende chemicaliën.
Dit is waar de overheid ons tegen zou moeten beschermen. Ze beschermen echter de industrie en laten de burgers aan hun lot over, tenzij er wat te halen valt.


Onderstaande linken zijn bedoeld ter informatie en soms ook als waarschuwing:
* Alle andere media bij elkaar
* Nog een site met veel andere media
* Een echte krant van papier of een tijdschrift
* Ursula von der Leyen: uitsluitingen van de samenleving
* 15 minuten documentaire ondertiteld over o.a. 5G
* Het gevaar van elektromagnetische velden; een interview met professor dr. Olle Johansson; hij krijgt ook uitgebreid aandacht in het boek De onzichtbare regenboog op pagina 269 en 270; de video is ondertiteld en duurt ± 28 min.
* Vaccinatie Bill Gates: onderzoekers schrikken zich rot
* Leerzame documentaire The Viral Delusion 3, ondertiteld; de serie bestaat uit 5 delen.

Klik hier voor eerdere nieuwsbrieven. Wij wensen onze lezers veel wijsheid, fijne wandelingen in een mooi nazomerbos, en mooie lees- kijk- en leermomenten toe.
34,50
In de afgelopen 220 jaar is in de samenleving de universele overtuiging ontstaan dat elektriciteit veilig is voor de mensheid en de planeet, maar klopt dat wel?
Eigen uitgave
21,99
Decennialang zijn er al verhalen over naderende klimaatrampen, maar ze blijken steeds ongegrond. Er is geen enkele reden om je zorgen te maken over CO2.
24,95
"Ik ben chirurg, maar toch wil ik je smeken om er alles aan te doen om mij nooit nodig te hebben. Blijf alsjeblieft weg van mijn operatietafel", aldus dr Philip Ovadia.
Eigen uitgave
64,50
Ontdek waarom miljoenen mensen op Medical Medium vertrouwen voor antwoorden op gezondheidsvraagstukken, die ze nergens anders kunnen vinden.
Eigen uitgave
15,99
In deze internationale bestseller ontdek je hoe je denken de grootste oorzaak is van je psychologische en emotionele lijden, maar ook hoe je je brein hiervan bevrijdt.
27,50
Journalist Eva Kestemont schrapte een maand lang al het fabrieksvoedsel uit haar menu en deed een aantal verontrustende, maar ook hoopvolle ontdekkingen.
21,99
Minimalistisch leven gaat niet alleen om het opruimen van je kasten. Belangrijker is het 'ontspullen' van binnen en het luisteren naar je innerlijke stem.
22,99
Wat zorgt ervoor dat liefde blijft bestaan? Hoe komt het dat het ene stel voor altijd bij elkaar blijft, terwijl het andere uit elkaar gaat? Is er een wetenschappelijke formule voor liefde?
34,99
Koken met paddenstoelen verbreedt je kennis over het gebruik van meer dan twintig soorten paddenstoelen als voedsel, van smaakmaker tot de ster van de maaltijd.
23,00
Filters van sociale media bepalen welke informatie wel en niet tot het maatschappelijk debat doordringt. De Europese Unie stipuleert richtlijnen voor media content. Sid Lukkassen analyseert de krachten die de publieke opinie vormgeven.
21,99
De boodschap van Kamal Ravikant is even eenvoudig als geniaal: beloof dat je van jezelf houdt. Onvoorwaardelijk, met heel je hart, met elke gedachte en elke seconde.
Met vriendelijke groet,

Het team van www.succesboeken.nl
Voor vragen: info@succesboeken.nl
"Ware onwetendheid is niet de afwezigheid van kennis,
maar de weigering om het te verwerven." Karl Popper, Oostenrijks-Britse filosoof (1902-1994)

Klik op de link als je je wilt afmelden van de nieuwsbrief: https://www.succesboeken.nl/unsubscribe