Uitgeverij & de grootste website voor zelfontwikkeling
Onze missie:
(Gezonde) mensen
helpen beter te worden!

Help mee: stuur deze e-mail door

Heb je ook de DvVM gemist?

We moeten eerlijk bekennen dat we nog nooit van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) hadden gehoord. We vermoeden dat we niet de enige zijn.
In dat geval mis je dan ook de jaarlijkse Dag van Verantwoord Medicijngebruik. Moeten we al uitkijken naar volgend jaar januari? We lezen op de website van het IVM het woord demedicalisering, wat in onze beleving het verminderen van medicijngebruik is. Echter ieder jaar worden er meer medicijnen geslikt dan het jaar ervoor.
Wat veel belangrijker is, zijn de uitkomsten van hun onderzoek: bijna 40% van de ondervraagden was ontevreden met hun medicijngebruik. Wij vermoeden dat dat percentage veel hoger ligt, want de reden van die ontevredenheid was de bijwerkingen.
Zou dan 60% geen problemen hebben met bijwerkingen? Daarnaast kwam uit het onderzoek dat slechts 30% dit met hun arts bespreekt, dus 70% niet.
Het is ook een ongelijk speelveld. Helaas zijn er nog niet zoveel artsen die medicijnvermindering aanbevelen.
Het is zoiets als een chocolaterie binnengaan met de vraag of je moet minderen met chocolade. Alle argumenten waarom chocolade zo goed is voor je gezondheid krijg je op dat moment te horen.
Uit het onderzoek kwamen nog een aantal zeer interessante en opmerkelijke gegevens.
De meest genoemde geneesmiddelen waar patiënten mee zouden willen stoppen, aldus het IVM, zijn bloeddrukverlagers, cholesterolverlagers, antidepressiva en maagzuurremmers. Dit zijn ook de meest gebruikte geneesmiddelgroepen in Nederland.
Het goede nieuws hieraan is dat het veelal met levensstijl te maken heeft en dat je het zelf kan oplossen als je bereid
bent om je boodschappen anders te doen, anders te eten en te drinken, een paar boeken over de onderwerpen te lezen en vooral de adviezen aan te nemen van artsen die wel de bereidheid hadden zich te verdiepen in deze onderwerpen. De meeste artsen hebben daar geen tijd voor en volgen domweg de farmaceutische adviezen.

Deze keer een korte nieuwsbrief. De schrijver van deze nieuwsbrief is aan het ontgiften, want dat is soms onvermijdelijk als je een onderdeel van de natuur bent. Vroeger noemde ze het griep, toen werd het corona, nu wellicht Disease X. Hopelijk volgende week weer beter.

Onderstaande linken zijn bedoeld ter informatie en soms ook als waarschuwing:
* Alle andere media bij elkaar
* Alle informatie over straling
* Een echte krant of een tijdschrift
* Slik je medicijnen, wat de meeste mensen doen, check dan regelmatig op de Geneesmiddeleninformatiebank wat voor producten dit zijn en of de bijwerkingen van je gebruikte medicijnen komen. Cholesterolverlagers, paracetamol, e.d. zijn uiteraard ook medicijnen.
* Een van de betere nieuwsvoorziening websites
* Met dank aan de mensen achter Vaccinvrij, met name de vertalers
* Voedsel als wapen

Klik hier voor eerdere nieuwsbrieven. Wij wensen onze lezers veel wijsheid, fijne wandelingen in een mooi winterbos, en mooie lees- kijk- en leermomenten toe.
34,95
De auteurs doken diep in de geheimen van de medische wereld. Na het lezen van dit boek zul je heel anders tegen gezondheid, ziekte en genezing aankijken.
Eigen uitgave
26,00
Dit boek geeft je handvatten om je gezondheid op een natuurlijke en vooral veilige manier een boost te geven middels groenten. Inclusief een klachtenindex.
Eigen uitgave
51,00
Het dikke onderzoeks/ reisverslag (560 pag.) met honderden foto's, van Weston A. Price, tandarts, onderzoeker, kaakchirurg maar bovenal visionair. Hij zocht naar gezondheid.
Eigen uitgave
35,50
Dit boek heeft tot buitengewone verbeteringen in gezondheid en welzijn bij de miljoenen mensen geleid. Het principe van leverreiniging al is duizenden jaren oud.
Eigen uitgave
24,95
Omdat we ons leven lang niet anders gehoord hebben, nemen we aan dat virussen besmettelijk zijn en dat we elkaar kunnen besmetten. Maar is dat wel zo?
Eigen uitgave
34,50
In de afgelopen 220 jaar is in de samenleving de universele overtuiging ontstaan dat elektriciteit veilig is voor de mensheid en de planeet, maar klopt dat wel?
Eigen uitgave
22,50
Het is een feit dat, in tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, brandend maagzuur bijna altijd samengaat met te weinig maagzuur, niet met te veel.
Eigen uitgave
 
Onze website bestaat uit 3 delen:
  • Eigen uitgeverij
  • Zelfhelpboeken van collega uitgevers
  • Alle (andere) boeken, die verkrijgbaar zijn onder de button: 'Alle boeken'
21,99
Stel dat jij nu één wens mag doen waarvan je zeker weet dat deze uitkomt: wat zou jouw wens dan zijn? Moderne wetenschappen laten zien dat iedereen in staat is om verlangens en wensen zelf om te toveren in nieuwe overtuigingen.
22,99
Onder het motto 'progressie is beter dan perfectie' reikt diëtist en mindsetcoach Arno Monsecour je in zijn nieuwe boek de nodige gereedschappen om wél blijvend af te slanken. Zijn motto? Je zult alleen blijvende resultaten halen als je je mindset verandert.
17,99
In de vroege uren van de dag zit een energie die prachtig stil, kalm en vredig is. Een tijd voordat de dageraad volledig is aangebroken, het stukje tussen het einde van de nacht en het begin van een nieuwe dag.
20,99
In dit boek geeft Thich Nhat Hanh inspiratie en oefeningen om negatieve emoties onder ogen te zien. Hij laat zien dat de sleutel tot geluk is dat je lijden herkent, erkent en vervolgens transformeert.
Met vriendelijke groet,

Het team van www.succesboeken.nl
Voor vragen: info@succesboeken.nl
"Het medicijn maakt mensen ziek." Maarten Luther, Duits protestantse theoloog en reformator (1483-1546)

Klik op de link als je je wilt afmelden van de nieuwsbrief:
https://www.succesboeken.nl/unsubscribe