De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


Eetwaar = eetbaar ?
over voedselallergie

Auteur: Dr.J. Kamsteeg


 21,95


Uitverkocht: niet
meer leverbaar




attendeer een relatie

312 pagina's
ISBN: 9789023013884
Uitvoering: Softcover
Deel dit boek/product via:
 Email  Twitter  Facebook  Linkedin

Categorie: gezondheid >> voeding
Trefwoorden: voeding  allergie  
Samenvatting & achtergrondinformatie

Iedereen met lichamelijke klachten heeft wel eens geprobeerd uit te zoeken of de oorzaak daarvan niet bij het dagelijks voedsel ligt.
Het is algemeen bekend dat het eten van uien, bietjes of rauwe zuurkool voor sommigen vervelende lichamelijke gevolgen heeft, maar wat doe je als er meer aan de hand is?

Eetwaar = eetbaar? helpt de oorzaken van lichamelijke ‘storingen’ te begrijpen.
Vragen over onze voeding en de mogelijke effecten daarvan op ons lichaam worden beantwoord, zoals: hoe ontstaat voedselallergie, wat is het, en wie is er gevoelig voor?
Allerlei ziektebeelden komen aan bod: van overgevoeligheid voor gluten en het ‘chinees-restaurantsyndroom’ tot overgevoeligheid voor kleurstof en aspirine.

In Eetwaar = eetbaar? wordt speciale aandacht besteed aan histamine, omdat deze stof een rol speelt bij het ontstaan van allergische reacties.
Alle voedingsmiddelen die histamine in het lichaam kunnen vrijmaken en die bij klachten als migraine, astma, reuma, galbulten of eczeem vermeden moeten worden, komen in dit boek aan de orde.

Eetwaar = eetbaar? is dé vraagbaak voor de consument die meer wil weten over zijn voeding en over de samenstelling van voedsel.
Bovendien vormt het, samen met het eveneens door dr. J. Kamsteeg geschreven E = eetbaar?, voor diëtisten en specialisten een uitermate handig naslagwerk op het gebied van voedselallergieproblemen.

Dr. J. Kamsteeg, verbonden aan het Klinisch Ecologisch Allergiecentrum KEAC in Weert en oprichter van de Databank Voedseladditieven: ‘De consument en de patiënt met voedselintolerantie moeten hun eigen ‘‘veilige’’ voedsel kunnen samenstellen.
Eetwaar = eetbaar? geeft informatie over alles wat met voedselallergie te maken heeft, zodat de consument weet wat hij eet!’

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken




















Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.