12 januari 2018 Nieuwsbrief wk1802  

   Beste Lezer,

Het lijkt wel of januari is gebombardeerd tot de afvalmaand. In geen enkele maand wordt er zo veel over afvallen gesproken en geschreven als in de maand januari.
Steeds meer adviezen over afvallen zien er anders uit dan een paar jaar geleden, in de tijd dat een calorie nog een calorie was. Tegenwoordig weten we beter; alleen de voedingsexperts en diëtisten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden - we zullen geen namen noemen - denken dat een calorie nog een calorie is.
Het zijn meestal die ‘experts’, maar ook veel artsen die nog de adviezen geven om minder te eten en meer te bewegen. Het laatste - meer bewegen - is sowieso een goed advies, maar minder eten zou beter vertaald kunnen worden in ‘anders eten’.
Maar er is nog een ander element wat gigantisch belangrijk is om af te vallen (als je dat wilt), of meer energie te krijgen of je zwembandje kwijt te raken of ... vul zelf maar een fysieke actie in.
Dat element heet beter in je vel zitten, anders over jezelf te denken, positiever over jezelf te denken, niet zo min over jezelf te denken, etc.
Degene die daar heel veel van weet is auteur Marina Schriek, waar we de afgelopen week een gloednieuw boek van hebben gelanceerd: Gefeliciteerd met je overgewicht.
Marina heeft nog drie andere boeken geschreven
in de Gefeliciteerd met-serie. Zij heeft het ver­mo­gen om je te laten zien dat als er één deur dicht gaat er altijd twee kunnen openen.
Een goed advies van Marina - het hele boek staat er vol van: “Wanneer je je wens om gezonder en slanker te worden nastreeft is het van belang dat je je niet van de wijs laat brengen door wat anderen ervan vinden. Het doet er niet toe wat hun mening is. Het gaat alleen maar om wat jij zelf vindt. Opmerkingen, van welke aard dan ook, zeggen niets over jou, maar slechts over hoe de ander denkt over het betreffende onderwerp. Uiteraard mag die ander zijn mening verkondigen, maar dat wil zeker niet zeggen dat jij iets met die informatie hoeft te doen.”

Het gehele boek is een mentale leidraad om je te helpen datgene te bereiken wat je wilt en al je tegenslagen te overwinnen. Natuurlijk staan er voedingsadviezen in en zelfs recepten. Maar het allerbelangrijkste is hoe je over jezelf, je lichaam, je eventuele overgewicht, etc. denkt. Als dat in juiste banen is geleid, kan je het lichaam hebben wat je wilt: je denken is belangrijker dan de sportschool.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi, zonnig winter­week­end en mooie leer- en lees­mo­men­ten toe.

Gefeliciteerd met je overgewicht Marina Schriek neemt ons in het boek mee op een fy­sie­ke, maar bovenal mentale ontdekkingstocht.

Een van de tips van Marina:
“Als je je dik kunt voelen, terwijl je slank bent, kun je je ook slank voelen, als je dik bent. Begin je afslankproces met het gevoel dat je slank bent. Ja, je leest het goed. Begin ermee je slank te voelen.”

Een geweldig boek met een verhelderende kijk op ge­zond­heid.
De Voedingswijzer Medical Medium Life Changing Foods - Ned. Editie
Juglen Zwaan, heeft het meest complete boek over voeding en alles wat daar­mee te maken heeft ge­schre­ven. Deze ‘Voedings-bijbel’ is onmisbaar. Je krijgt een aantal krach­ti­ge hulp­mid­de­len aan­ge­reikt voor het genezen van je eventuele ziekte en voor het veilig en gezond hou­den van jezelf.
Mam gaat niet aan de chemo Mindgym 100% Paleo Het Bulletproof voedingsplan
In dit boek worden tien­tal­len andere behandelwijzen voor kanker beschreven dan de standaard che­mo­the­ra­pie, bestraling en/of o­pe­ra­tie. Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wil je af van je sui­ker­ver­sla­ving, die vervelende energiedipjes, en die kleine en grote kwaaltjes die maar niet willen ver­dwij­nen? Lees dit boek! Het Bulletproof-voe­dings­plan gaat niet alleen om afvallen en je goed voelen. Het is een manier om je lichaam en geest van bin­nen­uit gezond en krachtig te maken.
Geluksfactor 10 Nooit meer de weg kwijt in je brein Leva Boek op verzoek
Geluksfactor 10 brengt je naast een overdosis positiviteit ook inspiratie en uitdaging, én zal voor velen een eyeopener zijn. Voel je energieker dan ooit! Dit boek verschaft je ge­reed­schap om je gedachten op een rij te zetten, hoofd- en bijzaken te onderscheiden en denkfouten te herkennen. Zoveel boeken met levenswijsheden gelezen, maar dit boek is het enige dat een mens nodig heeft. Zo compleet, duidelijk en praktisch! (Uit een reactie van een lezer) Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën: info@succesboeken.nl
Biggetjesfokster en modeontwerpster Nooit meer diëten 4 Onsterfelijke geest Wijsheid
Door meerdere banen te combineren geef je gehoor aan de innerlijke drijfveer om al je passies en talenten te kunnen ontplooien. In Nooit meer diëten legt Sandra uit hoe een gezonde levensstijl je een positiever en gelukkiger persoon maakt. Wat je eet, heeft invloed op je mentale welzijn. De auteurs onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk be­wijs­ma­te­ri­aal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen. Wijsheid is van essentiële betekenis om de weg naar vervolmaking van jouw ziel te starten en/of te vervolgen.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

De meeste mensen denken aan wat ze niet willen
en zijn dan verbaasd dat ze dat telkens tegenkomen.

- Anoniem