20 juli 2018 Nieuwsbrief wk1829  

   Beste Lezer,

Soms komen er in de zelfhulpcategorie parels van boeken uit. Een daarvan is Gebruik je innerlijke kracht van de bijzondere vrouw Louise Hay. Het is geen nieuw boek, want helaas is Louise Hay vorig jaar op zeer hoge leeftijd overleden. Het boekGebruik je innerlijke kracht is opnieuw uitgebracht en verdient het om in ieder huishouden ten minste 1 x gelezen te worden.
Het is een tijdloos boek wat verplichte schoolkost zou moeten zijn. Eigenlijk is het een universiteit voor het leven in slechts 180 pagina’s.
Louise was een fantastische ‘teacher’ en ondanks haar wereldwijde opgebouwde uit­ge­vers­be­drijf, had zij een bijzondere vorm van bescheidenheid.

Ze zegt: “Ik ben geen genezer. Ik genees nie­mand. Ik zie mezelf als iemand die een richting aangeeft op de ontdekkingsreis naar jezelf. Ik wil mensen leren om van zichzelf te houden, zodat ze kunnen ontdekken hoe onvoorstelbaar fan­tas­tisch ze zijn. Dat is het enige wat ik doe. Ik steun mensen. Ik help mensen om de leiding over hun leven te nemen. Ik help ze om hun kracht en innerlijke wijsheid te ontdekken. Ik help ze om blokkades en weerstanden uit de weg te ruimen, zodat ze onder alle omstandigheden van zichzelf kunnen houden. Dit betekent niet dat ze nooit meer een probleem kunnen krijgen. Het verschil is de manier waarop ze op een probleem reageren.”
Einde citaat.

En zo staat dit boek vol met wijsheden en aanmoedigingen met onderwerpen als ‘de kracht van onze woorden’, ‘hoe blokkades ons te­gen­hou­den’, ‘pijn overstijgen’, ‘het verleden loslaten’, etc., etc.
Onze aanbeveling? Koop het boek; het kost je meer in je leven als je het niet leest!
Ozonmate®, de geozoneerde olijfolie
Update vragen

Allereerst heel veel dank voor alle toegestuurde vragen n.a.v. onze vraag-en-antwoord publicatie van vorige week. Vragen roepen weer vragen op. Voor de nieuwe lezers en/of degenen die de vo­ri­ge verhalen over Ozonmate® hebben gemist, een korte samenvatting:
In het boek De waarheid over kanker, lazen we voor het eerst over dit product. Eind 1800, begin 1900 had de beroemde uitvinder Nicola Tesla een Ozongenerator uitgevonden: een machine die het ‘super zuurstof’ kon namaken, wat een natuurlijk product is en wat je zo goed kan ruiken als het hevig heeft geonweerd. Hij kwam erachter dat ozon helende werkingen had en verrijkte olijfolie met ozon om te zien of het effect op huidaandoeningen had.
Na vele experimenten creëerde hij een zalf die hij verkocht aan artsen en therapeuten. Hij kreeg niets anders dan lof en het product werd een succes ... totdat natuurlijke producten in de ban werden gedaan en er uitsluitend met far­ma­ceu­ti­sche (chemische) producten moest worden gewerkt. Het verdween - zoals zo vele natuurlijke producten - naar de achtergrond.
Maar iets dat ‘werkt’ verdient het om weer onder de aandacht gebracht te worden, hetgeen we continu doen met onze boeken en soms een ‘non-boek’, zoals dit product. En iets nieuws (meer dan 100 jaar oud) geeft vragen, die we in een documentje (pdf) hebben gezet met het hoofd­stuk erbij uit het boek. Klik hier voor de up­da­te van de vragen.
Staat je vraag er (nog) niet bij? Laat het ons weten. We zullen dan de FAQ updaten.
Inmiddels zijn er wel een aantal we­ten­schap­pe­lij­ke onderzoeken gedaan naar het product. Indien je die wilt lezen (in het Engels) klik hier. te downloaden is.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi zomers weekend, alle gezondheid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Gebruik je innerlijke kracht
Gebruik je innerlijke kracht van Louise Hay is het vervolg op Je kunt je leven helen. In Gebruik je innerlijke kracht verdiept Louise Hay haar filosofie van jezelf liefhebben. Louise neemt je op een liefdevolle manier mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht. Mil­joe­nen mensen hebben door Gebruik je innerlijke kracht manieren geleerd waarop je jezelf kunt liefhebben. Dit door naar je innerlijke stem te luisteren.
Operatie met hypnose Mirjam Borsboom koos voor zelfhypnose als vorm van anesthesie tijdens een operatie. Dankzij een diepe staat van hypnose blokkeerde zij de pijn. Voor Nederland een bijzondere gebeurtenis, die nog maar eens de uitzonderlijke kracht van onze mind én die van hypnose aantoont. Het verminderen of wegnemen van angst en pijn met zelfhypnose biedt veel mensen uitkomst. Voor Mirjam waren de bijwerkingen van een narcose na de operatie de belangrijkste redenen.
Vet als brandstof De waarheid over kanker Het Hashimoto protocol My new roots
De juiste vetten voorkomen heel veel lichamelijke on­ge­mak­ken en overbodige me­di­cij­nen. Een aanrader om je gezondheid mee op te pakken. Dit boek beschrijft de ge­schie­de­nis van het ont­staan van de huidige kan­ker­be­han­del­wij­zen, waar­om ze helaas niet goed werken en wat wel werkt. Een aanpak die niet be­rust op farmaceutische mid­de­len, maar een op­los­sing die is op­ge­bouwd rond be­han­de­lin­gen uit de na­tuur­ge­nees­kun­de. Niet alleen zijn haar recepten tongstrelend, ook de door haar gemaakte fotografie op haar blog én in haar boek is een lust voor het oog!
Ontdek je indigokracht Tien argumenten om je sociale-media-accounts nu meteen te verwijderen Het antwoord Boek op verzoek
De meeste indigo’s (intuïtieve en wilskrachtige mensen) zijn in de jaren zeventig geboren en toen Doreen Virtue haar eerste boek over hen schreef. In tien scherpzinnige ar­gu­men­ten fileert Lanier het kwaad van de sociale media en geeft hij een aanzet tot een rijkere, menselijkere manier van online netwerken. Allan & Barbara Pease leren je te ontdekken wat je wilt, hindernissen te overwinnen, ongeacht wat anderen doen of zeggen, en de teugels in eigen handen te nemen. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

De gedachten die we denken en de woorden die we uitspreken
creëren onze ervaringen.

- Louise Hay
Amerikaans zelfhulp-auteur 1926-2017