24 augustus 2018 Nieuwsbrief wk1834  

   Beste Lezer,

Cholesterol is de meest verkeerd begrepen, belasterde en door het slijk gehaalde voe­dings­stof in de hele ge­zond­heids­we­ten­schap.
Wat zijn we in de vijftiger jaren op het verkeerde been gezet en wat heeft de far­ma­ceu­ti­sche industrie aan deze misleiding miljarden dollars en euro’s verdiend. En wat is er een ellende ont­staan door het slikken van die onnodige, ge­vaar­lij­ke pillen die niet helpen.
De Alzheimer Aanpak Toen de statines enkele de­cen­nia geleden werden ge­ïn­tro­du­ceerd werd gezegd - zo lezen we in de literatuur - dat het risico op bijvoorbeeld spier­pijn en bijwerkingen 0,01 tot 0,1% zou zijn. Nu weten we dat ± 2 miljoen men­sen in Nederland deze pillen slikken waarvan er meer dan 20% hevige spierpijn bijwerkingen hebben ... en dit is maar één van de bijwerkingen. De spierklachten va­rië­ren van stijfheid in armen en benen tot flinke spierpijn die mensen belemmert in hun dagelijkse activiteiten.
Wereldwijd worden cholesterolverlagers door meer dan 100 miljoen mensen geslikt: wat een ellende veroorzaakt deze pil! Maar nog steeds is volgens de industrie en de meeste artsen - die helaas zeggen wat de industrie ze influistert - dit medicijn nodig om je cholesterol in je bloed te verlagen, waardoor het risico op hart- en vaat­ziek­ten kleiner wordt.
Het eerste klopt: het medicijn verlaagt je cho­les­te­rol in je bloed, maar het tweede klopt absoluut niet: het is nog nooit wetenschappelijk aan­ge­toond dat het aantal gevallen van hart- en vaat­ziek­ten door statines kleiner is geworden.
Het is wel aangetoond dat er miljoenen mensen ellendige bijwerkingen hebben ervaren tot aan de rolstoel aan toe door die rottige pillen.
En dat terwijl je juist cholesterol nodig hebt.

Dit zegt Amy Berger, auteur van De Alzheimer Aanpak, over cholesterol: “Veel van de in deze voe­dings­strategie benadrukte voedingsmiddelen - eieren, roomboter, vette stukken dierlijk eiwit -
hebben een hoog cholesterolgehalte. Het is be­lang­rijk dat je je angst laat varen om deze voedingsmiddelen, die voorheen taboe waren, weer in je voedingspatroon op te nemen. Er is bijna niets dat voedzamer is voor naar voeding snakkende hersenen dan cholesterol.
Dit punt kan ik niet genoeg benadrukken: cho­les­te­rol is niet de gevaarlijke stof waarvoor hij wordt uitgemaakt. Precies het tegenovergestelde zelfs. Als je ziet voor hoeveel levensbelangrijke functies in ons lichaam cholesterol nodig is - en vooral in onze hersenen - kun je je voorstellen wat er gebeurt bij een langdurig tekort, zoals kan wor­den teweeggebracht door een heel cho­les­te­rol­arm voedingspatroon of statines of andere cholesterolverlagende medicijnen.
Myeline, de beschermlaag en omhulsel van je zenuwen, bestaat voornamelijk uit cholesterol. Als er niet genoeg cholesterol in het lichaam is om dit myeline te produceren en te behouden, dan maken zenuwcellen ‘kortsluiting’, net als niet-geaarde elektrische leidingen.
Het logische gevolg van zenuwcellen die e­lek­tri­sche im­pul­sen niet goed afvuren en niet in staat zijn met elkaar te communiceren, is precies het soort geheugenverlies, verwarring en ge­drags­ver­an­de­rin­gen die een milde cognitieve stoornis en de ziekte van Alzheimer karakteriseren.”

Ga alsjeblieft dit waanzinnig belangrijke boek lezen, met name als je familie en/of vrienden hebt die lijden aan deze vreselijke hersenziekte of om jezelf te wapenen met kennis.

Een paar linken naar non-boek producten:
soms komen we prachtige producten tegen, vaak al vele tientallen jaren oud, die je gezondheid kunnen ondersteunen:
Ozonmate®, slechts 2 ingrediënten
FAQ Ozonmate®
ProgesterAll®, een menopauzale crème
Keltisch zeezout, slechts 1 ingrediënt
kokosvet, slechts 1 ingrediënt

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi zomers weekend, alle gezondheid en mooie leer- en leesmomenten toe.

De Alzheimer Aanpak De Alzheimer Aanpak is het gevolg van jarenlange studie van voe­dings­des­kun­di­ge Amy Berger, die tot de conclusie kwam dat de ziekte van Alzheimer de zoveelste welvaartsziekte is, die ontstaan is door verkeerde voe­dings­ad­vie­zen.
De adviezen waarmee we o.a. door de overheid en voe­dings­industrie in de jaren 50 en daarna zijn gebombardeerd hebben geleid tot heel veel o­ver­ge­wicht en miljoenen zieke mensen. De onderzoeken die auteur Amy Berger heeft bestudeerd en die
openbaar zijn voor iedere arts en geïnteresseerde, maar die voor het grote publiek bijzonder lastig zijn om te lezen, geven andere uitkomsten. Die voe­dings­ad­vie­zen zijn gericht op veel vet, wat eiwitten en een beetje koolhydraten (en zeker geen ge­raf­fi­neer­de). We hebben de juiste vetten ingeruild voor kunstboter en verkeerde (bak)vetten en we zijn bergen koolhydraten gaan eten: bij alle maaltijden en tussendoortjes krijgen we de nietnodige koolhydraten binnen. Het resultaat is volgens Amy en honderden we­ten­schap­pers vele wel­vaarts­ziek­ten, potten vol pillen, over­ge­wicht en meer dan de helft van de wereldbevolking heeft een of meerdere chronische ziekten, waar­van alzheimer er een is.
Maar er is hoop, beschrijft Berger in haar boek. Als je begrijpt wat de ach­ter­lig­gen­de gedachte is en je gaat je voe­dings­pa­troon en leefstijl aanpassen, zijn vele wel­vaarts­ziek­ten te keren, inclusief de ziekte van Alzheimer, mits niet te ver gevorderd.
Een top aanrader dit boek!
Vet als brandstof Master your mindset De waarheid over kanker Rijke pa arme pa
Dr. Mercola laat zien dat je qua gezondheid het heft in eigen hand kunt nemen door je lichaam van de juiste brandstof te voorzien. Zijn strategie ontwikkelde hij in de afgelopen 25 jaar op basis van eigen ervaringen en hij liet zich inspireren door Napoleon Hills Think and Grow Rich. Dit boek beschrijft de ge­schie­de­nis van het ont­staan van de huidige kan­ker­be­han­del­wij­zen, waar­om ze helaas niet goed werken en wat wel werkt. Een fantastisch boek als je wilt leren hoe je geld voor je kan laten werken, i.p.v. je hele leven voor geld te werken. Inzichten die je niet thuis of op school leert.
Andina Vegetarisch het jaar door Patronen van bedrog Boek op verzoek
Morales verzamelde traditionele verhalen en recepten, sommige meer dan 1000 jaar oud,en vulde die aan met eigentijdse, kleurrijke creaties. Vegetarisch het jaar door is een kookgids om permanent te raadplegen op koude, korte winterdagen en lange, zwoele zomernachten - elke dag, het hele jaar door. Welkom in de wereld vol patronen van bedrog. Patronen van bedrog is een goed gedocumenteerde interpretatie van de gebeurtenissen op het wereldtoneel. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Vegan 100 Gevoel is heel logisch Boos de baas Shinrin-yoku
Veganistisch saai? Niet meer! Dit boek geeft je recepten voor een ultiem ontbijt, knallende soepen en salades, en originele hoofden bijgerechten. Wie zijn gevoelsleven niet snapt, raakt erin verstrikt en zet veel op het spel: relaties, carrières en levensgeluk. Dit boek brengt daar verandering in. Na het lezen van dit boek heb je begrip en waardering voor boosheid, zodat je het respectvol kunt gebruiken waarvoor het bedoeld is! Alle geestelijke en lichamelijke voordelen van Shinrin-yoku: minder stress, beter slapen en zelfs een langer en gelukkiger leven.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Leven is niet leven, maar gezond leven is leven.
- Martialis
Romeins schrijver 40-103 n.C.