9 november 2018 Nieuwsbrief wk1845  

   Beste Lezer,

Wie heeft die ervaring niet? Dat je ooit weleens voor een korte of voor een langere periode niet goed in slaap kan komen?
Of dat je ’s nachts wakker wordt en uren wakker ligt? En ’s morgens doodmoe wakker wordt?
Beter slapen in 7 stappen Heel veel mensen herkennen die vragen en professor dr. Christoph Marcus Bamberger uit Hamburg heeft een over­zich­te­lijk boekje geschreven met de antwoorden op de bo­ven­ge­noem­de vragen.
Dr. Bamberger: “Ben je klaar voor een slaapwonder? Sla­pe­loos­heid kan voelen als een existentieel probleem. Het kan angsten ver­oor­za­ken en het gevoel oproepen dat er ergens iets niet klopt. Wat dan weer uitmondt in de wan­ho­pi­ge vraag: wat kan ik doen om eindelijk weer te kunnen slapen?
En dan hoor je ook nog overal dat chronisch slaapgebrek dik, dom en ziek maakt? Ook op die angst wordt ingegaan, maar wel een ge­rust­stel­ling vooraf: de angst om door ongewilde sla­pe­lo­ze nachten en als quasi-zombie doorgebrachte dagen acuut dood neer te vallen, is onterecht!
Dit boek is geschreven voor alle mensen die ein­de­lijk weer voldoende slaap willen krijgen, ’s mor­gens fris wakker willen worden en klaarwakker en energiek de dag willen beginnen.
Als medicus en wetenschapper vind ik het na­tuur-
­lijk moeilijk om over een ‘wonder’ te spreken. Ui­ter­aard gaat het hier niet om niet-onderzochte, esoterische methoden of een placebo-ho­cus­po­cus! In dit boek beschrijf ik een gestructureerd 7-stappenprogramma waarmee je je slaapprofiel geleidelijk kunt verbeteren.
Je hersenen worden regelrecht ge­de­pro­gram­meerd en leren slaap weer te zien als iets goeds en nietbelastends, waar je niet uit alle macht achteraan moet rennen. Elke stap komt voort uit de vorige en versterkt deze. Als je het hele programma hebt doorlopen, zul je vaststellen: ik slaap absoluut beter dan voorheen. En dat zul je dan als een wonder ervaren.”

Een boek vol achtergrondinformatie en zinnige ‘slaap-tips’.

Een paar linken naar non-boek producten:
soms komen we prachtige producten tegen, vaak al vele tientallen jaren oud, die je gezondheid kunnen ondersteunen:
Ozonmate®, slechts 2 ingrediënten
FAQ Ozonmate®
ProgesterAll®, een menopauzale crème
Keltisch zeezout, slechts 1 ingrediënt
kokosvet, slechts 1 ingrediënt

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi herfstweekend, alle gezondheid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Beter slapen in 7 stappen De neus De waarheid over kanker Dirty Genes, Nederlandse editie
Hoe vaak heb je al niet gewenst om meer energie te hebben aan het begin van de dag, ’s avonds snel te kunnen inslapen en de hele nacht goed door te slapen? Uit onderzoek is gebleken dat zelfs depressies en ang­sten in verband kunnen worden gebracht met een verandering in ons reuk­ver­mogen. Er zijn vele methoden om kanker te behandelen en te voorkomen die che­mo­the­ra­pie, bestraling en chi­rur­gisch ingrijpen verre over­stij­gen. Dit boek behandelt o.a.: De zeven genen die bij veel men­sen vervuild zijn, goed zijn onderzocht en het mees­te effect hebben op je lichaam.
Rens mijn lifestyle guide Virusinfecties natuurlijk behandelen Groene leugens Blij met een hersentumor
Om in één ruk uit te lezen, om open te slaan bij het onderwerp dat je be­zig­houdt óf om door te bla­de­ren op zoek naar tips, DIY’s en inspiratie. Dr. Flemmer legt eerst uit wat virussen zijn en hoe ze ons ziek maken; daarna volgt een overzicht van alle na­tuur­lij­ke middelen en hun bereidingswijze. Producenten maken zich schuldig aan ‘green­was­hing’. Ze ‘doen groen’, maar gaan ondertussen door met hun destructieve wijze van produceren. De auteur bleek in staat zijn tumor te beschouwen als een - nogal vreemd verpakt - cadeau, als een mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.
Gelukseten Hoe overleef ik moeilijke mensen? Kum Nye De betekenis van vreugde, de betekenis van zijn Boek op verzoek
In deze bestseller spreekt we­ten­schaps­jour­na­list Hen­rik Ennart verschillende toon­aan­ge­ven­de on­der­zoe­kers over de relatie tussen het brein en voedsel. Door de ach­ter­grond­in­for­ma­tie over per­soon­lijk­heids­ty­pen, is dit boek bijzonder leerzaam en waardevol voor omgang met mensen in ons dagelijks leven. In De betekenis van vreugde, de betekenis van zijn reikt Tarthang Tulku meer dan veertig fysieke, zintuiglijke en mentale oefeningen aan. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Yoga als levenskunst Het projectie mechanisme in de praktijk Ontwerp je persoonlijke missie Lichter leven - De kracht van hooggevoeligheid
Het boek is vooral een fi­lo­so­fisch en beschouwend werk over Iyengars zoek­tocht naar totale vrijheid, innerlijke vrede en heel­heid. In dit boek legt Karen stap voor stap op de haar be­ken­de heldere wijze het pro­jec­tie­me­cha­nis­me uit en geeft tal van praktische aanwijzingen. In dit boek geeft Covey inzicht in de onderliggende principes en in de diepere werking van ons gedrag en helpt hij je met praktische oefeningen en opdrachten. Ervaar je prikkels (geluid, pijn, stress...) intenser dan andere mensen? Wat je misschien allang als een last beschouwt, kun je ver­an­de­ren in een innerlijke kracht.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Wie ’s nachts aan de problemen van
morgen denkt, is de volgende dag te moe
om ze op te lossen.

- Rainer Haak
Duits theoloog en auteur