28 december 2018 Nieuwsbrief wk1852  

   Beste Lezer,

We gaan 2018 loslaten en 2019 omarmen. De winnaar van 2018 was de Amerikaanse auteur Anthony William. In een vrij korte tijd heeft hij vier boeken Medical medium geschreven, waar­on­der zijn basisboek Medical Me­dium, waar miljoenen mensen hun ge­zond­heids­voor­deel mee hebben gedaan.
Na zijn basisboek verscheen het boek Life Changing Foods en daarna het bijzondere boek over de schildklier Thyroid Healing. Alle 3 de boeken heb­ben wij in het Nederlands mogen uit­bren­gen en zijn al door dui­zen­den mensen gelezen. Zijn 4de boek - Liver Rescue - kwam recent in Amerika uit, en wordt op dit moment vertaald in het Nederlands. Het zal het dikste boek worden dat we tot nu toe hebben uitgebracht.

Een andere winnaar is dr. Joe Dispenza met het boek Jij bent de placebo. Is het mogelijk om te genezen met enkel je gedachten – zonder medicatie of operatie? De waarheid is dat dit vaker gebeurt dan je misschien zou verwachten. In Jij bent de placebo bespreekt dr. Joe Dispenza talrijke gedocumenteerde casussen van mensen die een hartaandoening, een depressie, reumatoïde artritis en zelfs de ziekte van Parkinson keerden ... staat op de cover van het boek te lezen.
In 2019 komt eerst de meditatie cd van Jij bent de placebo uit en daarna de Nederlandse vertaling van zijn nieuwste boek Becoming Supernatural.

Behalve boeken over gezondheid, brengen we ook een aantal boeken uit op het gebied van persoonlijke- en financiële ontwikkeling. De absolute topper in 2018 op het gebied van persoonlijke ontwikkeling was Think & Grow Rich (Nederlandse editie), wat overigens al vele jaren een topper is, van Napoleon Hill, de grondlegger van persoonlijke ontwikkeling.
De winnaar van de financiële ont­wik­ke­lings­boe­ken zijn de uitgaven van Robert Kiyosaki: Rijke pa arme pa en Cashflow quadrant; beide boeken leren mensen met geld omgaan, ongeacht op welke
trede van de maatschappelijke ladder ze nu staan. In 2019 komt er nog een boek van Kiyosaki uit; velen zullen die kennis nodig hebben, gezien de maatregelen van de dames en heren in Den Haag.

Een andere topper van eigen bodem is voe­dings­deskundige Juglen Zwaan. Recentelijk hebben we zijn 3de boek De receptenwijzer uit mogen bren­gen. Zijn 2de boek De voedingswijzer staat voor 2018 hoog genoteerd.

Tot slot vermelden wij nog een paar klassiekers, die ieder jaar duizenden mensen helpen naar een betere gezondheid: Bijnieruitputting van dr. James Wilson, Natriumbicarbonaat van dr. Mark Sircus en Radicale Remissie van dr. Kelly Turner.

BTW-verhoging en de boekenprijs
Dhr. Rutte en c.s. hebben in al hun wijsheid besloten dat ze nóg meer van de bevolking moe­ten stelen. Het handigst gaat dat door bij­voor­beeld de BTW te verhogen, want we geven ons geld toch wel uit.
Dat betekent dat zowel de eerste le­vens­be­hoef­ten als o.a. ook boeken van 6 naar 9% BTW zullen gaan en ze duurder worden. Behalve de BTW zijn er ook andere componenten van de boekenprijs die omhoog gaan: denk aan de verzendkosten.
We ontkomen er niet aan om de prijzen van onze uitgaven per 1 januari a.s. aan te passen.

Dankjewel
Dank aan iedereen die openstond om onze boeken te lezen en bij ons de boeken heeft besteld. We realiseren ons dat boeken overal hetzelfde kosten (wet vaste boekenprijs) en dat het dus bijzonder is dat je ze bij ons hebt besteld. Blijf ons in staat stellen om voor 2019 wederom leerzame titels uit te kunnen brengen. En voor 2019: blijf vragen en lezen ... anders kom je niets te weten. Domme vragen bestaan niet ... het is dom om niet te vragen.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooie jaarwisseling, alle ge­zond­heid voor 2019 en mooie leer- en leesmomenten toe.

Medical medium Medical Medium Life Changing Foods - Ned. Editie Medical Medium Thyroid Healing, Nederlandse editie Jij bent de placebo
In dit boek vind je o.a. de achterliggende oorzaak van ziekten en aandoeningen waar de medische wereld nog geen duidelijke ver­kla­ring voor heeft. In dit boek gaat Anthony dieper in op de genezende kracht van tientallen vruch­ten, groenten, kruiden en specerijen, en eetbare wil­de planten. Je krijgt een aantal krach­ti­ge hulpmiddelen aangereikt voor het genezen van je e­ven­tuele ziekte en voor het veilig en gezond houden van jezelf. Dr. Dispenza vertelt van mensen die zichzelf ziek­(er) denken en zelfs aan hun denkpatroon o­ver­lij­den. Maar omgekeerd kan ook: jezelf gezond denken.
Think & Grow Rich Nederlandse editie voor de 21e eeuw Rijke pa arme pa De voedingswijzer Bijnieruitputting
Meer dan 500 selfmade multimiljonairs onthulden persoonlijk aan Hill welke geheimen zij hebben ge­bruikt om zich aan de armoede te ontworstelen. Of je uit de schulden wilt komen, of aan het eind van de maand geld wilt o­ver­hou­den, of bijzonder wel­va­rend wilt worden, dit boek is een ‘must read’. Het is de meest complete gids, waarbij ge­bruik­ge­maakt is van de huidige wetenschappelijke kennis over voeding en ge­zond­heid. Ondanks de vele ‘ge­zond­heids­boe­ken’ is er niet één geweest dat het probleem van een zwakke bij­nier­func­tie op zo’n grondige, maar begrijpelijke wijze beschrijft.
Natriumbicarbonaat Radicale Remissie Dirty Genes Nederlandse editie Boek op verzoek
Dit boek is de eerste medische boekbespreking over natriumbicarbonaat. De veelzijdigheid van natriumbicarbonaat is immens: een natuurlijk wondermiddel. Radicale-remissie-kan­ker­over­levers vertellen hun ver­haal, waarbij ac­tie­pun­ten aan het einde van ieder hoofdstuk de lezer op weg helpen. Dit boek behandelt o.a.: De zeven genen die bij veel mensen vervuild zijn, goed zijn onderzocht en het meeste effect hebben op je lichaam. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
De Alzheimer Aanpak Vet als brandstof De waarheid over kanker De wonderbaarlijke lever- en galblaasreiniging
Bergers onderzoek toont aan dat alzheimer het gevolg is van brand­stof­te­kort in de hersenen, het­geen met voeding te maken heeft. Dr. Mercola laat zien dat je qua gezondheid het heft in eigen hand kunt nemen door je lichaam van de juiste brandstof te voorzien. Ty maakt duidelijk, dat er veel methoden zijn om kan­ker te behandelen en te voorkomen die che­mo­the­ra­pie, bestraling en chi­rur­gisch ingrijpen verre over­stij­gen. Dit boek biedt een grondig begrip van de lever en haar complexe functies, van wat galstenen in de lever en galblaas veroorzaakt en hoe je dat kunt oplossen.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Wens niet dat het makkelijker wordt, wens dat je beter wordt.
- Jim Rohn
Amerikaans ondernemer en motivationeel schrijver 1930-2009