8 februari 2019 Nieuwsbrief wk1906  

   Beste Lezer,

“Het aantal kankerdiagnoses neemt snel toe door vergrijzing en bevolkingsgroei”, lazen we af­ge­lo­pen week in de media. Op een van de groot­ste nieuws­si­tes lazen we tevens de vele reacties van lezers op dit bericht.
Het viel ons op dat er zo weinig kennis is over dit on­der­werp en dat mensen de media en elkaar napraten zonder enig onderzoek gedaan te hebben (op een enkeling na).
Zonder kennis ben je overgeleverd aan ... vul maar in: de huisarts, de oncoloog, je omgeving, de po­li­tiek, de (kanker)industrie (helaas bestaat deze en draait overuren en fantastische winsten) en mis­schien nog vele anderen, waarvan de meeste geen serieuze belangstelling hebben voor je gezondheid.
De meeste van de hierboven genoemden zijn winst­ge­dre­ven ondernemingen en/of vinden het prettig om macht, controle, invloed, etc. te hebben over anderen.
Wanneer je de moeite wil nemen om de jaarcijfers van de 10 grootste farmaceutische bedrijven te be­stu­de­ren (geen makkelijke klus, daarom doet 99% van de mensen dat niet) zal je concluderen dat er geen enkel bedrijf minder (kan­ker)me­di­cij­nen heeft verkocht dan het jaar daarvoor. Vooral jubelende cijfers. Maar weet je dat je van heel veel medicijnen (mede door de chemische sa­men­stel­ling ervan) juist kanker krijgt(!), bij­voor­beeld van de veel geslikte bloeddrukverlagers.
Het is bijna niet te geloven dat je zelfs van cy­to­sta­ti­ca (kankermedicijnen) kanker kan krijgen.
We lezen op een site van het ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid het volgende: “Werken met cytostatica is risicovol omdat deze kan­ker­rem­men­de geneesmiddelen zelf ook kankerverwekkend kunnen zijn. Ook kunnen ze mogelijk schade veroorzaken aan het ongeboren kind.” Al je dit soort berichten leest, wordt het dan niet eens tijd om je te verdiepen in de studies van onderzoekers, artsen, wetenschappers, auteurs, er­va­rings­des­kun­di­gen, e.d. die geen financiële belangen hebben bij welke industrie dan ook en hun jarenlange on­der­zoeks­re­sul­ta­ten in een leesbaar boek hebben ver­woord?
Uitgeverij Succesboeken heeft inmiddels 6 boeken op dit gebied uitgegeven en er staan er nog 2 in de steigers. We zullen niet 8 boeken over het­zelf­de onderwerp in een paar jaar tijd uit­bren­gen als het onderwerp niet belangrijk genoeg is.
We moeten wakker worden en het heft in eigen handen nemen. Vertrouw niet (langer) op we­ten­schap­pers, medici, o­ver­heids­func­tio­na­ris­sen en mensen die heel veel moeite hebben met te zeggen: “We hebben het de laatste decennia bij het verkeerde eind gehad.”
Mensen die het bericht napraten en die als reactie schrijven dat het logisch is dat de kankerdiagnoses toenemen omdat we steeds ouder worden en kanker vooral bij ouderen wordt aangetroffen, moeten zich echt eens wat meer verdiepen in de materie.
Er is een explosie van kanker gaande bij mensen jonger dan 60 jaar en we worden niet meer ouder (zie onze laatste nieuwsbrief).
We laten hier de 6 titels zien die we de laatste jaren hebben uitgebracht over wat inmiddels doods­oor­zaak nr. 1 is.

Radicale Remissie Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten
Het verzwegen verhaal over kanker Chemo? Of kan ik zélf kiezen?

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi winters weekend, alle ge­zond­heid en mooie leer- en leesmomenten toe.

De waarheid over kanker Mam gaat niet aan de chemo Slaap De receptenwijzer
Je krijgt informatie over kankerpolitiek; over feiten en mythen betreffende zijn oorzaken en over het scala aan beschikbare methoden voor diagnose en behandeling. Mam gaat niet aan de chemo vertelt het verhaal van Gemma’s natuurlijke genezing en bevat raadgevingen van meer dan zestig van ’s werelds toonaangevende specialisten. In Slaap legt her­sen­we­ten­schap­per en slaapexpert Matthew Walker uit waarom slapen en dromen van levensbelang zijn. Dit boek kan je leven ingrijpend veranderen. Als je gezond wilt (leren) eten, ‘moet’ je dit boek aan­schaffen. De combinatie van kennis en recepten maakt dit af. Er wordt een extra bonusboek mee­ge­le­verd!
Het geheim van bottenbouillon Zoals een mens denkt Pioppi hét kookboek Be More Pirate
Dit boek zit tjokvol on­der­zoek, instructies, tips en biedt een praktische, speel­se en verrukkelijke aanpak om je spijs­ver­te­ring en stem­mingen te verbeteren. Dit boek is een zelf­hulp­klas­sie­ker en heeft wereldwijd miljoenen lezers geïnspireerd en doen begrijpen dat de visies van de mens wer­ke­lijk­heid kunnen worden. Voor iedereen die van lekker eten houdt én streeft naar een gezonde levensstijl. Eet, leef en voel je fit als de mensen uit het Italiaanse dorpje Pioppi! Be More Pirate onthult de technieken van nobele piraten van weleer en helpt je moediger, effectiever en creatiever te zijn.
Switchen – Hoe? Zo! Ichigo-ichie Verademing Boek op verzoek
Is er iets nieuws waar jij mee aan de slag zou willen? Een droom of wens? Met dit boek kun je het voor elkaar krijgen. Waarom wachten, waarom niet nu? Ichigo-ichie herinnert je eraan elke bijeenkomst of ontmoeting waar je bij aanwezig was in je hart te sluiten, omdat het moment niet herhaald zal worden. In Verademing beschrijven we verschillende manieren om te ontspannen. Met verschillende oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Homeopathie voor kinderen Ik verzamel moed I love juices & smoothies De vegarevolutie
Door dit boek te lezen ga je begrijpen dat homeopathie niet zweverig, maar wellicht de geneeskunde van de 21e eeuw is. Wil je af van pa­niek­aan­val­len of aan­hou­den­de angst, dan helpt maar een ding: moedig zijn en doen wat je niet durft. Met sapschema’s voor de­tox­en, meer energie, een goede spijsvertering, een gezond im­muun­sys­teem en een mooie huid. Naast meer dan vijftig plantaardige recepten biedt het boek onderbouwde informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Het is nooit te laat om te leven,
het is altijd te vroeg om dood te gaan.

- David Wolfe
Amerikaans auteur