15 maart 2019 Nieuwsbrief wk1911  

   Beste Lezer,

Vandaag lanceren we 2 bijzondere boeken die als rode draad het fenomeen kanker hebben.
We schrijven hier met name ‘fenomeen’ (Van Dale beschrijft dit o.a. als ‘iets buitengewoons’) omdat de auteur van het ene boek zelfs schrijft: kanker is geen ziekte, maar een uiterste poging van je lichaam om je te redden.
Genezing door energie
De sympathieke arts Henk Fransen attendeerde ons op het bestaan van een bijzondere man: prof. William Bengston. We citeren een stukje tekst van de website van Henk Fransen:
“Bengston is een wetenschapper die in aanraking kwam met een energetisch genezer die opvallende resultaten had bij (kanker)patiënten. Hij vroeg zich af of de werkwijze van deze genezer ook door anderen met succes zou kunnen worden toegepast. Om dit te onderzoeken leerde hij de werkwijze aan een groep studenten die allen sceptisch tegenover energetische genezing stonden.
Tot zijn grote verbazing waren deze studenten binnen enkele weken in staat om opvallende resultaten te bereiken bij muizen met kanker, hoe agressiever de tumor, hoe beter de resultaten.
Sindsdien heeft Bengston zijn experimenten met muizen met kanker onder tal van gecontroleerde omstandigheden en in verschillende laboratoria met succes herhaald. De resultaten van zijn experimenten zouden, wanneer het een specifiek medicijn betrof, vandaag nog wereldnieuws zijn.
Omdat het echter een vorm van energetische genezing betreft worden de uitkomsten van zijn onderzoek door de wetenschappelijke wereld ‘stilgezwegen’.
Omdat Bengston vanuit de wetenschap weinig steun krijgt in het beschikbaar maken van zijn methode heeft hij besloten om het grote publiek direct te informeren over zijn werk middels een boek, video’s, lezingen en workshops.”
Einde citaat.

Professor Bengston is dit weekend op een event in Nederland, waar we hem het eerste exemplaar van zijn Nederlandstalige boek zullen aanbieden. Helaas is het event totaal volgeboekt, maar dr. Henk Fransen heeft Bengston kunnen bewegen om eind van het jaar nog een keer naar Nederland te komen (zie de website van dr. Henk Fransen). Tevens heeft Bengston zijn gehele leven / loopbaan / onderzoek van ongeveer 40 jaar in zijn boek verwoord.
Natuurlijk ben je ziek als je kanker hebt, maar Andreas Moritz wil zo graag dat je anders tegen kanker aankijkt: het kan je leven redden en het is absoluut geen doodvonnis. Wat in heel veel gevallen het doodvonnis is, zijn de diagnose en daarbovenop de uitspraken van de oncoloog (waar haalt hij of zij het recht vandaan) ... u heeft nog ...
100 jaar geleden kreeg 1:8000 de diagnose kanker. Misschien was de apparatuur toen niet zo goed, maar nu krijgt 1:2 mensen de diagnose; en niet omdat we nu wel zulke goede apparatuur hebben, maar eerder omdat we nu 40.000 voe­dings­mid­de­len Kanker is geen ziektehebben waarvan 99% is bewerkt, ge­raf­fi­neerd, ver­be­terd, ver­sterkt, ge­con­ser­veerd, ge­a­ro­ma­ti­seerd, voor­ge­kookt, genetisch ge­mo­di­fi­ceerd, met gas behandeld, be­straald, met een magnetron ver­hit en op andere manieren ver­an­derd.
Overigens wist dr. Warburg in 1926 al wat kanker was en gaf als oorzaak aan zuurstofgebrek in de cellen. Volgende week meer over het boek van Andreas Moritz en de mogelijke oorzaken van zuurstofgebrek, want er zijn meerdere oorzaken waarom de cellen niet meer goed kunnen ademen, o.a. voeding, medicijnen (!) en straling.

Relatie-event 31 mei a.s.
Het weekend van 31 mei (noteer in je agenda) heb­ben we de auteurs, Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt bereid gevonden naar Nederland te komen. Het is een zeer beroemd koppel, dat door hun methode al vele huwelijken/relaties heeft verbeterd.
Hun zgn. slagingskans is zeer hoog.
We gaan 3 dagen lezingen en workshops or­ga­ni­se­ren: vrijdagavond 31 mei een lezing, zaterdag een workshop voor stellen en zondag een workshop voor professionals (therapeuten, etc.).
Deze events zijn afzonderlijk of in combinatie te boeken.
Klik hier voor de uitgebreide pagina die over dit week­end gaat en boek je Earlybird ticket ... want vol is vol.

Dit is het laatste weekend voor Earlybird tic­kets!

Het boek Krijg de liefde die je wilt, komt op het event op 31 mei a.s. uit.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle ge­zond­heid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Genezing door energie Kanker is geen ziekte Jij bent de placebo meditaties Nederlands Uitzonderlijk talent
Mensen hebben een enorm ingebouwd ge­ne­zings­po­ten­tieel en ze kunnen, zoals alle levensvormen, een grote verscheidenheid aan ziekten overleven. Dit boek van maar liefst 448 pag. confronteert je met een radicaal nieuw begrip van kanker - een begrip dat een revolutie van het huidige kankermodel betekent. Deze cd-meditaties zijn bedoeld om de overtuigingen en percepties te veranderen die je beperken - de eerste stap in genezing. Ze staan tevens afgedrukt in het boek Jij bent de Placebo. Uitzonderlijk talent biedt je een handleiding om je uitzonderlijke zelf te herkennen én serieus te nemen. En dat is het begin van je nieuwe toekomst.
Het geheim van bottenbouillon Eerste hulp bij beter slapen De receptenwijzer Natuurlijke pijnstillers
Dit boek zit tjokvol on­der­zoek, instructies, tips en biedt een praktische, speel­se en verrukkelijke aanpak om je spijs­ver­te­ring en stem­mingen te verbeteren. Iedereen kan beter leren slapen. En het mooie is: daar heb je niets voor nodig. Geen pillen, rituelen, speciale matrassen, of noem maar op. Als je gezond wilt (leren) eten, ‘moet’ je dit boek aan­schaffen. De combinatie van kennis en recepten maakt dit af. Er wordt een extra bo­nus­boek mee­ge­le­verd! Wist je dat er een heleboel natuurlijke pijnstillers bestaan? O.a. citroensap, verse ananas, granaatappels, alle kruisbloemige groenten als bloemkool, witte kool, broccoli, etc.
Ontmoet de schrijver Proef de zee Zelfloos Zelf Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
In Proef de zee zet Anne Fleur Sanders de ei­gen­schap­pen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze verrassende, lekkere en tedoene recepten. Dit boek moet je ademen en daarbij het denken ach­ter­we­ge laten. Dit boek raakt de werkelijke zoeker recht in het hart. Dit boek vibreert. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Chilipeper Gezond eten, gezond oud worden De gezondste opa van europa Moestuin
Dit boek vertelt je onder meer wat de beste verzorging is, hoe je je eigen zaden wint en hoe je de planten laat overwinteren. Dit is een bijzonder boeiend boek dat je even stil doet staan bij onze levensstijl en je aanspoort om beter en gezonder te gaan leven. Gelukkig zijn varkens al­les­e­ters. Net als mensen. Elke dag haalt opa bij de bakker het afgekeurde brood en gebak op: roze koeken, gevuld speculaas ... het varken vindt alles lekker. Een leerzaam kinderboek. Stapsgewijs advies over het voorbereiden van de grond, zaaien, verplanten, oogsten en bewaren, en over het verbouwen van kruiden en het planten, snoeien en kweken van fruitbomen.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Niet de arts maar het lichaam geneest de ziekte.
- Hippocrates
Grieks arts (grondlegger van de geneeskunde) 460 v.C. - 377 v.C.