22 maart 2019 Nieuwsbrief wk1912  

   Beste Lezer,

Een genezingsmechanisme, noemt Andreas Moritz de aandoening kanker in zijn uitgebreide boek Kanker is geen ziekte Kanker is geen ziekte.
Sommige lezers zullen deze titel shockerend vinden, sommige mensen zullen hun schouders ophalen en sommige lezers zullen de achterliggende reden willen weten waarom Moritz er zo over denkt.
Volgens Moritz is kanker in ieder geval geen doodvonnis, zoals de medische wereld ons al 70 jaar wil laten geloven.
Zou dat de reden zijn waarom mensen zoveel angst hebben om bij de oncoloog terecht te komen?
Want realiseer je, als je niet bent ingelezen, je geen kennis hebt en je neemt aan wat de oncoloog je mededeelt, zal hij of zij in de meeste gevallen gelijk gaan krijgen. In zeer veel gevallen zijn de diagnose, de prognose en de gedachten van de patiënt fataal ... niet de ziekte zelf! (Hier zijn overigens honderden wetenschappelijke on­der­zoe­ken naar gedaan).
Volgens dr. Otto Warburg krijgen de cellen zuurstofgebrek en worden gedwongen te muteren. Dr. Warburg deed deze ontdekking eind twintiger jaren van de vorige eeuw. Zo ook ontdekte hij dat kankercellen gek zijn op suikers. Nog niet zo lang geleden dachten Belgische onderzoekers het ei van Columbus te hebben uitgevonden: ze wisten het nu zeker: suiker is funest voor kankerpatiënten, die het overigens in ruime mate krijgen in hun voeding om aan te sterken(!).
(Voor degenen die niet weten wie dr. Otto Warburg is: hij was voor de WO II een van de beste onafhankelijke onderzoekers, was een dubbele Nobelprijswinnaar en publiceerde vele artikelen over het toen opkomende fenomeen kanker. Veel van zijn publicaties zijn een aantal jaren geleden beschreven in het boek The hidden story of cancer, door uitgeverij Succesboeken vertaald als Het verzwegen verhaal over kanker.)

Wanneer je het boek Kanker is geen ziekte van Moritz leest, zul je - net zoals Moritz zelf - van de ene verbazing in de andere vallen.
Wat Moritz wil beogen met het boek is dat we anders over kanker gaan denken.
Waarom kreeg 100 jaar geleden een promilage van de bevolking kanker en nu 1:2? Pas na de WO II werd er regelmatiger over kanker geschreven.
De angstaanjagende berichtgeving over kanker
(zeg maar gerust de pr) was in de vijftiger jaren zo hevig dat velen het woord niet eens uit durfden te spreken; men sprak van ‘K’ of ‘K-ziekte’. In 1971 lanceerde oudpresident Nixon “The war on cancer” ... het heeft niet gewerkt. Het doet Moritz (en vele an­de­ren) zeer als mensen praten over “mijn strijd tegen kanker.” Je leest het maar al te vaak: “Hij heeft zijn gevecht tegen kanker verloren.”
Moritz betoogt in zijn boek dat ziekten, inclusief kan­ker, natuurlijke processen zijn ... en er is nog nie­mand die een gevecht met de natuur heeft ge­won­nen.
Volgens Moritz (en vele anderen) bestaan we uit energie die een bepaalde frequentie heeft. Ziekte is een verstoring van die frequentie en die moet je niet verhevigen door bijv. straling - in welke vorm dan ook - volgens nucleair wetenschapper dr. Gofman (lees hoofdstuk 1 van het boek).
In plaats van strijden (en symptoombestrijding) zou­den we ons meer moeten richten op de oorzaak en ons de vraag moeten stellen: “Waarom krijgen onze cellen zuurstoftekort?”
Het antwoord is te uitgebreid voor deze nieuwsbrief, maar o.a. door onze (chemische) voeding (we zijn on­der­voed en daardoor krijgen onze cellen niet meer de juiste stoffen), straling, medicijnen(!), onze ge­dach­ten (vooral na de diagnose), onze relatie met an­de­ren (er zijn nog nooit zoveel scheidingen en al­leen­staan­den geweest als heden ten dage, terwijl we sociale ‘dieren’ zijn), etc., etc. Over het laatst­ge­noem­de punt - relaties - zullen we de komende nieuws­brie­ven berichten, omdat dat een zeer on­der­schat fenomeen is.
Dr. Harville Hendrix zal op de lezing van 31 mei a.s. daar ook aandacht aan besteden - je gezondheid is onlosmakelijk verbonden met je relatie (s).

Grote lezing over relaties 31 mei a.s. te Zeist
Het weekend van 31 mei (noteer in je agenda) heb­ben we de auteurs, Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt bereid gevonden naar Nederland te komen. Het is een zeer beroemd koppel, dat door hun methode al vele huwelijken/relaties heeft verbeterd. Hun zgn. slagingskans is zeer hoog.
Klik hier voor de uitgebreide pagina die over dit weekend gaat en boek je Midprice-ticket ... want vol is vol.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle ge­zond­heid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Kanker is geen ziekte Genezing door energie Jij bent de placebo meditaties Nederlands De Gelukspiramide
Dit boek van maar liefst 448 pag. confronteert je met een radicaal nieuw begrip van kanker - een begrip dat een revolutie van het huidige kankermodel betekent. Mensen hebben een enorm ingebouwd ge­ne­zings­po­ten­tieel en ze kunnen, zoals alle levensvormen, een grote verscheidenheid aan ziekten overleven. Deze cd-meditaties zijn bedoeld om de overtuigingen en percepties te veranderen die je beperken - de eerste stap in genezing. Ze staan tevens afgedrukt in het boek Jij bent de Placebo. De Gelukspiramide helpt jou in 6 stappen om je brein te (her)ontdekken, te resetten en je lijf een nieuwe en­er­gie­boost te geven.
Het geheim van bottenbouillon Het No-nonsense meditatieboek De receptenwijzer Denk anders, leer meer
Dit boek zit tjokvol on­der­zoek, instructies, tips en biedt een praktische, speel­se en verrukkelijke aanpak om je spijs­ver­te­ring en stem­mingen te verbeteren. Meditatie kan het leven van iedereen veranderen en Steven Laureys (neuroloog) legt in dit boek haarfijn uit hoe je je hersens kan beïnvloeden. Als je gezond wilt (leren) eten, ‘moet’ je dit boek aan­schaffen. De combinatie van kennis en recepten maakt dit af. Er wordt een extra bo­nus­boek mee­ge­le­verd! Je kunt door dit boek zonder schaamte van je fouten leren en vooral je eigen creativiteit en denkkracht ontdekken.
Ontmoet de schrijver Niets is belangrijker Kaas uit eigen keuken Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
‘De waarheid waarnaar ik wijs is niet voorbehouden aan enig religieus gezichtspunt, geloof of dogma, maar staat open voor iedereen en is te vinden in alle mensen.’ Kaas uit eigen keuken is een stap voor stap handboek dat je alle ins en outs van het kaasmaakproces leert. Wat komt erbij kijken, welke spullen heb je nodig? Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Morning Medicine Vrij van eetproblemen Eet, reset heal Jouw Gids naar Geluk
Voordat je wordt mee­ge­trok­ken in de waan van de dag, besteed je eerst tijd en aandacht aan jezelf, je lichaam en je mindset. Stap voor stap neemt de auteur je mee op weg naar een echte en blijvende oplossing. Zodat eten weer iets wordt om van te genieten, maar dan onder jouw voorwaarden. Tips en recepten voor intensievere, door artsen goedgekeurde cleanses. Gwyneth kent de kracht van simpel, goed eten. Haar recepten zijn heerlijk én gezond. Wat zijn de ingrediënten voor een gelukkig leven? En wat kun je zelf doen om je gelukkiger te voelen? Schrijfster Eva Kruijs ging op zoek naar antwoorden.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Elke relatie is een reflectie van de relatie met jezelf.
- Deepak Chopra
Indiaas spiritualiteits-schrijver 1947-