29 maart 2019 Nieuwsbrief wk1913  

   Beste Lezer,

Frankensteinvoedsel, noemt Andreas Moritz als een van de grootste oorzaken van kanker in zijn uitgebreide boek Kanker is geen ziekte Kanker is geen ziekte.
Je zou bij alles wat je in je mond stopt eens stil moeten staan en jezelf af moeten vragen hoeveel lichaamsvreemde stoffen er in die hap of slok zitten.
Je kan deze ‘test’ ook eerder doen en je afvragen hoeveel li­chaams­vreem­de stoffen er in je bood­schap­pen­kar­re­tje lig­gen. Reken je voeding af of reken je che­mi­ca­liën af?
Nog steeds zijn er mensen die zeggen: “Zo’n vaart loopt het toch niet. Als de producten in een supermarkt zo ziekmakend zouden zijn, dan zou de overheid hier toch een stokje voor steken en zouden ze niet verkocht mogen worden?”

Word wakker en stop naïef te zijn!
Welkom in deze wereld waarin commerciële be­lan­gen, economie, belastingen, e.d. vóór onze ge­zond­heid gaan.
Zeg het anders: aan gezondheid is heel weinig te verdienen, ziekte is een miljardenindustrie.
Een ‘prachtig’ voorbeeld - eigenlijk moeten we schrij­ven - een afgrijselijk voorbeeld is het vol­gen­de verdienmodel: Monsanto, die met zijn che­mi­sche producten veel ellende (lees: kanker) ver­oor­zaakt, werd eind verleden jaar gekocht door Bayer, het Duitse bedrijf dat ons overlaadt met goede bedoelingen in de vorm van ‘geweldige’ me­di­cij­nen tegen kanker.
En in Brussel krijgen de lobbyisten van Monsanto het voor elkaar om de politici te overtuigen dat bijv. Roundup (glyfosaat) veilig is als on­kruid­ver­del­ger, terwijl een jury in Californië Bayer/Monsanto on­ge­na­dig afstraft, met als gevolg 1000den andere rechts­za­ken van kankerpatiënten tegen Mon­san­to. Bayer verloor woensdag 20 maart 2019, de datum van de uitspraak, 6,5 miljard aan beurs­waar­de (geen paniek: het was ‘maar’ 10% van hun totale beurswaarde).
Belachelijke berichten: we moeten onmiddellijk stop­pen met het investeren in, en het kopen en ge­brui­ken van dit soort dodelijke producten.
Denk daar ook eens aan als je een zoetje ge­bruikt voor in je thee of koffie. Onder vele namen produceert Monsanto ook dit dodelijke product.
Je gaat er morgen niet aan dood en misschien
ook niet na tien jaar zoetjes gebruiken, maar de stapeling van de ± 40.000 soorten chemicaliën, waar je er wellicht honderden per dag van con­su­meert, zijn wel een keer fataal. Helaas gaan er weinig mensen vandaag de dag gezond dood.
Vraag jezelf ook eens af wat er gebeurt met vele van die lichaamsvreemde stoffen in je lichaam die niet worden verteerd. Als ze via je darmen (niet zonder risico) naar buiten komen als diarree of andere vormen van niet goed uitziende ontlasting heb je mazzel.
De meeste lichaamsvreemde chemicaliën worden, om je te beschermen, door het lichaam ingepakt door ... je raadt het al: lichaamsvet. Dat is o.a. de reden waarom mensen ook dikker worden van medicijnen. 14 miljoen mensen slikken in Ne­der­land 1 of meer medicijnen per dag ... soms hand­jes­vol! Als we de chemicaliën in ons voedsel net zo behandelen als het asbest uit de vorige eeuw, kan het voor velen weleens te laat zijn.
Leendert Vriens, een natuurkundige en web­mas­ter van de website stopumts.nl schrijft: ‘In 1918 werd er voor het eerst gepubliceerd dat je long­kan­ker kunt krijgen van asbest, in de jaren vijftig was het algemeen bekend en pas in 1993 is het gebruik ervan in Nederland verboden.’

Is dit een vervelende, shockerende nieuwsbrief? Misschien wel net zo shockerend als de titel van Andreas Moritz zijn boek: Kanker is geen ziekte.
De boodschap van dit schrijven is overduidelijk: bescherm jezelf (niemand anders zal het doen) tegen chemicaliën als je niet ziek wilt worden en niet het medisch circuit in wilt: dat is duurder dan boodschappen doen bij de biologisch dy­na­mi­sche boer!

Grote lezing over relaties 31 mei a.s. te Zeist
Ook Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt zullen over gezondheid spreken, maar dan vanuit een andere invalshoek: als je relatie ‘futloos’ is, kan je daar zowel figuurlijk als letterlijk ziek van worden. Het is een zeer beroemd koppel, dat door hun methode al vele huwelijken/relaties heeft ver­be­terd. Hun zgn. slagingskans is zeer hoog.
Klik hier voor de uitgebreide pagina die over dit weekend gaat en boek je Midprice-ticket ... want vol is vol.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle ge­zond­heid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Kanker is geen ziekte Genezing door energie Jij bent de placebo meditaties Nederlands De complete kruidenwijzer
Dit boek van maar liefst 448 pag. confronteert je met een radicaal nieuw begrip van kanker - een begrip dat een revolutie van het huidige kan­ker­mo­del betekent. Mensen hebben een enorm ingebouwd ge­ne­zings­po­ten­tieel en ze kunnen, zoals alle levensvormen, een grote verscheidenheid aan ziekten overleven. Deze cd-meditaties zijn bedoeld om de o­ver­tui­gin­gen en percepties te ver­an­de­ren die je beperken - de eerste stap in ge­ne­zing. Ze staan tevens afgedrukt in het boek Jij bent de Pla­ce­bo. Per kruid vind je in een oogopslag alle informatie die je nodig hebt over de verschillende soorten, de verzorging, de bloei- en oogsttijd en de toe­pas­sin­gen.
Het geheim van bottenbouillon Tot rust komen De receptenwijzer Wat je zegt, ben je zelf
Dit boek zit tjokvol on­der­zoek, instructies, tips en biedt een praktische, speel­se en verrukkelijke aanpak om je spijs­ver­te­ring en stem­mingen te verbeteren. De acht invalshoeken om tot rust te komen: mind­ful­ness, gedachten, ont­span­nen, yoga, ademhalen, zelfzorg, zelfkoestering en liefdevolle vriendelijkheid. Als je gezond wilt (leren) eten, ‘moet’ je dit boek aan­schaffen. De combinatie van kennis en recepten maakt dit af. Er wordt een extra bo­nus­boek mee­ge­le­verd! Door te spiegelen aan de hand van drie eenvoudige vragen, krijg je meer inzicht in waarom je iets zegt, doet en voelt; op een andere manier naar jezelf en anderen kijken.
Ontmoet de schrijver Angst en paniekaanvallen overwinnen De intelligentie van licht Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
In dit boek stelt angst­des­kun­di­ge Klaus Bernhardt een nieuwe vorm van angst­the­ra­pie voor, zonder antidepressiva en kal­me­rings­mid­de­len. Dr. Liberman begon zijn carrière als oogarts. Hij ontwikkelde diverse suc­ces­vol­le therapieën om ons gezichtsvermogen te ver­be­te­ren. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Weet waarom je (te veel) eet Vrolijkheid Liefdevol leven 52 wegen naar meer levensvreugde
In dit boek legt An, samen met een specialiste uit hoe ze haar eetpatroon he­le­maal kon bijsturen: niet door een dieet, maar door het denken (over jezelf). Op basis van inzichten uit de neurowetenschap en psychologie onthult de auteur hoe we de kracht van onze omgeving kunnen gebruiken. Schrijfster Sacha Entius neemt je aan de hand van drie inspirerende verhalen van vrouwen mee in de oneindige mogelijkheden van liefdevol leven. Het verrassende van dit boek is om te zien hoe schijnbaar onoplosbare problemen in korte tijd als sneeuw voor de zon verdwijnen, met inspiratie van Byron Katie.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Sommige geneesmiddelen zijn erger dan de kwaal zelve.
- Seneca
Romeins filosoof, staatsman en toneelschrijver 5 v.C. - 65 n.C.