12 april 2019 Nieuwsbrief wk1915  

   Beste Lezer,

In dit pas uitgekomen boek over het mineraal jodium van dr. Mark Sircus, lees je onvoorstelbaar veel wetenswaardigheden over het vergeten mi­ne­raal jodium. We hebben de ervaring dat wan­neer dr. Sircus een bepaald onderwerp be­schrijft, hij erook helemaal ‘in­duikt’.
Dat deed hij met de bestseller Na­trium­bi­car­bo­naat en het boek Ont­ste­kings­rem­men­de zuur­stof­the­ra­pie), en hij heeft dat ook weer gedaan met het vrij recent vertaalde boek over jo­dium: Genezen met jo­dium.
Genezen met jodiumDat is de reden waarom we hem graag vertalen: hij geeft je scheikundeles, bio­lo­gie­les, betrekt heel veel andere experts bij het desbetreffende onderwerp en schrijft het allemaal lekker leesbaar op.

Onderstaand een mix van die lessen door de ex­perts die hij veelvuldig voor zijn boeken in­ter­viewt, wat zo belangrijk aangeeft dat je ‘schoon’ moet eten en chemicaliën (li­chaams­vreem­de stof­fen) moet vermijden:
“Als er eenmaal schade aan de schildklier ont­staat, treft dit alle andere organen - om te be­gin­nen de spijsvertering en voedselopname. Gif­stof­fen beginnen zich in het systeem op te hopen. Jodium is de enige optie voor het verwijderen van giftige haloïden uit de schildklier en zelfs uit de pijnappelklier waar zich fluoride ophoopt, vooral als er sprake is van een tekort aan jodium in het lichaam.
In een tijdperk van toenemende radioactiviteit en vergiftiging met vooral fluoride, chloor, bromide en kwik, is jodium een noodzakelijk mineraal om ons voor schade te behoeden, want deze giftige stoffen zullen onmiddellijk in toenemende mate het lichaam uitstromen via de urine als er toereikende doseringen jodium worden gebruikt”, zegt dr. Kellman uit New York, een van de collega’s van dr. Mark Sircus.
Dr. Brownstein zegt: “De kans dat een vrouw op een gegeven moment in haar leven invasieve borstkanker krijgt is nu 1 op 7. De al­ler­be­lang­rijk­ste voedingsstof om deze ontwikkeling tegen te gaan is jodium. Een ontoereikend jodiumgehalte van de borsten is in verband gebracht met het ontstaan van borstkanker bij zowel dieren als mensen, terwijl gebleken is dat jo­dium­sup­ple­men­ten leiden tot apoptose ofwel de ge­pro­gram­meer­de dood van kankercellen. Ik twijfel er niet aan dat een van de oorzaken van de huidige epidemie van borstkanker jodiumgebrek is.”

Kortom, het is een boek bomvol onderbouwde wetenswaardigheden. Het zet je aan het denken waarom we aan de ene kant zo ‘modern’ eten en drinken, en aan de andere kant zoveel kwalen en ziekten hebben.

Agenda-nieuws
Lezing over relaties, communicatie en ge­zond­heid op 31 mei en op zaterdag 1 juni een work­shop om onder professionele begeleiding te oe­fe­nen wat je leert.

Ook Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt (de oprichters van een succesvolle relatie-therapie) zul­len over gezondheid spreken, maar dan vanuit een andere invalshoek: als je relatie ‘futloos’ is, kan je daar zowel figuurlijk als letterlijk ziek van worden. Het is een zeer beroemd koppel, dat door hun methode al vele huwelijken/relaties heeft ver­be­terd. Hun zgn. slagingskans is zeer hoog.
Klik hier voor de uitgebreide pagina die over dit weekend gaat en boek je Midprice-ticket ... want vol is vol. Er staat een nieuwe video (3e) klaar van Harville en Helen.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle ge­zond­heid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Genezen met jodium
Genezen met jodium bestaat uit 3 delen. In deel 1 wordt uitgelegd wat jodium is, hoe het in ons lichaam voor optimale gezondheid zorgt en waarom de meesten van ons niet genoeg jodium via de voeding binnenkrijgen. In deel 2 wordt gekeken naar de vele toepassingen van jodium in moderne behandelingen. Ook biedt het richtlijnen voor het vinden van het juiste jodium en hoe het moet worden gebruikt. In deel 3 worden enkele van onze meest voorkomende ge­zond­heids­pro­ble­men onder de loep genomen.
Groene magie HET SIT SMART DIEET
Van elke plant worden de populairste volksnaam, de Latijnse benaming, andere veelgebruikte namen, en de magische toepassingen beschreven. Het is de ultieme voedingshandleiding voor rolstoelers en hun familie, vrienden, zorgverleners, de gezondheidszorg en medische professionals.
Het geheim van bottenbouillon Kanker is geen ziekte Genezing door energie Ingrijpende jeugdervaringen en gezondheidsproblemen
Dit boek zit tjokvol on­der­zoek, instructies, tips en biedt een praktische, speel­se en verrukkelijke aanpak om je spijs­ver­te­ring en stem­mingen te verbeteren. Dit boek van maar liefst 448 pag. confronteert je met een radicaal nieuw begrip van kanker - een begrip dat een revolutie van het huidige kan­ker­mo­del betekent. Mensen hebben een enorm ingebouwd ge­ne­zings­po­ten­tieel en ze kunnen, zoals alle levensvormen, een grote verscheidenheid aan ziekten overleven. Kinderarts Nadine Burke Harris laat ons zien hoe ingrijpende jeugd­er­va­rin­gen, als ze niet worden behandeld, het risico op hartaandoeningen en long­kan­ker kunnen ver­drie­vou­di­gen.
Ontmoet de schrijver De ontwaakte miljonair Zero waste koken Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
Dit boek biedt je een nieuwe, krachtige manier om naar geld te kijken en hoe je jouw eigen passie kunt omzetten in rijkdom. Zero waste koken geeft je tal van heerlijke recepten waarmee je je ecologische voetafdruk kunt verkleinen. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Ontwikkel je verborgen talenten Focus AAN/UIT CranioSacraal Therapie: toetssteen bij natuurlijk genezen Een jaar met de Woestijnvaders
In dit boek ontdek je jouw verborgen talenten en leer je hoe je die in kunt zetten om moeiteloos tot een optimaal resultaat te komen. Bestsellerauteur Mark Tig­che­laar laat aan de hand van nieuw we­ten­schap­pe­lijk onderzoek en voor­beel­den uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Dit heldere boek toont aan hoe eenieder door middel van CranioSacraal The­ra­pie de zelfhelende krachten van zijn lichaam, zowel fysiek als emotioneel, kan aanspreken. Men vindt een schat aan levenservaring over de wijze waarop de eerste monniken omgingen met emoties als angst, woede, afgunst en lusteloosheid.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Twijfel is het begin van wijsheid.
- Aristoteles
Grieks filosoof 384 v.C. - 322 v.C.