26 april 2019 Nieuwsbrief wk1917  

   Beste Lezer,

Oprah’s ‘beste relatieboek ooit’-schrijvers komen naar Nederland ...
Met deze onderwerpregel hebben we deze week via het ANP een persbericht gestuurd naar alle dagbladen, tijdschriften, radio- en tv-stations, e.d.
Het bericht luidde als volgt:
Den Dolder/Zeist - De grondleggers van een van de meest effectieve methoden om relaties te verbeteren, Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt, komen op 31 mei, 1 en 2 juni naar Ne­der­land. Voor stellen en gezinnen met re­la­tie­pro­ble­men, waar kinderen veelal de dupe van worden, is er nu hoop.
Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt Hun beroemde boek, een wereldbestseller waar er reeds 4 miljoen van zijn verkocht, werd door Oprah Win­frey “... het beste re­la­tie­boek ooit!” genoemd.
Deze methode redde - naast miljoenen andere - ook háár relatie.
Uitgeverij Succesboeken.nl, die het boek van hen gaat uitgeven, heeft in hotel Oud London te Zeist op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 een bijzondere lezing en een aantal workshops georganiseerd.
Harville en Helen hebben een unieke methode ontwikkeld die je samen met je partner kan leren om zelf toe te passen, waardoor het sla­gings­per­cen­ta­ge zeer hoog ligt.
Ze werden zelf beroemd na 17 x (!) te gast te zijn geweest in de tv-show van Oprah Winfrey. Hun methode (overigens ook zeer effectief gebleken in het bedrijfsleven) wordt inmiddels over de hele wereld succesvol toegepast.
Einde bericht.

Kinderen betalen dikwijls de rekening
Waarom willen we dit van de daken schreeuwen en waarom zijn we hier zo gepassioneerd over?
Het antwoord is voor de hand liggend: wij vinden het al triest dat tussen de 40-50% van de huwelijken ontbonden worden. De stellen die samenwonen worden niet eens meegenomen in de statistieken. Maar dat in 9 van de 10 situaties de kinderen de rekening betalen is nog triester. Veel kinderen zien het verkeerde voorbeeld, groeien op in een­ou­der­ge­zin­nen, zien en voelen de financiële stress,
die door een scheiding vaak ontstaat, en kunnen daardoor ook fysieke en mentale klachten krijgen. Helaas is bekend dat zowel volwassenen, als ook kinderen, steeds meer medicijnen slikken, die de fysieke en mentale klachten kunnen dempen, maar die niet de situatie kunnen oplossen.
Harville en Helen hebben in de afgelopen 35 jaar een methode ontwikkeld om stellen (en dus kinderen) te helpen hun relatie te verbeteren of te voorkomen dat het mis gaat.
Opmerkelijk is hun hoge slagingspercentage en het aantal stellen dat na uitleg van hun methode bij elkaar blijft.
Ze hebben tienduizenden stellen geholpen die vóór hen in een zaal zaten; ze hebben miljoenen stellen wereldwijd geholpen middels hun ruim 2500 gecertificeerde therapeuten in tientallen landen en hun wereldwijde bestsellers.
Dit schrijft Harville Hendrix o.a. in zijn dankwoord in het door Succesboeken.nl vertaalde boek: “We zijn ook buitengewoon veel dank verschuldigd aan Oprah Winfrey. In 1988 liet zij miljoenen mensen voor het eerst met Imago (de naam van de door hen ont­wik­kel­de methode - red.) kennismaken, waardoor Getting the Love You Want (het boek dat Succesboeken.nl op 31 mei uit zal geven - red.) op de New York Times-bestsellerlijst terechtkwam.”

We hebben niet zomaar een koppel naar Nederland gehaald ...
Dit zijn echt toppers en beroemdheden op het gebied van relaties, communicatie en gezondheid.
Klik hier voor de uitgebreide pagina die over deze happening gaat en boek je Midprice-ticket (laatste weekend, we stoppen met korting te geven) ... want vol is vol. Deze lezing en workshop zijn voor iedereen, ook al heb je een goede relatie!

O ja, nog even dit: Als we Oprah hadden uitgenodigd om te vertellen hoe haar relatie is gered en door wie, zat de Ziggodome weer vol (net als bij Michelle O.). Daar nog niet iedereen Harville en Helen kent hebben we, om mee te beginnen, het mooie hotel Oud London in de Zeister bossen afgehuurd. De Ziggodome komt later wel.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi Oranje week­end, alle ge­zond­heid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt Twee sympathieke mensen die wereldwijd in de afgelopen 35 jaar een succesvol concept hebben opgezet om mensen te leren hoe ze beter kunnen communiceren met hun partner, kinderen, collega’s en anderen.
Sinds ze bij Oprah Winfrey 17 keer in haar talkshow zijn verschenen en met hun methode Oprah’s eigen relatie hebben gered, zijn het ware beroemdheden op relatiegebied geworden. Op 31 mei en/of 1 juni kan je kennis met ze maken.
Koop hier je ticket!
Puur genieten Genezen met jodium
Pascale Naessens kiest voor een eenvoudige, natuurlijke manier van eten. Het is zeker geen dieet. Haar pure keuken is een begrip geworden. Een fantastisch boek waarin wordt beschreven dat jodium - dat we allemaal drastisch tekort komen - je voor vele aandoeningen kan behoeden.
Het geheim van bottenbouillon Plezier in je werk Van stoornis naar gave Fresh
Dit boek zit tjokvol on­der­zoek, instructies, tips en biedt een praktische, speel­se en ver­ruk­ke­lij­ke aanpak om je spijs­ver­te­ring en stem­mingen te verbeteren. Kunnen teamprestaties ver­be­terd worden door simpelweg het kof­fie­zet­ap­pa­raat te verplaatsen? En wat is een monnikenochtend en waarom zweren mensen erbij? Dit boek kan een absolute eye-opener zijn voor al die mensen die worstelen met geestelijke problemen en in het reguliere circuit tegen hun grenzen aanlopen. Met haar simpele maar indrukwekkende recepten haalt Amber Rose het beste uit lokale producten en ingrediënten.
Ontmoet de schrijver Krul als een cobra Wat baby’s nodig hebben Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
Bij kinderyoga spelen crea­ti­vi­teit en plezier in het (samen) bewegen een grote rol. Om te kijken of je alle houdingen nog kent is er een memoryspel om in te kleuren. Dit boek gaat over hoe het brein van je baby werkt, bijvoorbeeld, waarom hij huilt en (niet) slaapt en over hoe jullie eigenlijk één blijven, ook na de geboorte. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Werken met mindfulness De appel is weer barstig HersenHack De flexikok
Mindfulness is de nieuwe manier om beter om te gaan met de on­ver­mij­de­lij­ke stress van het leven. Dit cd-boekje begeleidt je stap voor stap. Het omgaan met schuld ont­breekt vaak in de li­te­ra­tuur voor hulpverleners en krijgt nauwelijks het woord in de dagelijkse omgangscultuur. Sitskoorn laat je ervaren hoe makkelijk je hersenen te hac­ken zijn en hoe organisaties, medemens, media en politiek hier gebruik – en misbruik - van maken. In De Flexikok gaat het om dagelijks genot waarbij ook vegans with loose morals welkom zijn: combinaties met vis en vlees behoren dus zeker ook tot het menu.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

In een relatie zou elke persoon de andere moeten steunen;
ze zouden elkaar moeten verheffen.

- Taylor Swift
Amerikaans zangeres en singer-songwriter 1989-