17 mei 2019 Nieuwsbrief wk1920  

   Beste Lezer,

Nog 14 nachtjes slapen en dan kan je de auteurs van dit magnifieke boek ontmoeten. Het boek ligt bij de drukker en kan vanaf maandag 27 mei worden uitgeleverd. Het is vanaf heden te reserveren.
Krijg de liefde die je wilt Iedere keer als we praten over dit bijzondere relatiekoppel krijgen we de vraag: “Wat maakt deze mensen zo bijzonder?” Hier het uitgebreide antwoord wat wij inmiddels als niet-professional in die branche van ze weten en geleerd hebben:
In 1977 (ruim 40 jaar geleden) kwamen Harville en Helen elkaar tegen. Ze waren beiden gescheiden en hadden beiden dezelfde vraag: “Waarom maken koppels die ooit verliefd op elkaar waren, zo vaak ruzie tot aan scheiding aan toe?” Die vraag is hun levenswerk geworden ... daarom zijn ze zo goed!
Er volgde ruim 10 jaar studie, studie en nog eens studie. Die studie ging en gaat nog steeds over: waarom doen mensen wat ze doen? Met name in hun manier van communiceren?
Harville en Helen ontdekten dat het belangrijker voor koppels is hoe ze met elkaar praten, dan waarover ze praten.
Sommige stellen moet ook nog geleerd worden dat ze met elkaar praten; en als ze dan met elkaar praten is het van wezenlijk belang dat als de een praat de ander luistert en vice versa. Ze hebben daar zelfs een techniek voor ontwikkeld.
Naar aanleiding van die ruim 10 jaar studie is er een methode ontwikkeld die gebleken is zeer effectief te zijn. Tevens hebben zij hun bevindingen in een boek, met de titel Getting the love you want, beschreven. Inmiddels is dat boek diverse keren geüpdatet tot en met afgelopen jaar en het resultaat kun je bijna in het Nederlands lezen, want dat is het boek dat wij hebben vertaald met de titel: Krijg de liefde die je wilt.
Hun bijzondere methode, die ze de naam Imago hebben gegeven, werkte zo goed, dat ze opvielen
bij Oprah Winfrey en uitgenodigd werden in haar tv-show. Ook dat viel in zulke goede aarde dat ze maar liefst 17 keer zijn uitgenodigd en zelfs de relatie van Oprah met Stedman Graham (waarvan we ook een aantal boeken hebben vertaald) hebben gered. Oprah zegt publiekelijk in een video dat zonder Harville Hendrix en zijn Imago methode ze niet meer bij Sted­man zou zijn geweest.

Na de aandacht die Oprah aan hen en aan hun methode gaf was het ook wereldwijd niet te houden. Oprah’s show werd toentertijd in tientallen landen uitgezonden.
De Imago methode is inmiddels in tientallen landen werkzaam met duizenden opgeleide therapeuten. Het is ‘mens- en communicatie-kunde’ van het hoogste niveau.
Het allerbelangrijkste: iedere scheiding, wereldwijd, die door de door hen ontwikkelde methode voorkomen kan worden en waar kinderen bij betrokken zijn, is een grote overwinning.
Hoe triest is het dat juist in Zeist een paar jaar geleden een scheiding plaatsvond waarbij de vader nadat hij zijn twee kinderen had omgebracht zichzelf van het leven beroofde.
Daarom promoten wij deze mensen, geven hun boek uit en schreeuwen hun komst naar Nederland (Zeist) van de daken.
Vrijdagavond 31 mei zijn Harville en Helen onze gast in hotel Oud London voor een algemene lezing. Zaterdag 1 juni is er een koppels workshop georganiseerd. En zondag 2 juni is een dag voor professionele communicators en therapeuten.
Klik hier voor de uitgebreide pagina die over deze happening gaat en boek je ticket voor dit bijzondere event. Ook al heb je nu een goede relatie, kom naar dit event.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi week­end, alle ge­zond­heid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Krijg de liefde die je wilt Dit boek biedt naast waardevolle kennis over relaties een praktisch stappenplan en dialogen die je zelf thuis kunt toepassen. Hierdoor krijg je een betere communicatie met je partner en meer compassie en begrip voor elkaar. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je relatie. Wat maakt dat een relatie die goed begint, na een tijd gecompliceerd wordt? De auteurs Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt geven je in dit boek het antwoord. Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt Twee sympathieke mensen die wereldwijd in de afgelopen 35 jaar een succesvol concept hebben opgezet om mensen te leren hoe ze beter kunnen communiceren met hun partner, kinderen, collega’s en anderen.
Sinds ze bij Oprah Winfrey 17 keer in haar talkshow zijn verschenen en met hun me­tho­de Oprah’s eigen relatie hebben gered, zijn het ware beroemdheden op re­la­tie­ge­bied geworden. Op 31 mei en/of 1 juni kan je kennis met ze maken.
Koop hier je ticket!
Anticonceptie zonder hormonen STOP Waarom doe je nou niet gewoon wat ik zeg? Deliciously Ella Het plantaardige kookboek
Gynaecoloog Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt. Dit boek zorgt ervoor dat het stressgehalte onmiddellijk aanzienlijk vermindert, door juist gebruik van je her­sen­helf­ten, en van je zin­tui­gen. In dit praktische boek geeft psychologe Hilde Jans aan de hand van tal van dagelijkse voorbeelden antwoord op de titel van het boek. In 2011 kreeg Ella een zeld­za­me ziekte. Door plantaardig te gaan eten werd zij beter. Sinds­dien ontwikkelt zij re­cep­ten, die ze deelt met on­ge­loof­lijk veel volgers en le­zers.
Ontmoet de schrijver Meer Zelfvertrouwen Wakker Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
In Meer zelfvertrouwen leer je stap voor stap hoe je je eigenwaarde kunt opkrikken en hoe je leert geloven in jezelf om je doelen te bereiken. Ontdek waarom geen enkele omstandigheid je emoties veroorzaakt, maar dat het ‘slechts’ je gedachten zijn die je innerlijk leven sturen. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Het voedingskompas Natuurlijke schoonheid uit eigen keuken Stress te lijf met energie Meditatie
Toen wetenschapsjournalist Bas Kast op zijn veertigste pijn op zijn borst kreeg, dacht hij: heb ik mijn gezondheid voorgoed verpest met ongezond eten? Dit boek is mede een pleidooi voor natuurlijke schoonheid, mooi zijn op basis van producten die puur natuur zijn, zodat chemische producten overbodig zijn. Bedrijfsarts Peter Ribbens heeft veertig jaar ervaring met het coachen naar een gezond, energiek leven. Hij onthult in dit boek zijn beproefde stoplichtmethode. Dit praktische en inspirerende handboek van Sri Chinmoy zal van onschatbare waarde blijken te zijn in je zoektocht naar de innerlijke vrede en vervulling die meditatie brengt.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Een mens heeft twee oren en één mond
om twee keer zoveel te luisteren dan te praten.

- Confucius
Chinees filosoof 551 v.C. - 479 v.C.