21 juni 2019 Nieuwsbrief wk1925  

   Beste Lezer,

Is de overheid te vertrouwen? Of is een gezond wantrouwen op z’n plaats? Sinds de trans­pa­ran­tie van o.a. internet komt het dagelijks voor dat een overheidsinstantie en zelfs regeringsleiders door de mand vallen. Regelmatig moeten er dan ook mi­nis­ters en/of staatssecretarissen aftreden. Als je bij­voor­beeld bewust informatie achterhoudt - oftewel de wet overtreedt - ga je als minister niet de ge­van­ge­nis in, maar is aftreden de straf op zich ... zo lijkt het wel.
En met een beetje netwerk heb je als gevallen be­winds­per­soon zo weer een prachtige baan, hetzij bij diezelfde overheid, hetzij in het bedrijfsleven.
Op vele gebieden krijgen we niet de waarheid te ho­ren. Dat kan zijn omdat een beleidspersoon zijn of haar gezicht niet wil verliezen; of er zijn bepaalde afspraken met andere landen of bedrijven gemaakt, die eigenlijk in een democratie niet door de beugel kunnen, waardoor er bedrijven achter de schermen bevoordeeld worden door de overheid.
Een perfect voorbeeld daarvan is de vaccin-industrie. Wat de meeste mensen niet weten is dat als er iets fout gaat met een injectie en er ontstaat vac­ci­na­tie­scha­de of een verlamming of zelfs de dood, het farmaceutische bedrijf niet aan te pakken is. In goed Nederlands: de ouders zijn verantwoordelijk.

Hebben we vaccinaties echt nodig?
Of betreft het hier een briljant businessmodel van de 4 grootste vaccinproducenten ter wereld: gezonde baby’s van een paar maanden oud als klant krijgen en je hele leven als klant houden?
Je kan je afvragen waarom we kleine mensjes inspuiten met diverse chemische cocktails - en het wor­den er steeds meer. Sommige mensen ant­woor­den dan dat het nodig is om ziekten te voorkomen. Maar wat is er verkeerd aan het krijgen van een aantal kinderziekten om je immuunsysteem de rest van je leven te versterken? Vele van onze lezers hebben vroeger rodehond, de bof en/of de mazelen gehad.
Als iemand zich in de geschiedenis verdiept en niet stomweg de media, de overheidspropaganda of een doktor gelooft, kan hij of zij ontdekken dat 9 van de 10 infectieziekten al ‘verdreven’ waren door schoon water, hygiëne, etc, voordat de overheid eind jaren 50 van de vorige eeuw met het vac­ci­na­tie­pro­gram­ma begon.
Al bijna 2 generaties weten we niet beter of je gaat met je baby naar het consultatiebureau om je kleine te laten inenten. Dan met negen jaar op herhaling en nu behalve de meisjes ook de jongens op
12-13-jarige leeftijd voor de HPV-vaccinatie.
Ook de bedrijven waar de vaccins worden bedacht en geproduceerd worden moeten creatief zijn en met groei en hun aandeelhouders bezig zijn.
Maar nogmaals, je kan je afvragen of het wel ethisch is om mensen die je geloven in te spuiten met chemicaliën. Of het nu baby’s zijn, jongens en meis­jes van 12 of de ouderen onder ons.

Zeer recent stond er een artikel online met de kop: “Jonge ouders twijfelen massaal aan inenten.” Lees het zelf en klik hier.
Iemand die al veel langer haar twijfels had is Door Frankema. Ruim achttien jaar geleden besloot zij haar kinderen niet te laten vaccineren. Die beslissing stuitte op een muur van onbegrip en vooroordelen. Vaccins zijn er toch om kinderen te beschermen? Het was voor haar het begin van een langdurig on­der­zoek om de feiten op een rij te krijgen. Feiten als:
- Er blijken giftige ingrediënten in vaccins te zitten.
- De voorlichting is uitermate eenzijdig.
- Er is nauwelijks onafhankelijk wetenschappelijk on­der­zoek naar ongewenste reacties op het vaccin.
- Vrijwel al het beschikbare onderzoek is gefinancierd door de farmaceutische industrie.

Door Frankema besloot de resultaten van haar zoek­tocht op de website www.vaccinvrij.nl te zetten. Dat leidde tot een lawine aan reacties. Vac­ci­na­tie­scha­de bleek een veel voorkomend probleem. Zij werd spreekbuis van een grote groep ouders, artsen en deskundigen.
Vaccin vrij Van haar boek Vaccin vrij! is in­mid­dels al de 3e druk verschenen. Door Frankema schrijft zoals ze spreekt: helder, enthousiast en met kennis van zaken. Ze rekent af met mythes over veiligheid, effectiviteit en onafhankelijk on­der­zoek.

We bevelen het van harte aan; het is ontstaan uit onafhankelijk on­der­zoek, de auteur is door geen een belangengroep of bedrijf gefinancierd en het geeft je daarom in­for­ma­tie die veel logischer is dan de propaganda-in­for­ma­tie van de overheid.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi week­end, alle ge­zond­heid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Krijg de liefde die je wilt Dit boek biedt naast waardevolle kennis over relaties een praktisch stappenplan en dialogen die je zelf thuis kunt toepassen. Hierdoor krijg je een betere communicatie met je partner en meer compassie en begrip voor elkaar. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je relatie. Wat maakt dat een relatie die goed begint, na een tijd gecompliceerd wordt? De auteurs Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt geven je in dit boek het antwoord. Vaccin vrij Anticonceptie zonder hormonen
Zijn vaccinaties echt de oplossing zoals de overheid en de medische wereld ons willen doen geloven? Door Frankema deed jarenlange studie hiernaar. Gynaecoloog Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt.
Op Scheppen Geluk zonder voorwaarden Regisseer jouw eigen leven Leven met wind mee
Je leert de basisprincipes van permacultuurtheorie af­ge­wis­seld met instructies voor permacultuurprojecten die je in je eigen tuin kunt uitproberen. Hoe ontsnappen we aan de starre verhalen over onszelf die ons gevangenhouden in patronen van angst en ver­mij­ding? Het antwoord in deze bestseller. Na het lezen van dit boek weet je je richting, herken je oude patronen en ben je in staat deze te doorbreken. Je boort je maximale potentieel aan. Laat je meenemen op reis langs een simpeler leven vol kalmte, compassie en dolle pret. Want het leven hoeft niet zo moeilijk te zijn.
Ontmoet de schrijver 10 gezonde werkgewoontes Permacultuur Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
Rogier van Hoorn is fy­sio­the­ra­peut en geeft je praktische tips over hoe je in kleine stapjes jouw wensen kunt realiseren en hoe je gezond gedrag volhoudt. Benut het volledige potentieel van je tuin, terwijl je het werk voor jezelf lichter maakt. Tuinier in harmonie met de natuur, niet tegen de natuur in. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Angst De complete koolhydraatarme keuken! Groen op kolen Go beyond
Angst beheerst het leven van velen: angst voor een­zaam­heid, voor verlies, voor ziekte of dood. Angst verlamt, en daarom duwen we deze emotie het liefst ver weg. De complete kool­hy­draat­ar­me keuken is een uitgebreid handboek dat je helpt het beste uit ingrediënten te halen. Alle gerechten zijn suiker- en glutenvrij. Met Groen op kolen laten de auteurs zien hoe veelzijdig een vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en fruit op houtskool. Vanuit haar wanhoop creëerde ze langzaam maar zeker een weg naar het licht... en dook uiteindelijk op uit de duisternis in de dageraad van zelfliefde.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Niet de arts maar het lichaam geneest de ziekte.
- Hippocrates
Grieks arts (grondlegger van de geneeskunde) 460 v.C. - 377 v.C