9 augustus 2019 Nieuwsbrief wk1932  

   Beste Lezer,

Kan je jezelf gezond denken? De waarheid is dat dit vaker gebeurt dan je zou verwachten. En als het gebeurt, dan kan het ook nog zo zijn dat het niet eens bewust is gebeurd. Een radicale of spontane remissie; weinig of geen medici schenken er aan­dacht aan.
Helaas gebeurt het omgekeerde veel vaker.
Net zo goed als dat je een ander ziek kan praten - wat we misschien allemaal weleens gedaan hebben met een collega die na een uurtje op hem inpraten zeer pips naar huis ging - kan je helaas ook jezelf ziek praten en/of denken.
Hoe zou dat komen dat wij mensen daar zo gevoelig voor zijn, is de grote vraag?
Een aantal redenen liggen hieraan ten grondslag.

Jij bent de placebo Dr. Joe Dispenza doet al tientallen ja­ren onderzoek naar deze fe­no­me­nen en onderwijst overal ter wereld zijn constant opgedane kennis.
We zullen je een beetje op weg hel­pen, maar de echte informatie en kennis zal je uit het boek van dr. Joe Dispenza, Jij bent de placebo moeten halen.
Een paar voorbeelden: onderzoeken hebben uit­ge­we­zen dat de meeste criminelen al zeer vroeg in hun leven gehoord hebben dat ze voor galg en rad zou­den opgroeien.
Daarentegen is mensen met een groot zelf­ver­trou­wen al vroeg verteld dat ze fantastisch waren.
De meeste mensen die maandelijks of zelfs dagelijks worstelen met geld (en meestal tekort komen), is vroeger hoogstwaarschijnlijk vaak verteld dat er geen geld op papa’s rug groeide en dat als je eenmaal voor een dubbeltje bent geboren je nooit een kwartje zal worden.
Een ander onderzoek heeft uitgewezen dat 75% van de mensen - indien ze hun beroepskeuze zouden kunnen overdoen - een andere richting zouden kiezen. Hun huidige beroep was hun al op vroege leeftijd ingegeven.
M.a.w. er worden zaadjes in je hersens geplant.
En zo zijn er honderden voorbeelden te geven, waarbij het principe geldt: iemand (of jijzelf) vertelt je iets (het liefst vele malen), je gelooft hem/ haar en je hersens laten je de actie uitvoeren om het geheel te realiseren.
Het goede nieuws is dat je ook op latere leeftijd tegen jezelf kan praten (en dat doe je toch al de hele dag in je hoofd) waarbij je zelfs niemand anders nodig hebt. Het is nooit te laat ...
Als je van top tot teen gelooft wat er wordt gezegd, heb je een hele grote kans dat het bewaarheid wordt, helemaal als dat moment met veel emotie gepaard gaat.

Dr. Joe Dispenza onderwijst mensen hoe ze de juiste dingen tegen zichzelf kunnen zeggen, met de juiste emotie en met de juiste hersengolven (een hele belangrijke), waardoor ze hun eigen leven kunnen leiden (niet meer door anderen ingegeven), inclusief financiën, gezondheid, zelfvertrouwen, etc.
Hij doet dat o.a. door de techniek en wetenschap te omarmen. Je kan tegenwoordig op een scherm zien in welk gedeelte van het brein iemand denk­ac­ti­vi­tei­ten heeft. In zijn boek staan voorbeelden.
Als uitgever van de boeken van dr. Joe Dispenza zijn wij enthousiast de lezer te laten weten dat dr. Joe, een bestsellerauteur en neu­ro­we­ten­schap­per voor één dag voor een exclusief business-seminar in Amsterdam is op 13 september a.s.
Ben je coach, arts, trainer of praktijkhouder en geïnteresseerd om hem een keer in levende lijve te horen spreken over hoe je zijn benadering in de praktijk kan brengen met je klanten of in je bedrijf, dan is deze dag een unieke kans.
13 september is GEEN dag voor consumenten, tenzij je nieuwsgierig bent, niets te doen hebt op die dag en geld over hebt. Het is nogmaals een dag voor professionals om de opgedane kennis om te zetten in je praktijk en/of bedrijf.
Voor meer informatie en aanmelding, klik op de link: https://cvent.me/kWnXo
(Geen accreditering, Engelstalige dag)

Eind oktober nieuw boek dr. Joe Dispenza
Het door ons uitgegeven boek: Jij bent de Placebo is een groot succes. Steeds meer mensen gaan het lezen en vooral toepassen. We zijn op dit moment druk bezig met de Nederlandse vertaling van Becoming Supernatural, zijn nieuwste boek. Ook dit is een parel. Dr. Joe Dispenza is een van de weinigen die gezondheid, wetenschap en spiritualiteit weten te verbinden.

Op 20-21-22 september is er ook een 3-daagse training om het gedachtenpatroon van dr. Joe Dispenza te leren. Klik op deze link voor meer info.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle gezondheid en mooie leer- en leesmomenten toe.

Jij bent de placebo Antidepressiva en depressie Waarom de rijken alsmaar rijker worden Krijg de liefde die je wilt
In het boek bespreekt dr. Joe Dispenza talrijke gedocumenteerde casussen van mensen die hun ziekte keerden door hun gedachten aan te passen. Meer dan een miljoen Ne­der­lan­ders gebruiken inmiddels antidepressiva. Somberheid en nog wat lichamelijke klachten en de diagnose depressie is snel gesteld. Dit boek gaat over de geschiedenis van ons geld, waarom financiële on­ge­let­terd­heid veel ellende creëert en hoe je dat met financieel onderricht op kan lossen. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je re­la­tie. Dit boek biedt on­mis­ba­re kennis over relaties.
Anticonceptie zonder hormonen Welke eetbare wilde plant is dat? ANWB gids voor eten uit de natuur Gelukkiger dan je denkt Geweldige Vaders
Gynaecoloog Dorothee Struck legt in begrijpelijke taal uit hoe het vrouwelijke lichaam is opgebouwd en wat er zich bij de cyclus afspeelt. Met deze ANWB-gids voor eten uit de natuur kun je de natuur in trekken om te zien wat je aan eetbaars kunt plukken. Tevens wat je eenmalig kunt eten! Een ‘ja’ zeggen tegen alles wat we ervaren, voelen en weten in plaats van vruchteloos worstelen om iets of iemand anders te zijn. Mooi spiritueel boek. Bob Hamrin raakt het hart en daagt het verstand uit over een van de grootste uitdagingen van onze tijd, hoe ben je een geweldige vader.
Ontmoet de schrijver Geboren Om Te Zijn Denk wat je wilt, doe wat je droomt Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
Geluk ervaren vanuit de eenwording en de manifestatie van ons zijn. Ons geborgen voelen en geborgenheid geven. Kort, beknopt en niet zweverig. Dit is een praktisch boek voor wie af wil van negatieve denkpatronen en meer persoonlijke voldoening uit zijn leven wil halen. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Koolhydraatbeperkt Receptenboek 't Went zo'n element Bewust Mens-zijn Een uitnodiging tot vrijheid
De recepten geven je houvast bij een koolhydraatbeperkte leefwijze. Er staan veel recepten in die ook koolhydraatarm zijn. Dit boek behandelt psychologische en fysieke kenmerken van de drie stofwisselingstypen en geeft de daarbij behorende voedingsadviezen. Dit boek is zowel een waardevolle kennismaking met de Maya astrologie als een bijzonder en eigentijds naslagwerk voor mensen die er al vertrouwd mee zijn. Naast de originele illustraties van de auteur bevat het boekje heldere aanwijzingen, vragen en bespiegelingen die richting geven aan het verlangen van velen van ons.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

We kunnen geen nieuwe toekomst creëren
zolang we nog steeds in het verleden leven.
Het is stomweg niet mogelijk.

- Dr. Joe Dispenza
Amerikaans Neurowetenschapper en auteur