6 september 2019 Nieuwsbrief wk1936  

   Beste Lezer,

Wijlen dr. Hans Moolenburgh zei ooit dat de bij­wer­king van een medicijn niets anders dan de werking is, terwijl de meeste mensen denken dat er een verschil is.
Hoogstwaarschijnlijk komt dat doordat men van de arts, in het ziekenhuis, op patiëntenwebsites en uit an­de­re bronnen hoort dat er verschil is.
Op het internet is bijvoorbeeld van een groot zie­ken­huis in den lande de volgende informatie te lezen:
“Bijna alle medicijnen hebben ook een onbedoelde werking. Dit noemen we een bijwerking. In de bij­slui­ter kunt u lezen welke bijwerkingen een medicijn kan veroorzaken. Sommige bijwerkingen ontstaan door­dat het lichaam moet wennen aan een nieuw ge­nees­mid­del, dit moet u proberen te accepteren.”
Wat betreft het farmaceutische business-model is het briljant: je laat de patiënt een medicijn slikken tegen de bijwerking van het eerder voor­ge­schre­ven me­di­cijn; sommige mensen slikken wel 5 verschillende pil­len voor 1 aandoening.
Artsen kennen dit fenomeen bijzonder goed: mensen die pijnstillers en ontstekingsremmers (NSAID’s) krij­gen voorgeschreven, krij­gen er direct een maag­be­scher­mer bij: een extraatje van de fabrikant, moet je maar denken.
En de bijsluiter? Helaas lezen de meeste mensen de bijsluiters niet; als dat wel het geval was, zouden er minder mensen medicijnen slikken. Volgens het CBS zijn er ongeveer 14 miljoen mensen in Nederland die 1 of meerdere medicijnen per dag slikken, waarvan er al ruim 1 miljoen antidepressiva (en volgens Rutte en diezelfde CBS zijn we een van de gelukkigste landen in Europa) slikken. Boven de 55 jaar slikt 80% medicijnen, boven de 65 jaar 87% en boven de 75 jaar tegen de 100%.

Een mini-enquête leert dat de meeste mensen die meerdere medicijnen slikken (uit de bekende da­ge­lijk­se pillendoosjes) geen notie hebben waarvoor ze wat slikken. Oudere mensen weten het helemaal niet: de dokter heeft het gezegd. Als je vraagt of ze minder zouden willen slikken antwoordt iedereen ‘ja, graag’.
Een andere opmerkelijke mini-enquête geeft als uitslag dat mensen die hun voedingspatroon wijzigen van vulling (zakjes, pakjes, etc., uit de supermarkt) naar voeding (groenteboer,
natuurwinkels, direct bij de boer, eigen groen­te­tuin­tje), in 9 van de 10 ge­val­len hun me­di­cij­nen niet meer hoeven te slik­ken en de spierpijn (een van die nare bij­wer­kin­gen) is ver­dwe­nen.
Omdat vele medicijnen niet werken (dat zijn die bij­wer­kin­gen) promoten wij boeken waarin beschreven staat hoe je kan leren gezond te eten.
Als je opgegroeid bent met de supermarkt, zal je Het Fully Raw voedingsplaneen andere weg moeten leren. Een van de boeken die die andere weg be­schrijft is het boek van Kristina Car­ril­lo. Een geweldig verhaal hoe een ziek meisje per ongeluk met iemand in con­tact komt die haar alles vertelt over gezonde voeding.
Het resultaat is een prachtige vrouw, met een prachtige huid, op het juiste gewicht en uiteraard medicijnvrij. Lees haar verhaal, probeer de recepten, en vertel ons na een maand je resultaat!

Dr. Joe Dispenza volgende week 1 dag in A’dam
Als uitgever van de boeken van dr. Joe Dispenza zijn wij enthousiast de lezer te laten weten dat dr. Joe, een bestsellerauteur en neu­ro­we­ten­schap­per voor één dag voor een exclusief business-seminar in Amsterdam is op 13 september a.s.
Ben je coach, arts, trainer of praktijkhouder en ge­ïn­te­res­seerd om hem een keer in levenden lijve te horen spreken over hoe je zijn benadering in de praktijk kan brengen met je cliënten of in je bedrijf, dan is deze dag een unieke kans.
13 september is GEEN dag voor consumenten, tenzij je nieuwsgierig bent, niets te doen hebt op die dag en geld over hebt. Het is nogmaals een dag voor professionals om de opgedane kennis om te zetten in je praktijk en/of bedrijf.
Voor meer informatie en aanmelding, klik op de link: https://cvent.me/kWnXo
(Geen accreditering, Engelstalige dag)

Op 20-21-22 september is er ook een 3-daagse training om het gedachtenpatroon van dr. Joe Dis­penza te leren. Klik op deze link voor meer info.

Liver Rescue van Anthony William is vanaf heden te reserveren.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle gezondheid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Het Fully Raw voedingspatroon
Hoe Kristina haar chronische ziekte de baas is geworden en de energieke, levendige vrouw is geworden die ze nu is, is een geweldig verhaal. Dat was niet altijd even makkelijk. Het blijkt dat als je iets doet, denkt of eet dat de goegemeente niet doet, je al snel opvalt en uit de toon valt.
Kristina heeft dat vele malen zeer diplomatiek opgelost en zelfs vele mensen, zowel in haar omgeving als wereldwijd, kunnen laten inzien dat wat ze doet een weldaad voor het lichaam is.
Jamie's VEG Vurig sensitief opvoeden
Of je nu voor één of meer vleesvrije dagen per week gaat, helemaal vegetarisch kookt, of gewoon nieuwe ideeën wilt opdoen: met dit boek scoor je op alle fronten. Waarom is het opvoeden soms zo’n strijd? Hoe reageer je op driftbuien? En hoe kun je op een constructieve manier met elkaar communiceren?
Genezen met kruiden Durf te floreren Waarom de rijken alsmaar rijker worden Krijg de liefde die je wilt
270 ziektebeelden: welke kwaal kan je met welk kruid aanpakken? Je leert er alles over welk kruid geschikt is voor welke aandoening. Waarom worden we on­ge­luk­kig als we te veel geluk nastreven? Hoe kan floreren ons helpen om de juiste keuzes te maken? Het goede nieuws is: floreren kun je leren! Dit boek gaat over de geschiedenis van ons geld, waarom financiële on­ge­let­terd­heid veel ellende creëert en hoe je dat met financieel onderricht op kan lossen. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je re­la­tie. Dit boek biedt on­mis­ba­re kennis over relaties.
Ontmoet de schrijver De geneeskracht van propolis De Akasha-kronieken Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
Prachtig boekje over de ongelooflijke kracht en helingsvermogen van propolis. Geschreven door een arts die aanvankelijk zeer sceptisch was. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Laat me niet los Zorg voor moeder & kind Het geheim van de schildpad Moestuinplanner 2020
Met de juiste instelling en mijn oefeningen is voor iedereen een levenslange fijne relatie weggelegd. Dat is haalbaar en helemaal niet ouderwets. Wij kunnen in het westen heel veel leren hoe zwangerschap en kinderwensen in de oude klassieke ayurvedische teksten worden beschreven. Aan de hand van vele voor­beel­den uit het dierenrijk, en wetenschappelijke inzichten uit het ver­ou­de­rings­on­der­zoek, leren we ook onze eigen veroudering beter begrijpen. De ideale handleiding om je persoonlijke planning op te stellen en dag na dag je moestuinactiviteiten bij te houden.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Wat je ook doet, je hebt moed nodig. Welke koers je ook bepaalt,
er is altijd iemand die je verteld dat je het verkeerd hebt.

- Ralph Waldo Emerson
Amerikaans dichter en filosoof 1803-1882