20 september 2019 Nieuwsbrief wk1938  

   Beste Lezer,

Is het een slimme of sluwe meter, die bij de helft van de Nederlandse huishoudens reeds is geïnstalleerd? Volgens een recent persbericht van een bekend onderzoeksbureau is de “helft van Nederland over­ge­stapt naar een slimme meter.”
Als je je een klein beetje verdiept in deze materie dan is het overduidelijk dat dit persbericht niet de waarheid vertelt. Vele mensen zijn namelijk niet ‘over­ge­stapt’, maar hebben zo’n slimme meter stomweg ‘over zich heen laten komen’ omdat ze niet goed zijn voorgelicht over het apparaat. Het zijn vooral de ouderen onder ons die dat hebben gedaan.
Zo’n 500.000 huishoudens hadden zich wel ver­diept in de materie en hebben daarom de slimme meter geweigerd. De analoge ‘draai­schijf­me­ter’ draait er al decennia en die meters zijn zo goed dat ze niet kapot gaan, lijkt het wel.
Er zijn volgens het persbericht 5 redenen waarom mensen de slimme meter hebben geweigerd:
1) geen toegevoegde waarde (22%),
2) onbetrouwbaar (21%),
3) zonnepanelen/salderingsregeling (15%),
4) privacy (9%),
5) verlies van controle (9%)

Er waren behoorlijk wat mensen op de hoogte dat de aangeboden slimme meters on­be­trouw­baar kunnen zijn. Lees dit onderzoek van de u­ni­ver­si­teit van Twente en kom tot de ontdekking of je te veel betaalt - als je dat ooit hebt bijgehouden - als je nu een slimme meter hebt.
Wat we missen in dit persbericht is weigering van­we­ge de straling die de meter geeft. Zou dat de overige 24% zijn?
Dat je, net zoals bij alle draadloze apparaten, de straling van de slimme meter erbij cadeau krijgt, daar praat niemand over, althans het is geen voor­pa­gi­na­nieuws.
Dat alles uit energie bestaat - inclusief wijzelf - is o­ver­be­kend, maar dat de straling van allerlei
aparaten onze eigen energie flink in de war gooit, is bij de meeste mensen niet bekend, laat staan dat men weet wat je ertegen kunt doen, omdat het uit­ein­de­lijk om je gezondheid gaat.
Leendert Vriens, een gepensioneerd na­tuur­kun­di­ge en webmaster van de site stopumts.nl, zegt het op deze manier: “In 1918 werd er voor het eerst gepubliceerd dat je longkanker kunt krijgen van asbest, in de jaren vijftig was het algemeen bekend en pas in 1993 is het gebruik ervan in Nederland verboden. Ik vrees dat het met elektromagnetische straling net zo gaat lopen. We zijn bezig met een grootschalig experiment met de gezondheid van mensen dat dramatische gevolgen kan hebben.”
Op zijn site staat bijvoorbeeld dat een Franse recht­bank (het bericht van 22 augustus 2019) on­langs een uitspraak heeft gedaan iz. de on­ge­zond­heid van slimme meters. Is er hoop of is de industrie toch weer machtiger?

Wat kan je er zelf aan doen?
We kunnen niet meer terug naar 1900, toen straling niet relevant was en mensen er niet ziek van wer­den. We zouden ons ook niet meer een wereld zon­der mobiele telefoon kunnen voor­stel­len.
Toch kan je best heel veel maatregelen zelf nemen. Dames, stop je mobieltje niet in je bh, als je bijv. borstkanker wilt voorkomen. Heren stop je mobieltje niet in je broekzak, als je bijv. geen prostaatkanker wilt en nog vruchtbaar zaad wilt behouden.
Iedereen die nog geen sluwe meter heeft: weiger de installatie ervan. Je hebt de meter niet nodig, maar zeker niet de straling en privacy-schending! Lees boeken over dit onderwerp. Informeer je op het internet over dit onderwerp; hier bijv. een al wat ouder artikel, maar nog steeds relevant.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle gezondheid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Het Fully Raw voedingspatroon
Hoe Kristina haar chronische ziekte de baas is geworden en de energieke, levendige vrouw is geworden die ze nu is, is een geweldig verhaal. Dat was niet altijd even makkelijk. Het blijkt dat als je iets doet, denkt of eet dat de goegemeente niet doet, je al snel opvalt en uit de toon valt.
Kristina heeft dat vele malen zeer diplomatiek opgelost en zelfs vele mensen, zowel in haar omgeving als wereldwijd, kunnen laten inzien dat wat ze doet een weldaad voor het lichaam is.
Medical Medium Liver Rescue Nederlandse Editie
Het dikste boek dat we ooit hebben uitgegeven: de Liver Rescue. We hebben het gedoopt als ‘de leverbijbel’, 536 pagina’s, 5 cm dik, A4 formaat en vol met wijsheden en geneeskrachtige inzichten over dat ene cruciale orgaan. Vorig jaar (!) al zijn we met een team van vertalers, correctors, Neerlandici, William-kenners, opmakers en nog veel meer mensen begonnen aan dit giga-dikke meesterwerk. Met dank aan al die mensen. Het boek wordt nu gedrukt.
Uitlevering: vrijdag 27 sept.
Avocado Begrijp me dan toch! Waarom de rijken alsmaar rijker worden Krijg de liefde die je wilt
Dit groene goud zit boordevol goede voedingsstoffen en dat proef je. Genoeg redenen dus om jezelf en anderen te verrassen met de heerlijkste avocadogerechtjes. Inzicht krijgen in je eigen instinct en dat van je partner en je kinderen is de sleutel tot sterkere en liefdevolle relaties. Dit boek biedt je een handleiding. Dit boek gaat over de geschiedenis van ons geld, waarom financiële on­ge­let­terd­heid veel ellende creëert en hoe je dat met financieel onderricht op kan lossen. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je re­la­tie. Dit boek biedt on­mis­ba­re kennis over relaties.
Ontmoet de schrijver Verzamelde wijsheid Vegan party Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
Dit boek bevat verschillende onderwerpen die aansluiten bij een levensfilosofie en die ondersteunend kunnen zijn voor een levenswijze van stilte en contemplatie. Gaz is een expert op het gebied van gedurfde smaken en structuren, wat spec­ta­cu­lai­re hoogstandjes en on­ge­loof­lijk lekker eten oplevert voor alle feestgelegenheden. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Je hart volgen, je hoofd gebruiken Inner Spark Homo Energeticus De kracht van sofrologie
In dit boek wordt de liefde ontraadseld en worden belangrijke hulpmiddelen besproken om je liefdesgeluk te vergroten. In Inner Spark laat Kristin Vikjord zien hoe jonge vrouwen om kunnen gaan met hun drukke en overweldigende bestaan. Energieproblemen worden veroorzaakt door on­e­ven­wich­ten in de hersenen, in de darmen en in de hor­mo­nen­wer­king, en al deze on­e­ven­wich­ten beïnvloeden elkaar. Sofrologie biedt een oplossing om evenwicht en rust in jezelf te vinden en toch te blijven functioneren in moeilijke omstandigheden.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Door te twijfelen komen we tot de waarheid.
- Marcus Tullius Cicero
Romeins staatsman en schrijver 106 v.C. - 43 v.C.