27 september 2019 Nieuwsbrief wk1939  

   Beste Lezer,

Red je lever. Moet die gered worden dan? Jazeker, want volgens Anthony William is menige lever in nood. De laatste 100-150 jaar zijn er vele tech­nie­ken uitgevonden waardoor we vele dingen in ons lichaam kunnen ‘zien’, meten en diagnosticeren.
Er is veel veranderd de laatste 100-150 jaar, inclusief de vele (tegengestelde) voe­dings­ad­vie­zen.
Moeten we nu wel of niet vlees eten (in ieder geval geen vlees uit de bio-industrie); zijn we voor­be­stemd om vegetarisch te eten of is het een com­bi­na­tie.
Sinds de vijftiger jaren is er een wereldwijde cam­pag­ne opgezet die tot op de dag van vandaag voort­duurt en ons waarschuwt tegen vet, met name ver­za­digd vet. Sinds diezelfde vijftiger jaren moesten we allemaal aan de melk en werd de zgn. ‘schoolmelk’ geïntroduceerd, terwijl de vele botbreuken van de babyboomers onder ons nu worden geweten aan het vele melk drinken.
Allemaal zeer verwarrend. Een ding is zeker: blijk­baar hebben de meeste van die voedingsadviezen niet gewerkt, want we zijn wereldwijd nog nooit zo ziek geweest als op dit moment.
De beschavingsziekten (wat een woord!) vliegen ons om de oren, we slikken meer pillen dan ooit, we wor­den als chemisch afval verbrand (gecremeerd heet dat met een mooi woord), maar - heel bij­zon­der - we zijn zelf evolutionair niets veranderd.
Gelukkig hebben we een orgaan dat zich de laatste jaren ‘te pletter’ werkt om deze ‘moderne’ ver­an­de­rin­gen allemaal op te vangen, en dat is je lever.
Anthony William heeft er een boek over geschreven van meer dan 500 pagina’s: het dikste boek dat we ooit hebben uitgegeven ... er valt dus heel veel te vertellen en te weten te komen over dat ene super-orgaan.
Volgens Anthony is je lever een ver­wer­kings­cen­trum voor nagenoeg alles wat in je lichaam terechtkomt, en het verwerken van vet is een van zijn belangrijkste taken. Maar het is ook een filter, een bloedzuiveraar, een geheugenbank, de opslagplaats
van glucose, kortom het meest actieve en cruciale orgaan in ons lichaam dat door onze (veelal ongezonde chemische) levensstijl steeds meer te verduren krijgt.
Medical Medium Liver Rescue Nederlandse Editie Maar de allerbelangrijkste functie die je lever heeft is dat hij de beste beschermheer is tegen de be­strij­dings­mid­de­len die je inslikt, de me­di­cij­nen van je buurvrouw die je drinkt, de plasticdeeltjes die je eet, de schim­mels die niet in je lichaam thuis­ho­ren die je inneemt, en de vele andere stoffen die lichaamsvreemd zijn en waar we zo ziek van zijn geworden.
Daarom is dit een van de meest belangrijke boeken die Anthony heeft geschreven. Het is zeker geen roman, alhoewel hij onvoorstelbaar prettig en mee­sle­pend schrijft, maar meer een encyclopedie voor het leven.
Dit boek mag op scholen worden onderwezen en zou ook niet misstaan op de medische opleidingen.

Reacties op vorige nieuwsbrief slimme meter
Op de nieuwsbrief van vorige week, die over de slimme meter ging, hebben we behoorlijk veel reacties ontvangen met veel vragen. Vragen, ook van juridische aard, die we niet allemaal konden beantwoorden.
De vraag: mag je een slimme meter weigeren? Ja, je mag de slimme meter weigeren zonder opgaaf van redenen.
Is er een jurist die hier meeleest en er het een en ander van weet? Of ken je een jurist, die je op ons spoor kan zetten, zodat we een heleboel lezers kunnen helpen? Het blijkt dat er niet heel veel kennis omtrent dit onderwerp is. Bij voorbaat dank.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle gezondheid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Medical Medium Liver Rescue Nederlandse Editie
In 41 hoofdstukken legt An­tho­ny je uit wat een bril­jant orgaan de lever is, die ons beschermt en in leven houdt. Wat een gigantische kennis is er in 536 pagina’s neer­ge­schre­ven.
Liver Rescue is het dikste boek dat we ooit hebben uitgegeven: We hebben het gedoopt als ‘de lever- bijbel’, 5 cm dik, A4-formaat en vol met wijsheden en ge­nees­krach­ti­ge inzichten over dat ene cruciale orgaan.
Vorig jaar (!) al zijn we met een team van vertalers,

correctors, Neerlandici, Wil­liam-kenners, opmakers en nog veel meer mensen be­gon­nen aan dit giga-dikke mees­ter­werk. Met dank aan al die mensen.
Je leest wat de lever allemaal voor ons doet en wat er ge­beurt in onze lever. Tevens lees (en leer) je hoe je kan genezen van vele wel­vaarts­ziek­ten als bij­nier­uit­put­ting, hartkloppingen, hoge bloed­druk, diabetes, eczeem en vele andere aandoeningen, als je goed voor je lever zorgt. Bij 99,9% van de mensen is door

leefstijl en omgeving de lever behoorlijk vervuild en ondanks dat het een fantastische filter is, kan je hem niet even ver­van­gen, zoals met zoveel andere filters.
Hoe je je lever weer schoon krijgt wordt dan ook uit­ge­breid besproken. Welke voe­ding heeft je lever nodig, wel­ke kruiden, welke sup­ple­men­ten en zelfs welke meditaties heeft hij nodig. Er zitten ook speciale leverrecepten in het boek met de krachtigste voeding voor je lever. Al met al een zeer compleet boek over je belangrijkste orgaan.
Narcisme in relaties Het Fully Raw voedingspatroon Waarom de rijken alsmaar rijker worden Krijg de liefde die je wilt
Waar kun je een narcist aan herkennen? Welke gevolgen heeft dit gedrag voor de relatie? En wat kun je doen om je uit je lastige positie te bevrijden? Hoe Kristina haar chronische ziekte de baas is geworden en de energieke, levendige vrouw is geworden die ze nu is, is een geweldig verhaal. Dit boek gaat over de geschiedenis van ons geld, waarom financiële on­ge­let­terd­heid veel ellende creëert en hoe je dat met financieel onderricht op kan lossen. Door de vele bruikbare tips leer je hoe je meer romantiek en passie terugbrengt in je re­la­tie. Dit boek biedt on­mis­ba­re kennis over relaties.
Ontmoet de schrijver Vegan zuivel Basisboek orgaanklok Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
Dit boek laat niet alleen zien hoe je zuivel vervangt, maar geeft ook talloze variaties waardoor zelfgemaakte plant­aar­di­ge zuivelvervangers nooit vervelen. Li Wu geeft ons met zijn boek een gefundeerde, begrijpelijke inleiding in het complexe sys­teem van de TCM (Tra­di­tio­ne­le Chinese geneeskunde). Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
De kunst van herinneringen maken Een spirituele reis tussen hemel en aarde Lekker en gezond fermenteren Bordjes & bowls - de groentekeuken
Is het mogelijk om te leren hoe we leuke herinneringen kunnen creëren en hoe we die beter kunnen vast­hou­den? Dit boek geeft een perfect in­zicht. Iedereen die geïnteresseerd is in het leven na het aard­se leven kan zich ver­rij­ken door middel van dit toe­gan­ke­lij­ke boek. Kort gezegd betekent fer­men­te­ren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van levensmiddelen. De mo­ge­lijk­he­den zijn eindeloos. Van supersimpele groen­te­snacks – hallo hummus! – snelle diners en hippe bowls tot recepten met groente voor het ontbijt en zelfs voor taart en toetjes.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

De grootste dwaasheid is het opofferen
van uw gezondheid voor wat dan ook.

- A. Schopenhauer
Duits filosoof 1788-1860