4 oktober 2019, Nieuwsbrief wk1940  

   Beste Lezer,

We worden er bijna verlegen van ... zo veel dank­je­wels en positieve mails dat we kregen na de lan­ce­ring afgelopen week van het boek Liver Rescue van Anthony William in het Nederlands. De hoeveelheid Medical Medium Liver Rescue Nederlandse Editie mails was overweldigend.
We kunnen in deze nieuwsbrief wel weer een stukje beschrijven uit het boek, maar we kiezen ervoor om een paar e-mails en een korte re­cen­sie te publiceren. Enkele ver­kor­te reacties:

“Hallo Succesboeken,
Graag wil ik jullie hartelijk danken voor het mogelijk maken van de vertaling van Liver Rescue. Ik heb hem gisteren ontvangen en ben er zo blij mee.
Zoveel geweldige informatie voor een goede ge­zond­heid, ik wens dat vele mensen de weg naar dit boek zullen vinden. Een van de eerste zinnen die ik las bij het doorbladeren: Een goede lever geeft geschenken aan het hart.
Ik voel me zo dankbaar en blij. M.vr.gr.”
Jacqueline v.d. R.

“Wat een kanjer van een boek ... (en inderdaad met open mond) 536 pagina’s!!! Helemaal niet verwacht! En supersnel geleverd ... dat wordt genieten! Met vriendelijke Belgische groeten.”

“Wat een prachtig boek!!!!! Ik heb gisteravond uren zitten lezen. Ik ben er heel erg blij mee.”

“Onderstaande tekst als een concrete getuigenis van mijn respect en waardering voor jullie werk!
Het nieuwe boek van Anthony William (Liver Rescue Ned. editie) is niet alleen naar grootte en gewicht, maar ook naar inhoud als een nieuw soort bijbel; groot, zwaar en gewichtig.
Zelfs voor onze vergevorderde moderne tijden geldt ivm de lever: onbekend is onbemind.
Maar Anthony maakt er meteen een ode en eer­her­stel van met haast profetische dimensies dat het smul­len is vanaf het eerste ogenblik dat je begint te lezen.
Zo diep en uitgebreid gaat hij op in dit werkstuk, dat je meteen aanvoelt hoe gepassioneerd en devoot hij te werk is gegaan: indrukwekkend!
Samenvatten wordt haast onmogelijk omdat het, zoals een goed verhaal hoort te zijn, alles aan elkaar
samenhangt ... en dat is uiteindelijk ook wat de lever doet, zich met alles van je lichaam bezighouden.
De lever, zo vertelt hij, heeft letterlijk duizenden func­ties en voor elke foutieve voeding die je ooit in je leven genomen hebt, heeft hij een eigen ge­heu­gen­sys­teem nog beter als dat van een olifant (dit zijn mijn eigen woorden voor de beeldspraak). Maar hij bedoelt dit ook letterlijk, de lever, net zoals de schild­klier heeft haar eigen geheugensysteem en herkent nog vooraleer je het verkeerde voedsel zult gaan innemen, dat het zich moet gaan voorbereiden om je te helpen met wat je gaat innemen, zowel van goede en gezonde voeding als het behoeden van je ‘foutieve’ of ‘bezwarende of ongezonde’ voed­sel­in­na­me.
De lever is dus onze grote beschermengel, die altijd intens voor ons werkt als een nobele onbekende zonder dat wij daar voldoende rekening mee houden en nu, door de ongezonde geïndustrialiseerde voe­ding moe en uitgeput is geworden ... en hier en daar dan tekortschiet waardoor mysterieuze ziekten welig tieren onder de mensen.
Anthony begint met een eerste voorbeeld over hoe de lever de vetten verwerkt die wij eten. Veel of weinig hoeveelheden, magere of vette voeding, of voedingsstoffen die mager schijnen, maar dan toch een bepaalde vorm van vetten bevatten. De lever spoort ze allemaal op en zorgt dat er voldoende gal en zuren worden aangemaakt om die tot bruikbare verbrandingsbare voedingsstoffen voor te bereiden wanneer ze nodig zijn voor onze energieproductie.”

“Met dank voor jullie wonderbaarlijke ‘bijbelse’ ver­ta­ling! Deze ‘lever-bijbel’ zou iedereen in huis moeten hebben om hem, na hem compleet gelezen te heb­ben, daarna te gebruiken als een naslagwerk. Je hebt die kennis nodig om te weten hoe je voor je lever moet zorgen, zodat hij goed voor jou kan zorgen.”

“Dit is niet het goedkoopste boek in jullie as­sor­ti­ment, maar het meer dan dubbel en dwars waard.”

Tot zover een aantal enthousiaste reacties van zowel Nederlandse als Belgische lezers.
Dank voor alle geweldige reacties.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle gezondheid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Medical Medium Liver Rescue Nederlandse Editie
In 41 hoofdstukken legt An­tho­ny je uit wat een bril­jant orgaan de lever is, die ons beschermt en in leven houdt. Wat een gigantische kennis is er in 536 pagina’s neer­ge­schre­ven.
Liver Rescue is het dikste boek dat we ooit hebben uitgegeven: We hebben het gedoopt als ‘de lever- bijbel’, 5 cm dik, A4-formaat en vol met wijsheden en ge­nees­krach­ti­ge inzichten over dat ene cruciale orgaan.
Vorig jaar (!) al zijn we met een team van vertalers,

correctors, Neerlandici, Wil­liam-kenners, opmakers en nog veel meer mensen be­gon­nen aan dit giga-dikke mees­ter­werk. Met dank aan al die mensen.
Je leest wat de lever allemaal voor ons doet en wat er ge­beurt in onze lever. Tevens lees (en leer) je hoe je kan genezen van vele wel­vaarts­ziek­ten als bij­nier­uit­put­ting, hartkloppingen, hoge bloed­druk, diabetes, eczeem en vele andere aandoeningen, als je goed voor je lever zorgt. Bij 99,9% van de mensen is door

leefstijl en omgeving de lever behoorlijk vervuild en ondanks dat het een fantastische filter is, kan je hem niet even ver­van­gen, zoals met zoveel andere filters.
Hoe je je lever weer schoon krijgt wordt dan ook uit­ge­breid besproken. Welke voe­ding heeft je lever nodig, wel­ke kruiden, welke sup­ple­men­ten en zelfs welke meditaties heeft hij nodig. Er zitten ook speciale leverrecepten in het boek met de krachtigste voeding voor je lever. Al met al een zeer compleet boek over je belangrijkste orgaan.
De afvalvrije keukencyclus Het Fully Raw voedingspatroon Waarom de rijken alsmaar rijker worden Alles is uitvogelbaar
Gooi groente- en fruitrestjes niet langer weg, maar kweek ze in aarde of water gemakkelijk weer op tot nieuwe en lekkere planten. Hoe Kristina haar chronische ziekte de baas is geworden en de energieke, levendige vrouw is geworden die ze nu is, is een geweldig verhaal. Dit boek gaat over de geschiedenis van ons geld, waarom financiële on­ge­let­terd­heid veel ellende creëert en hoe je dat met financieel onderricht op kan lossen. Forleo neemt je mee in de achtbaan van creativiteit, verandering en vooruitgang. Dit meesterwerk helpt je boven alles jouw innerlijke kracht aan te boren.
Ontmoet de schrijver De glimlach van een kind Niet meer piekeren kun je leren Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
Elke ouder wil hetzelfde: gelukkige kinderen. Maar nergens leer je hoe je dat voor elkaar krijgt. Het is vallen en opstaan. Dit boek geeft inzicht. Heb je soms het gevoel dat je je te vaak zorgen maakt? Je kunt leren om kalm en beheerst om te gaan met de uitdagingen die het leven je voorschotelt. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Kruidenthee Healthy heart Yoga voor kinderen Groene magie
Met meer dan 70 deskundig samengestelde recepten voor heerlijke, kalmerende infusies. Meng, brouw en geniet met kleine teugjes voor uw eigen welzijn. Dit boek geeft je een overzichtelijk en duidelijk antwoord op alle vragen omtrent de stappen die je kunt nemen om je gezonder en fitter te voelen. Lees hoe je yogasessies interessant, interactief en kindvriendelijk maakt met spelletjes, avonturen en het nabootsen van dieren, loopjes en geluiden. Groene magie beschrijft de folklore en magische eigenschappen van meer dan vierhonderd planten. Een waardevolle, praktische gids.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Wat je eet, drinkt, ademt en op je huid smeert
is je gezondheid of ziekte.

- Robert Morse
Amerikaasns natuurarts en schrijver