29 november 2019, Nieuwsbrief wk1948  

   Beste Lezer,

Waarom doorgaan met een behandeling die al de­cen­nia­lang bewijst dat zij niet werkt? Helaas ge­beurt dat met de behandelingen voor kan­ker­pa­tiën­ten met vreselijke bijwerkingen als moeheid, mis­se­lijk­ heid, haaruitval, slapeloosheid etc.
Een van de antwoorden waarom er wordt door­ge­gaan met deze behandelingen is volgens een top­kan­ker­on­der­zoe­ker dat “chemotherapie ooit ontwikkeld is vóórdat we enig benul hadden van de oorzaak van kanker. Chemo was een botte bijl ‘tegen álles wat snel deelt.’ Tot nu toe was er echter niets beters voor­han­den.”
Wil je het gehele verhaal lezen, klik hier, maar schrik niet van de uitspraken van deze professor (geel ge­ar­ceerd door ons).
“75% van de kankermedicijnen werkt niet en bij alvleesklierkanker zijn medicijnen voor de vorm”, zegt deze prof. Om van te gruwen ... en ze gaan ge­woon door.
We moeten ons dus realiseren dat, in tegenstelling tot de grote hoeveelheid aan optimistische publiciteit ons vertrouwen en ons geld grotendeels verspild zijn en worden.

Dr. Otto Warburg - een Duitse arts en biochemicus vond rond 1920 al uit wat kanker was, hoe het ont­stond en hoe je het kon vermijden. Hij kreeg zelfs in 1931 een Nobelprijs voor zijn onderzoeken (lees Het verzwegen verhaal over kanker). Overigens werd begin 1900 slechts 1-3% van de bevolking getroffen door kanker.
In de Verenigde Staten werd de officiële Strijd tegen kanker in 1971 begonnen met de instelling van de National Cancer Act door het congres, tijdens de regering van president Richard Nixon.
In begin 1990 was er in Duitsland ene dr. Ulrich Abel die wilde weten hoe effectief die 20 jaar Strijd tegen kanker was verlopen. Hij had duizenden rapporten van oncologen en kankeronderzoeken doorgenomen en kwam tot de conclusie dat er miljarden waren uitgegeven en geen beteugeling van de ziekte was waargenomen. Integendeel, er waren explosief miljoenen patiënten bijgekomen ... wereldwijd.
En de overlevingskansen zijn minimaal, lezen we in vele onderzoeken, maar niet op de voorkant van de krant of zien we niet bij het journaal. Daar alleen maar jubelende berichten.
De reden waarom ‘we’ doorgaan met dit protocol is dat het helaas ontaard is in een industrie, met miljarden dollars en/of euro’s als omzet en winst.
Dit heeft alleen nog met financiële gezondheid te maken ... niets meer met de gezondheid van de patiënt.
Ook dit farmaceutische bedrijf mag niet klagen.
En zo kunnen we er nog wel een aantal noemen.
Belangrijker dan je te confronteren met mooie winstcijfers is de informatie te geven middels de diverse boeken, waarin tientallen andere be­han­del­me­tho­den te lezen zijn en vele ex-patiëntenverhalen.
Hopelijk kunnen we ooit zeggen: “Net als bij a­der­la­ting heeft de toenmalige kankerbehandeling niet ge­werkt. Hoe kunnen we ooit zo dom zijn geweest om te denken dat chemische middelen mensen kunnen genezen.”
En zoals er nu nog steeds DDT en recentelijk gly­fo­saat in moedermelk wordt gevonden heb­ben he­laas vele mensen die chemo hebben overleefd de rest van hun leven chemo-schade. Chemo-schade wordt tenminste erkend; nu vaccinatie-schade nog.

Becoming Supernatural Nederlandse editie Positief nieuws
Na enig oponthoud - een ge­de­gen redactie kost nu eenmaal veel tijd - van het boek Becoming SuperNatural van dr. Joe Dis­pen­za kunnen we nu een datum van lanceren noemen. Vanaf 18 de­cem­ber kunnen we dit fe­no­me­na­le boek uitleveren. Het boek is nu al te bestellen.

Vacatures
We hebben een aantal vacatures in ons bedrijf. We willen graag met een technische duizendpoot in contact komen, iemand die boeken kan promoten en iemand die boeken kan opmaken.
Lees het eerste stukje van de vacature-pagina goed als je geïnteresseerd bent: we zoeken namelijk mensen die op termijn mede-eigenaar van onze uitgeverij willen worden.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle gezondheid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Radical Brilliance Nederlandse editie
“Dit boek van Arjuna Ardagh, Radical Brilliance, is niet zomaar een boek over ‘bril­li­an­ce’. Het is briljant. Het leidt ons naar een pad om terug te keren naar een diepere ‘bril­li­an­ce’ voorbij de geest, naar de ‘brilliance’ waarmee we werden geboren.
Dit boek is een diepgaande uitnodiging tot een leven van authentieke ‘brilliance’. Het biedt je alles wat je nodig hebt om terug te keren naar een echt belichaamde ‘bril­li­an­ce’ en het geschenk waar­mee je geboren bent de wereld in

te brengen. Arjuna biedt een kaart en heel eenvoudige ‘brilliancetips’ die iedereen kan gebruiken om de flow van aangeboren ‘brilliance’ te ontgrendelen en een voertuig te zijn in de evolutie van een nieuwe mensheid,” tot zover Kute Blackson, degene die het voorwoord heeft geschreven en die Arjuna bijzonder briljant vindt.
“Een praktische gids om ‘bril­li­an­ce’ op te wekken en deze de wereld in te stralen. Ik ken Arjuna persoonlijk en voelde zijn wijsheid op elke pagina.

Een winnaar!”, zegt dr. Joe Vitale. Het onderzoek voor dit boek heeft 16 jaar geduurd en in die 16 jaar heeft Arjuna meer dan 400 briljante mensen geïnterviewd. Dit boek is doorweekt met hun verhalen, kennis en informatie. Als je jezelf wilt verbeteren, de wereld wilt veranderen, je ideeën ten uitvoer wilt brengen, is dit het boek om mee te starten en van te leren. Een topboek om niet 1 keer te lezen, maar om continu briljante ideeën uit te halen.
Boomoliën Indistractable Medical Medium Liver Rescue Nederlandse Editie Het Fully Raw voedingspatroon
De auteur geeft gerichte toe­pas­sin­gen die je gees­te­lij­ke en lichamelijke kracht geven, je helpen aarden en je beschermen tegen stress en overbelasting. In dit boek onthult best­sel­ler­au­teur Nir Eyal de psychologie achter onze afleiding en toont je hoe je toe kunt komen aan de dingen die je wilt doen. Je leest wat de lever allemaal voor ons doet, wat er gebeurt in onze lever en dat je lever je al­ler­be­lang­rijk­ste orgaan is. Als de lever niet meer werkt ... Hoe Kristina haar chronische ziekte de baas is geworden en de energieke, levendige vrouw is geworden die ze nu is, is een geweldig verhaal.
Ontmoet de schrijver Vet geneest, suiker is dodelijk Leven in liefde Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
In dit boek wordt uitgelegd hoe suiker en geraffineerde koolhydraten onze gezondheid verwoesten. En uiteraard de oplossing: hoe je het kan herstellen. De overleden vader van de auteur inspireert haar. Deze conversaties geven helderheid en inzicht hoe je voorbij angst in liefde kan leren leven. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Het innerlijke kind – verslavingen begrijpen en loslaten Vitaal en gezond met bindweefselmassage Eet beter voor je maag en darmen met huisarts Tamara de Weijer Gevoelstaal
De ervaren levenscoach Susanne Hühn houdt zich al jaren bezig met de thema’s ‘verslaving’ en ‘innerlijk kind’. Dit boek is een fantastisch hulpmiddel. Het boek bevat o.a. een programma van ontspannende Yin Yoga-oefeningen, en speciale, op versterking van het bindweefsel gerichte voedingstips. In dit boek leert huisarts Tamara de Weijer je hoe je door middel van gezonde voeding en haar heldere 10-wekenplan eindelijk een rustige buik kunt krijgen. Dit boek helpt mensen betekenisvolle relaties te ontwikkelen, die eerlijker zijn, meer van hart tot hart.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

De definitie van krankzinnigheid is hetzelfde blijven doen
en een andere uitkomst verwachten.

- Albert Einstein