6 december 2019, Nieuwsbrief wk1949  

   Beste Lezer,

Slecht slapen komt in alle gelederen van de bevolking voor. Arjuna Ardagh heeft in zijn nieuwste boek een hoofdstuk gewijd aan hoe je kan leren briljant te sla­pen.
Hier volgen een aantal tips, die geweldig werken:
• Neem een warm bad (zo heet als je kunt) voordat je naar bed gaat. Voeg minerale zouten toe.
Radical Brilliance Nederlandse editie • Adem diep in naar de buik nadat je het licht uitdoet, terwijl je je hand op de onderbuik laat rusten, zodat deze bij elke diepe a­dem­ha­ling een paar centimeter hoger wordt geduwd. Ga door tot je in slaap valt.
• Probeer de temperatuur in de ka­mer en de zwaarte van de de­ken of dekbed te verlagen. Je zou er zelfs over na kunnen denken een Chi­li­Pad™ te proberen waarmee je je li­chaams­tem­pe­ra­tuur verlaagt doordat de tem­pe­ra­tuur van je matras verlaagd kan worden. Onderzoek toont aan dat we dieper slapen en meer celherstel en verjonging krijgen bij lagere temperaturen.
• Probeer deze vijf yoga houdingen, gedurende 15 minuten vlak voor het slapengaan, uit: ra­di­cal­bril­lian­ce.com/sleepasanas
• Probeer eens per week, of minder, Gabatrol te ge­brui­ken. Hierdoor kun je in het weekend een veel langere inhaal-slaap opwekken. Luister voordat je dit doet naar Brian Johnson, de uitvinder, over hoe je dit kunt doen: radicalbrilliance.com/gabatrol

en als laatste tip:
• Lees een boek voor het slapengaan, en ga niet een video op YouTube of tv-programma’s op je computer bekijken. Maak er een echt boek van, in plaats van een e-reader.
(Arjuna: Oh, sorry, laat me dit even aan onze jongere lezers uitleggen. Een ‘boek’ is een recht­hoe­kig object, meestal 15 bij 22 centimeter en vaak met een kleurrijke foto of tekening op de voorkant. Het is gemaakt van meerdere vellen ‘papier’, aan één kant ingebonden.
Het is mogelijk om de zijkant tegenover de ingebonden kant te openen, en dus de woorden op de ‘pagina’ te lezen. Dit was nogal po­pu­lair bij eerdere generaties.)
De beweging van de ogen heen en weer van links naar rechts, zonder de elektromagnetische emissie van een iPad of andere e-reader, veroorzaakt se­ro­to­ni­ne secretie in de hersenen, die in een liggende positie een voorloper is van de melatonine-productie en dus tot een diepe, rustgevende, gezonde, voed­za­me, warme, veilige, lekkere, heerlijke, wel­ver­dien­de nachtrust leidt.

Becoming Supernatural Nederlandse editie Positief nieuws
Na enig oponthoud - een ge­de­gen redactie kost nu eenmaal veel tijd - van het boek Becoming SuperNatural van dr. Joe Dis­pen­za kunnen we nu een datum van lanceren noemen. Vanaf 18 de­cem­ber kunnen we dit fe­no­me­na­le boek uitleveren. Het boek is nu al te bestellen.

Medewerkers die eigenaar zijn van een bedrijf
Dat heet ‘an employee-owned company’. Wij ge­lo­ven er absoluut in dat wanneer iemand voor zichzelf werkt hij/zij gemotiveerder werkt dan wanneer hij/zij hetzelfde voor een baas doet.
Uiteraard zullen de beloningen op termijn vele malen beter zijn dan in een 9-tot-5-baan. Een van de uit­ge­ve­rij­en in Amerika waar we zaken mee doen heeft jaren geleden al zo’n ‘employee-ow­ned company’ op­ge­zet. Ze hebben een geweldig team en willen niet anders meer.
Ook wij willen op deze wijze onze uitgeverij uit­brei­den. Wij zijn er klaar voor om te groeien. Wil je meer weten en zoek je geen baan, maar een bedrijf met een missie: kijk op de vacature pagina.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi weekend, alle gezondheid en mooie leer- en lees­momenten toe.

Radical Brilliance Nederlandse editie
Het onderzoek voor dit boek heeft 16 jaar geduurd en in die 16 jaar heeft Arjuna meer dan 400 briljante mensen geïnterviewd. Dit boek is doorweekt met hun verhalen, kennis en informatie. Als je jezelf wilt verbeteren, de wereld wilt veranderen, je ideeën ten uitvoer wilt brengen, is dit het boek om mee te starten en van te leren. Een topboek om niet 1 keer te lezen, maar om continu briljante ideeën uit te halen.
Dit boek gaat niet alleen over ‘brilliance’, het is ‘brilliance’.
Christina Christina
Met een bredere horizon kunnen de mensen zelf inzien wat er vandaag de dag niet goed gaat op deze planeet. Echter, mensen hebben een vrije wil. Van jongs af aan geeft Christina al blijk van een opmerkelijk inzicht in de huidige wereld en verbaast ze met haar sterke ethiek, wijsheid en innerlijke rust.
Elektrisch Ecosysteem Rebible Medical Medium Liver Rescue Nederlandse Editie Benedictijnse wijsheid voor het ware leven
Alles in de natuur bestaat uit straling, inclusief de mens. Maar sinds diezelfde mens kunstmatige straling heeft uitgevonden gaan er vele dingen niet meer goed. Hoe komt het dat we Boeddha omarmen als een teddybeer en de verhalen uit de Bijbel links laten liggen? Inez van Oord (oprichter van Happinez) geeft antwoord. Je leest wat de lever allemaal voor ons doet, wat er gebeurt in onze lever en dat je lever je al­ler­be­lang­rijk­ste orgaan is. Als de lever niet meer werkt ... In Benedictijnse wijsheid voor het ware leven geeft Grün een nuchtere kijk op een spiritualiteit die voor ons allen bereikbaar is.
Ontmoet de schrijver Vet geneest, suiker is dodelijk Leven zonder zorgen Boek op verzoek
Zowel binnenlandse als buitenlandse auteurs van uitgeverij Succesboeken.nl, geven regelmatig lezingen.
Er is een button ontmoet de auteur op onze site.
In dit boek wordt uitgelegd hoe suiker en geraffineerde koolhydraten onze gezondheid verwoesten. En uiteraard de oplossing: hoe je het kan herstellen. In deze klassieker leert bestsellerauteur Dale Carnegie je een aantal praktische strategieën waarmee je direct aan de slag kunt. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Everyday Vegan Mind body spirit De vreugde van ware meditatie Mindgym, sportschool voor je geest
Ellen creëerde gevarieerde regenbooggerechten die ook kidsproof zijn, lekker en snel te bereiden. Alle vegan recepten bevatten geen geraffineerde suikers. Villoldo leefde jarenlang bij diverse sjamanen in de Amazone en de Andes en deed daar als psycholoog en medisch antropoloog diepgaand onderzoek naar hun geneespraktijken. Meditatie is een plek waar we ons authentieke zelf kunnen zijn. Bij ware meditatie komen we tot de ontdekking: we zijn perfect, precies zoals we zijn. Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Men kan evengoed dromen zonder te slapen
als slapen zonder te dromen.

- G. C. Lichtenberg
Duits schrijver en natuurkundige 1742-1799