8 mei 2020, Nieuwsbrief wk2019  

   Beste Lezer,

Een knuffel is sterker dan angst ... helaas weten de adviseurs van onze regering dat niet en blijven ze Rutte en zijn team adviseren om de an­der­hal­ve­me­ter maatschappij te continueren en allerlei andere maatregelen te nemen die onze maatschappij ontwrichten.
Als je de bijgewerkte grafieken (5 mei) van de RIVM site ziet, vraag je je werkelijk af waarom de lockdown niet wordt opgeheven i.p.v. deels ver­soe­peld. Hoeveel noodroepen van zowel par­ti­cu­lie­ren als branche-organisaties moeten ze nog horen in Den Haag?
Het is zo onlogisch wat er gebeurt: een land op slot zetten, mensen hun vrijheid ontnemen, een totale economie ontwrichten voor iets dat niet gaat gebeuren. Is het zo moeilijk om te zeggen: “We zaten ernaast en we hebben maatregelen genomen voor het zwaarste scenario, dat bleek echter niet nodig, we gaan weer terug naar de situatie van voor 1 maart.”
In diverse landen hebben virologen ook doem­sce­na­rio’s voorspeld met miljoenen doden. Ook zij hebben hun scenario bijgesteld.

Tweespalt
Er wordt met het huidige beleid zo’n enorme twee­spalt gezaaid onder de bevolking ... of is dat juist de bedoeling, ga je je bijna afvragen?
Volgens de Van Dale en andere woordenboeken betekent tweespalt verdeeldheid, twist, on­e­nig­heid, geschil, krakeel, gekijf, ruzie, e.d.
En dat is wat er soms inderdaad gebeurt als je in een winkel ietsje te dicht bij iemand staat ... of op een (illegale) verjaardag ... of als je zegt dat mondkapjes totaal geen functie hebben, behalve dat ze angst inboezemen en een teken van onderdrukking zijn.
Het onderwerp vaccinatie, inclusief de twijfel of Bill Gates een weldoener is, i.p.v. een zakenwolf in schaapskleren die de hele wereldbevolking wil vac­ci­ne­ren, is ook zo’n tweespalt-onderwerp.
Zelfs het onderwerp ‘vrijheid’ kan een tweespalt cre­ëren.

Een dubbel gevoel
Afgelopen 4 mei werd er op een lege Dam over o.a. vrijheid gesproken. Al 75 jaar wordt er ieder jaar op die plaats (en andere plaatsen) gezegd: “Dit mogen we nooit meer laten gebeuren, zo’n dictatuur, zo’n tirannie, etc. etc.”
Maar het gebeurt weer. Nee, we zijn niet in oorlog, alhoewel sommige mensen zeggen dat er een staatsgreep is gepleegd zonder een kogel af te vuren. Een ding is zeker: we worden op dit moment enorm beknot in onze vrijheid,
zowel fysiek als in onze vrijheid van me­nings­ui­ting.
“Wie vrijheid opoffert voor veiligheid is beide niet waard”, zei Benjamin Franklin (1706-1790), een van de opstellers van de Amerikaanse grondwet.
En helemaal als blijkt dat we onze vrijheid opofferen voor een doemscenario dat niet is uitgekomen.
De angst die ons is aangepraat via de media heeft een gigantische uitwerking gehad en heeft het nog. Realiseer je: Een knuffel is sterker dan angst.

Censuur
Afgelopen week kregen wij duizenden e-mails retour na versturing van onze nieuwsbrief. Wat ons opviel was dat de meesten kpn-gerelateerd waren. Wat bleek: er stond een link in de nieuwsbrief naar de do­cu­men­tai­re over vaccinaties van Ty Bollinger. Omdat hij en de geïnterviewde wetenschappers, artsen, e.d. zeer kritisch staan tegenover inentingen, staat hij op vele zgn. blacklists, hetgeen de retourzending van vele mails teweeg bracht.
Of je wel of niet vaccinaties omarmt: waarom wordt wetenschappelijk en bewezen onderzoek geweerd door overheid, providers, social media, etc.?
Waarom worden dit soort documentaires be­stem­peld als ‘nepnieuws’? Heeft het reguliere nieuws, veel­al ingegeven door de overheid, dan iets te ver­ber­gen voor de doorsnee consument, die niet verder zoekt?
De link van de 9-delige serie staat nog steeds in de nieuwsbrief maar dan op onze website.
Waarom wordt een persconferentie van twee artsen in Californië, beiden geschoold in im­mu­no­lo­gie, van Youtube gehaald? Zie hier de link op onze website.
Omdat ze zeggen dat het virus niet buiten het men­se­lijk lichaam kan overleven en het dus belachelijk is dat bijv. winkelwagentjes e.d. gedesinfecteerd moe­ten worden?
Omdat ze zeggen dat we juist naar buiten moeten gaan en niet binnen moeten blijven?
Waarom krijgen deze vakmensen zoveel bagger over zich heen? Zou het kunnen zijn dat ze vele re­ge­rin­gen en hun adviseurs te kakken zetten?

Klik hier voor eerdere nieuwsbrieven en deze nieuws­brief met een aantal linken.

Klik hier voor het meest recent uitgegeven boek.

Wij wensen al onze lezers veel wijsheid, een mooi week­end, alle gezondheid en mooie leer- en lees­mo­men­ten toe. Vergeet niet iemand te knuffelen!

De geneeskracht van waterkers We citeren de auteur, Thomas Dijkman: “We nemen in groten getale ziekmakend voedsel tot ons. Frisdrank, suiker, snoep, frituurwaar, oliën uit de supermarkt, margarine, gepasteuriseerde melk, witmeelproducten en keu­ken­zout kenmerken zich door twee eigenschappen:
1. Ze bezitten geen voe­dings­kracht en
2. Je wordt er ziek van.
De grootste ziekmakers zijn transvetten – dit is een industrieel bewerkt vet – , wit meel en suiker.
Toch zijn dit de producten die mensen dagelijks eten,
steeds in wisselende samenstellingen. In koekjes zit transvet, wit meel en suiker.
Dat is voor velen helder. Wat niet iedereen weet is dat trans­vet, wit meel en suiker ook in soepen, sauzen, va­nil­le­vla, taarten, ontbijtkoek, allerhande toetjes, chips, snacks en in overige su­per­markt­vul­ling zitten.
Dit is superzwak voedsel. De meeste mensen hebben in termen van Hippocrates een veel te sterke constitutie voor dit voedsel. Door het eten van zwak voedsel wordt
het immuunsysteem en uit­ein­de­lijk het lichaam ver­zwakt.”

En raad wat we juist in deze tijden zo hard nodig hebben: voedsel dat ons lichaam ver­sterkt. Voedsel waardoor ons immuunsysteem zo optimaal functioneert, dat we minimaal een virus aankunnen.
80% van de zgn. wel­vaarts­ziek­ten komt door ons huidige voedingspatroon, aldus vele wetenschappers en artsen. Dit boek is een prachtige start om je huidige voe­dings­pa­troon onder de loep te nemen en sterker te worden!
Het geheim van levenskracht Placebo Hoe je geest je lichaam kan helen Verbinding
In dit boek legt Rajshree Patel uit hoe jij toegang krijgt tot je onbegrensde potentieel. Ze neemt je mee op een in­te­res­san­te reis van zelfontdekking. Dr. Joe Dispenza is de mees­ter om je te leren hoe je nieu­we gedachten kunt creëren die meehelpen je gezondheid te optimaliseren en je bezorgde gedachten uit te bannen. In dit boek onderzoekt dr. Hamilton het effect van visualisatie, overtuiging en positief denken op het lichaam. De geest stuurt het lichaam! Het feit dat we onze over­le­den dierbaren niet meer in de fysieke wereld zien, zoals we elkaar zien, wil niet zeggen dat we ze niet kunnen voelen.
Bodylanguage Opgelost! Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek Boek op verzoek
Door je bewust te zijn van je eigen lichaamstaal kun je beïnvloeden hoe familie, vrienden, werkomgeving (en dus ook je leidinggevenden) over je denken. In dit boek legt Chiquita aan de hand van talloze voor­beel­den uit hoe je twijfel en onzekerheid, een me­nings­ver­schil, ruzie of ander conflict zélf kunt oplossen. Alle gerechten van deze 2 dames bevatten niet meer dan 5 ingrediënten. Alle ontbijtjes, lunches, tus­sen­door­tjes en diners kunnen allemaal in de, jawel, diepvries. Binnen 1 dag voegen we ze toe op onze site. Mail ons aub met ideeën:
info@succesboeken.nl
Recepten van Alain Passard Kom dichterbij Earthy Flavours Geheimen uit een boeddhistische keuken
Een boek van een 3-sterren topkok, die de meest bijzondere creaties maakt met zelf gekweekte groenten gegroeid zonder bestrijdingsmiddelen. Aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden biedt de auteur tips waarmee wij de invloed van onbewuste reacties op het aangaan van intieme relaties kunnen doorbreken. Earthy Flavours is een kook- en kijkboek met eenvoudige en lekkere plantaardige recepten die ook makkelijk vegetarisch te bereiden zijn. Met schone ingrediënten. Wat dit boek bijzonder maakt is dat er tevens uitleg wordt gegeven over boeddhisme en voeding, zoals de traditionele boeddhistische indeling van ingrediënten.

Met vriendelijke groet,
het team van Succesboeken.nl


 
 

Een volk van schapen zal weldra een regering van wolven hebben.
- Edward R. Murrow
Amerikaans (WO II) oorlogsverslaggever, 1908-1965