De grootste website voor zelfhulpboeken en -producten         
 
boeken waar je beter van wordt
Download gratis eboeken en
blijf op de hoogte van nieuwe uitgaven en ander nieuws. Klik hier.
  Home | Nieuw| | Video's| | Ontmoet de auteur / Events           
Uitgebreid zoeken
|  


Ontmoet de auteur / Events

Alles wat je tot nu toe hebt bereikt is hoogstwaarschijnlijk gegaan via boeken en mondelinge overdracht (denk aan onderwijzers, schoolklas, colleges, cursussen, etc.)
Het is net als bij je rijbewijs: na je schooltijd/collegetijd begint het leren pas echt.
Daarom is het zo belangrijk om te blijven investeren in jezelf door bijv. goede boeken te lezen of door naar seminars te gaan. Schrijvers te ontmoeten die tientallen jaren een bepaalde materie hebben bestudeerd. En die tientallen jaren, vaak gecombineerd met een boek voor jou samenvatten in 1 dag.
Daarom moet je de stekker er niet uittrekken, maar "ingeplugd" blijven. Vandaar onderstaande informatie.

Organiseer je een seminar - of weet je een seminar - met een schrijver waarvan wij op deze website een boek promoten, laat het ons weten.

Deze pagina wordt één maal per maand geüpdatet, er kunnen dus reeds vervallen evenementen in staan.


Lezing met prof. William Bengston op vrijdag 15 maart 2019 te Nieuwegein

Prof. William Bengston is een wetenschapper die op een gegeven moment in aanraking kwam met een energetisch genezer die opvallende resultaten had bij (kanker)patiënten. Hij vroeg zich af of de werkwijze van deze genezer ook door anderen met succes zou kunnen worden toegepast. Om dit te onderzoeken leerde hij de werkwijze aan een groep studenten die allen sceptisch tegenover energetische genezing stonden. Tot zijn grote verbazing waren deze studenten binnen enkele weken in staat om opvallende resultaten te bereiken bij muizen met kanker, hoe agressiever de tumor, hoe beter de resultaten.

Sindsdien heeft Bengston zijn experimenten met muizen met kanker onder tal van gecontroleerde omstandigheden en in verschillende laboratoria met succes herhaald. Zoals reeds eerder aangegeven zouden de resultaten van zijn experimenten wanneer het een specifiek medicijn betrof vandaag nog wereldnieuws zijn. Om dat het echter een vorm van energetische genezing betreft worden de uitkomsten van zijn onderzoek door de wetenschappelijke wereld ‘stilgezwegen’.

Omdat Bengston vanuit de wetenschap weinig steun krijgt in het beschikbaar maken van zijn methode heeft hij besloten om het grote publiek direct te informeren over zijn werk middels een boek, video’s, lezingen en workshops.

De bekende arts Henk Fransen heeft o.a. geregeld dat prof. Bengston naar Nederland komt. Henk Fransen heeft ook het contact gelegd tussen prof. Bengston en onze uitgeverij, zodat wij de Nederlandse rechten van het boek van prof. Bengston konden aankopen. Wij werken er hard aan om het boek op 15 maart tijdens de lezing te lanceren.

De lezing is op 15 maart 2019 en wordt vertaald in het Nederlands.
Van 20.00 tot 22.00 uur (welkom vanaf 19.15 uur).
De ticketprijs is € 25,-.
De lezing vindt plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein (vorm je hier een indruk van de zaal).
Zie hier de routebeschrijving.

Voor tickets, klik hier.Unieke lezing en workshop over relaties

Onderzoek in Amerika wijst uit dat ongeveer de helft van de huwelijken tot een scheiding leidt. 40 jaar geleden zijn de auteurs Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt allebei gescheiden van hun eerste partner en zijn ze zich in hun nieuwe relatie met elkaar gaan afvragen hoe dat kwam en waarom dat bij zoveel stellen in Amerika gebeurt.
Harville en Hellen Volgens een meting van het CBS in 2017 is de kans dat een huwelijk strandt momenteel 38,8%; als we daar de niet-geregistreerde relaties die uit elkaar gaan bij optellen, komen we in Nederland en België misschien ook wel dicht bij de Amerikaanse cijfers.

Ze hebben van de vraag, waarom zo veel stellen uit elkaar gaan, hun levenswerk gemaakt en de antwoorden gevonden en leren nu stellen over de hele wereld te communiceren en echt verbinding te maken. Slechte communicatie is zonder twijfel het grootste probleem bij stellen. Maar ook in werkrelaties wordt met dit probleem geworsteld.

Hoe kun je nu zorgen dat de ander jou echt hoort, hoe kun je zelf beter leren luisteren?
Hoe je conflicten in je liefdesrelatie kunt gebruiken om verandering en verbinding te creëren?
Wil jij weten hoe je écht een duurzame, liefdevolle relatie creëert?
Dan is dit je kans!

We hebben Harville en Helen bereid gevonden om naar Nederland te komen en op vrijdag 31 mei een avondseminar te geven en zaterdag 1 juni een workshop voor stellen en op zondag 2 juni een workshop voor professionals te geven.
Hun doel is om mensen te leren zich zoveel mogelijk bewust te worden van wat ze doen in liefdesrelaties om zo meer grip op en begrip over de relatie te krijgen en onnodige schade voor zowel partners als hun kinderen te voorkomen. Een goede relatie creëren en te houden is echt te leren!


Klik hier voor meer informatie en tickets.

Gratis nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van alle nieuwe uitgaven?
Wij betalen de verzendkosten
• orders boven € 20,- (incl. BTW)
• uitsluitend in NL
• (zie verder alg.voorw.)
Onze nieuwste uitgaven
Top 20 verkochte boeken
Boeken die je niet leest, helpen niet
•  Opmerkingen/vragen?
   laat het ons weten
•  Een eigen boek schrijven
   •  Media/Pers
•  Laatste & eerdere nieuwsbrieven
•  Partner worden
•  Zakelijk - Boekhandel
•  Alg. Voorwaarden
•  Privacy Policy
•  Disclaimer
•  Contact
•  Missie & Passie
   Powered by MostWorld
Disclaimer

De boeken en producten op Succesboeken.nl worden niet aangeboden voor diagnose, genezing, behandeling, vermindering of het voorkomen van welke ziekte of aandoening dan ook.
Wij bevelen de klanten en lezers ten sterkste aan om ongemakken, aandoeningen en/of ziekten te bespreken met een medisch bekwaam professional.